QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 26, 06:02)
Dovi aš dar čia esu, bet smarkiai dirbu. Iki ryt turiu pabaigt darbus ir išsiust kitaip man šakės bus - trumpai tariant neikas man nebeskambins ir nieko man nebesiųlįs, o prisidengti tuo, kad turiu kūdikėlį namuose kažkaip nenoriu. Tad ir sukuosi. Ačū Dievui mažė šiandien guvi, ąvali, linksma - na tokia kokia ir yra. O tos tyrelės vakar daviau lb mažai... O va dabar sau negali atleisti, kad kai pusryčiams daviau šiek tiek tyrelės, tada pietums daržovienės grūdau per prievartą - jau jai tada buvo negera, o aš nesupratau, galvojau, kad ožiukai, paragavus skanaus nebenori kitko
O tyrelė buvo hipp. Šiaip aš tos hipp nemėgstu nes kai kur sudėty pas juos yra visokių krakmolų ir t.t. Tą kur daviau buvo obuoliai, moliūgai ir vit. C
Nu žodžiu dabar esu visai pasimetusi tame primaitinime ir nieko nebesuprantu
Dabar mažei neiko neduodu geria tik mano pienuką.
Kiskiau, minųjai, kad bandysi važiuot iki to turgaus, tai žinok reikia ten jjau prieš devynias būt - kitaip greit išrenka geriausius, nors kaip kada ir ką. Kartais tie rūbeliai kur man patinka lieka nenupirkti
Pas mane vėl fontanėlis teka kai maitinu, o buvo jau nustojęs
Gerai, kad mazyle siandien jau puikiai jauciasi! Taip vakar sirdute suspaude perskaicius, kad apsiveme, juk tokie trapuciai tie musu angeliukai
As visai neturiu patirties primaitinime, bet man tie Hipp isvis kazkokie sintetiniai atrodo, bet gal ir klystu, gal kazkam tinka ir patinka, na o Jus dabar zinosit, kad tikrai netinka
Sekmes Tau darbuose, kad laiku pabaigtum!
Gaila, kad per toli man tas turgus
As taip pat siandien jau geriau jauciuos, tik va jau kelias dienas nervinuos del artejancios TA. Sveriaus kartu su E, tai labai nedaug ji priaugus- gal kokius 300-400g
Nezinau ka daktare sakys, gal primaitint misiniu lieps? Nors pakeiciu tu vystyklu pakankamai ir linksmute, guvute mergaite, bet va svoris neauga nors tu ka
daktare mine, kad gali buti, jog mano pienas liesas, tai del to ir dar, kad ji labai aktyvi- daug juda, kruta, mazai miega, bet kad ismiega kasdien po 3val lauke. Jau nebezinau ka ir galvoti..
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 04 26, 06:04)
Viskas gana cia tersti tema nesamonem...Gyvenkime draugiskai
Jei turi ką mintyse, greitai turėsi ir rankose.. Jau turiu ;)