QUOTE(kukulka @ 2012 04 12, 19:20)
Liepa7, mes zinok labai nenuspejami su pasivaiksciojimais - Azuolyne tik karteli buvom, dazniausiai bunam Kalnieciu parke arba Santakoj
O ketvirtadieniais - baseiniuke mus rasti galima
oho, keliauninkai
na, kazkur pasigausim jus si pavasari
tel. turiu tavo.
LIETUVA, ujjjjj, sekmes jums, isivaizduoju, kad tau sunkiau mamyte
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 12, 19:56)
Tiesa, šiandien pradėjau jau primaitinti nors TIKRAI GALVOJAU, KAD BE 6 MĖNESIUKŲ nieko neduosiu. Bet matau kaip ji į mane žiūri kai valgau ir pradeda nervuotis, kad jei neduodu. Tai va šiandien ragavo bulvės. Ir gaminau su aventu ir man laaabai patiko. Bėja, Liepa, gaminau šiandien tik 1 bulvę ir visai nesiterliojimas gavosi
Labai greitai pasigamino ir labai paprastai
sveikos atvykusios i kosiu pasauli
viskas, jungiu ir as tada snd ta kombaina
Papildyta:
QUOTE(žieminukė @ 2012 04 13, 08:42)
Sveikutės, mamkai
O jūs primatinimą pradedate kai gydytojai rekomenduoja, ar pačios savo nuožiūra?
Cia kaip gydytoja, taip nuomone atskira. Bendros tendencijos - nuo 6 men., bet kitoms jau nuo 6 men. mamytems liepia ivesti mesa mazyliams (del gelezies trukumo j)
man tai biski kelia siauba, bet... Tai jeigu tas vaikas dar nieko nebus ragaves, tai tikrai tos mesos neimanoma ir norint bus duot. O siaip tai manau reikia ziureti pagal kiekviena vaikuti individualiai--kaip svoris auga, kaip zarnynas -- mums va tik neseniai baigesi zali kakojimai, jau zarnynas adaptavosi, kita savaite TA, gal jau pradesim ir rimta primaitinima vietoj 1 MP diena.