QUOTE(frige1 @ 2012 04 17, 23:16)
Betute,zinau,kad nepakeisiu,bet tokia as jau esu,ypac kai kalba eina apie vaikus
del kitko oi kiek daug ko esu nutylejusi,o del savo maziuku nu tiesiog neiseina...aisku,gal dar ta depresija savo daro...gerai,kad vyras dabar maziau darbo turi,tai as kiekviena diena minimum valndai iseinu is namu viena
tai jauciuosi daug geriau,nes kaip cia skaiciau jusu diskusijas,tai apsiraminau...irgi kaip kazkuri sake,rodos tu vaiku sitiek metu laukiau,o kai turiu,tai tokiais momentais,kai pritruksta kantrybes,kaltinu save,kad nesu tokia savo vaikams,kokia noreciau buti
bet kai gaunu paiset,tai vel gyvenimas nusvinta kitom spalvom
Panasu, kad reikes organizinti meet'a ne su leliukais, o vien tik su mamukais
Akivaizdu, kad to tikrai visoms reikia
QUOTE(Zubriuka @ 2012 04 18, 05:47)
O grizau su klausimu... Vakar buvom 4 men TA... Kaip ir viskas super... Abi panos po 6.74 kg sveria (kaip nebutu keista, svoris identiskas), ugis vienos 65 cm, kitos 66 cm. Daktaryte sake, kad viskas idealu. Ir dar sake, kad jau primaitineti... Va cia ir mano klausimas... Ar ne per anksti 4 menesiuku vaikus kosele maitinti.. Man kazkaip atrodo, kad jos per mazos dar. O daktare sako pradeti nuo ryziu dribsniu ar bulviu koses, po savaites kitos itraukti darzoves "i repertuara", o dar po savaites ir vaisius... Ka jus manot apie toki valgiarasti??? Kazkaip as buciau linkusi dar koki menesiuka palaukti su tokiais maistais...
Kada jus pradejot?
As savo prikmagimi primaitinau nuo 4 men., viskas buvo labai gerai, auga vyras drutas ir sveikas
Primaitinant irgi problemu neturejau, kirto viska ka i burna dejau