QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 25, 21:06)
Mano diena šiandien košmariška... o dar dirbti reikėjo ir reikia. Mano mažė šiandien verkė, vos neklykdama dvi valandas taip gailiai pasikūkčiodama. Jau nebežinojau ko imtis kol galiausiai... apsivėmė ir iškart pagerėjo Pasiskambinau vienai naujagimių skyriaus vedėjai pasionsultuot ką daryt ir nuo ko čia. Taigi vien tik mano pienuko dieta bus dabar. Šiandien daviau tyrelės ir įprastos daržovienės. Greičiausiai čia taip atsitiko nuo tyrelės.. nes po jos ji prstai ir pradėjo jaustis.
Ojeii kokia vargsiuke...kaip as ja uzjauciu kaip blogai kai bloga
O kokios tyreles davei? mazutele, kaip jai cia taip mazutei nepasiseke... o kur tu vln dabar?
Papildyta:
QUOTE(frige1 @ 2012 04 25, 21:20)
niu va mes po TA,augam kaip ant mieliu,broliukas vejasi sesyte...L sveria 8kg ir ugis 69cm (per 3 men +2.210kg ir +9.8cm)...o S irgi nelabai beatsilieka,sveria 7.78kg ir ugis 66cm (per 3 men +2.79kg ir +10.5cm)
turiu jums klausimuka ar gali buti vaikas alergiskas bulvems? mano L vel pilvuka pabere,ar cia sutapimas ar kas net nesuprantu,bet pilvuko jau seniai nebere
turiu jums klausimuka ar gali buti vaikas alergiskas bulvems? mano L vel pilvuka pabere,ar cia sutapimas ar kas net nesuprantu,bet pilvuko jau seniai nebere
Puiki TA didziuliukai
Maniskei jei alergizuodavo tai valandos pusvalandzio begy zandukus isberdavo. Bet tik nuo banano taip buvo... yra buves pilvukas pabertas bet nuprausus praejo, tiesiog ji didesne duodas daugiau oras atsilo jauciu kad prakaitine buvo nepagalvojau kad alergija
bulves nealergiskas produktas, bet seip is visu maziausiai alergizuojantys yra kiek zinau kopustai...
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 04 26, 10:46)
Labas rytas,
Dovi, as ir plaukiu savo piene, amzinai slapia, net nzn kaip kur nors reiktu is namu isejus pamaitinti, nes abi su dukriuku slapios buname, tuos iklotelius nespeju keisti, turbut sunaudoju tiek pat kiek vaikui pampersu bet man zinok cia ne del to ta temperatura sukilo ir (.) skaudejtu o, o tode, kad vejas kazkur pertrauke (ne kazkur, o greiciausiai pas mama terasoj, kai stumdziau vezima ir buvau atsisagscius striukyte )
Dovi, as ir plaukiu savo piene, amzinai slapia, net nzn kaip kur nors reiktu is namu isejus pamaitinti, nes abi su dukriuku slapios buname, tuos iklotelius nespeju keisti, turbut sunaudoju tiek pat kiek vaikui pampersu bet man zinok cia ne del to ta temperatura sukilo ir (.) skaudejtu o, o tode, kad vejas kazkur pertrauke (ne kazkur, o greiciausiai pas mama terasoj, kai stumdziau vezima ir buvau atsisagscius striukyte )
tai tu mano drauge as irgi niekur nedrysciau maitint vien del to kad sugalvojus orintai nusisukt nuo kruties viskas aplink slapia butu: mano bliuskute, dukrytes rubai galva ausys O tu ideklu irgi kaip pampersu pirkti reikia, nezinau kada jie baigsis. Ties 4-5 men baiges naktiniai paslapimai, bet patiokai maitinant niekur nedingo, kai pradeda begti is abieju fontanai