Sveikos merginos,
kaip isvaziavom pas mano tevus pries Velykas, taip ir nebesirodziau. Praleidau 3 dienas lovoje su 38,5 temperatura ir deganciais (.)(.), bet mazulis istrauke pienuka uzsistovejusi, tempa numusiau paracetamoliu, dejau kopustus, bulviu tarkius, ledukus ir as vel sveika kaip ridikas
Pas tevukus atsigavau, pailsejau, nereikejo rupintis buitim, nors siek tiek pavargau nuo mamos nuolatinio kisimosi i tai, kaip maitinu, kaip maudom ir t.t. Susipykom gal 10 kartu, paskui vel sutarem, tokie jau tie mano santykiai su mama
Ji nuolat turi visiems aiskinti ka ir kaip daryti, jei siulau eit su vezimu pasivaiksciot, tai atsisako, jei noriu, kad vaikutis pamiegotu, tai ji kucina ji visaip, kalbina ir t.t. Nesibodi nakti eidama
i tualeta uzeiti 3h ryto pas mus i kambari ir paklausti kas vyksta (pvz as maitinu ar nesioju vaikeli pamaitinus)... Tai truputi vargina, ypac nervina MB... Bet noriu, kad ismoktu priziureti anuka pagal musu supratima, nes nusimato 3 vestuves sia vasara ir reikes palikti seneliams priziureti
Aciu uz praejusius sveikinimus su menesiuku
Vakar buvom TA, tai pupulis sveria jau 4,4 kg ir yra 55cm, jau tikrai isaugom pirmuosius rubelius, ant kojyciu jau rinkutes atsiranda
)
Tiesa, truputi paraudes uzpakaliukas maziukui ir nepraeina, tai gydytoja israse vaistuku specialiu, tai jei kam reiktu, galeciau ideti i induka, nes vaistinej padare toki kaip majonezo indeli nemaza! Tai cia mums 3 metams uzteks ir dar nesunaudosim
Tiesa, uzvakar
pirmasyk isbandem ciulptuka!
Net nezinau kodel, bet buvau labai pries ji nusiteikusi. Bet supratau, kad mazulis vakarais valgo valanda laiko ir dar praso, o tada jau nesuvirskina tiek pienuko ir diegliai prasideda, tai pabandem, nelabai dar ima, reikia palaikyti, bet jau daug ramesnis vaikas buna
O jus visos naudojat soskes? Kada ir kaip daznai duodat? Man kazkaip baisu, kad ipras... Ir kad as savo meile ir rupesti iskeiciu i silikono gabala...
kas kiek laiko ji reikia plaut ar virint?
Lietuva, idomi labai tavo patirtis nors ir toli mums dar tas laikas! Laikykis mamuk!
Visoms grazaus savaitgalio, taip smagu vezimuka gryname ore pastumdyti
Dėkui, Gaja, kad teiraujiesi
Taigi grįžtu aš ryte - ogi žaidžia mano durkiukas su vyru su žaisliukais sau patenkinti. Aišku veidukai abiejų pavargę gerokai, akytės apsiblausę nuo nemigos
, bet pamatė Saulutė mane, sako mamayna ateik, žaidžiam
Už tai labai didžiuojuosi mūsų tėtuku.
saunuoliai!