QUOTE(Pelenuroze @ 2012 04 25, 14:30)
Sveikos mamytes,
iskomandiruota as su dukryte pas mama i gimtaji miesta, nes vyras i komandiruote savaitei isskrides
mociute "eina is proto" del mazosios, tai man lengviau, ilsiuosi. Tik vakar ir as patyriau, ka reiskia, kai uzsidega krutine...temperatura buvo 38.5, saiubingai skaudejo (.), tai isgeriau paracetamolio, dejom kopusto lapa, maziuke trauke pieneli, dejau ja visokiom pozom, kad guziukus smakriuku liestu...siandien temperaturos nebeturiu ir (.) nebetokia skausminga
tikiuosi nebebloges...
Levanda, ir as tau norejau kazkada rasyti, kad tavo mazyle visada labai graziai aprengta
Adrija, ar issaiskinai del tos vieteles? man net neatejo tokia mintis ten taip tikrinti, atrodo viskas normaliai... MB tai labai pyksta kai as jai ten pavalau, sako ko ten lendi, bet juk nelaikysi vaiko nesvaraus...
Jauciu mes su Adrija ta pati straipsni skaitem del tos vieteles, nes as iki to straipsnio ten labai nelindau, tik su vandenuko srove praleisdavau jei kakiu ten budavo. O perskaicius emiausi daryt, pasirodo ten reikia karta per sav su prausikliu (muilu ar zele praplaut) karta per diena praskleisti ir su dregnu tamponeliu nesvarumus nuvalyti... nes jei taip nedarysi yra daugiau sansu kad suaugs luputes
tai kaip puoliau as ciustyt ta vietele, net nebuciau pagalvojus kad ten taip gali buti
O man tai su tais papuliais vietoj uzdegimo pirmus men slapia bala budavavo. Net bijojau miegot, pabundu nakti viskas isbege, slapia idekliukai pasislinke visos kaldros ciuziniai, taip kokius 20 kartu. Uzdege net nieko panasaus, jei tik pienelio daugiau budavo viskas lauk bego nespedavau keisti idekliuku