Lietuva, čia jums už ištvermę atsisakant MP
Žiūriu, kitiems nelengvas darbas nujunkymas Mes labai lengvai atsisveikinom su (.)(.), todėl dabar džiaugiuosi, kai pasiklausau apie kitus. Mano mažė nė karto neprašė papo, kai nusprendžiau nebeduoti. Ir naktimis iškart pradėjo gerai miegot, nuo 22 iki 9 h. Buvo kelis kartus prabudusi naktį iš įpročio, bet paglosčius užmigo. Slogyte susirgom po 4 sav. po MP nutraukimo. Nuo manęs užsikrėtė. Bet gerai, kad ji jau moka išpūsti nosytę, nereikia jokių siurbliukų.
Man pačiai širdelę skaudėjo, kad nutraukiau maitinimą anksčiau, nei buvau planavusi (nebenorėjau kentėt kas savaitę pasikartojančios migrenos, kuri prasidėjo po gimdymo ir imtis gydymo), bet nusiraminau, pamačiusi, kad dukrytei (.)(.) visai nebereikia. Be to, ir šiaip naktį valgyti nesveika. Nors jeigu būtų prašiusi, būčiau ko gero neatsilaikius Tik gaila, kad papų dabar pas mane nei su žiburiu nerasi Maitinant irgi nebuvo kaip Pamelos, bet vis šis tas. O dabar vos ne lenta, kaip paauglystėj
Kas keisčiausia, kad paspaudus, pienelis vis dar išbėga, nors atrodė, kad pienas nustojo gamintis po kelių dienų po nutraukimo. Sako, kad pas moteris ilgai išlieka pieno, kitoms net visą gyvenimą Matyt, jeigu vėl pradėčiau žindyti, vėl užsikurtų fabrikėlis
Sveikos,
Benukui dantukas dygsta tai visiskas rankinukas pasidare. Jau sviecia pro dantenas, tikiuosi neuztruks.
Lietuva, ir as seku tavo serijala Pati zadu maitinti iki metu, jau dabar baisu kaip reikes nujunkyti. Aisku viskas pasikeis kai pradesiu maista duot, turbut tada lengviau isivaizduosiu.
Prisipazinsiu biski pavydziu toms kurios misinukais maitina - nekils joms tokiu problemu kaip nujunkinimas, gali palikti vaika vyrui kokiam tik nori laikui, gali valgyti ka nori (svarbiausia) As kiekviena produkta taip sunkiai ivedineju, o vakar neatlaikiau ir suvalgiau visa sokoladini kaledu seneli (nuo kaledu dar likes). Nu lyg nieko baisaus, nors tiksliai sunku dar pasakyti, nes nuo varskes bandymo dar pabertas. Dar erzina spinta pilna saldainiu ir sokoladu (ir kodel visi sveikintojai dovanoja tai ko negali motina valgyt? ) Gerai kad sirdies permusimai baiges kai pradejau magni+kali gert Guodziuosi tik tuo kad mano pienas imunitetui gerai jam, maziau knisliavos, bet saves irgi gaila Kai metai sueis aeis reikes atstatyt savo sveikata ir ieskoti broliuko ar sesutes
Siandie daviau palaizyti jam obuolio Nu jau taip ziurejo kad negalejau atsilaikyti Laukiu kol eisim pas daktare kad gaut jos palaiminima primaitinimui
Vienzo taip ir gyvenam. Kaip sakant nebuna namu be dumu, bet bendrai tai laimingi
Benukui dantukas dygsta tai visiskas rankinukas pasidare. Jau sviecia pro dantenas, tikiuosi neuztruks.
Lietuva, ir as seku tavo serijala Pati zadu maitinti iki metu, jau dabar baisu kaip reikes nujunkyti. Aisku viskas pasikeis kai pradesiu maista duot, turbut tada lengviau isivaizduosiu.
Prisipazinsiu biski pavydziu toms kurios misinukais maitina - nekils joms tokiu problemu kaip nujunkinimas, gali palikti vaika vyrui kokiam tik nori laikui, gali valgyti ka nori (svarbiausia) As kiekviena produkta taip sunkiai ivedineju, o vakar neatlaikiau ir suvalgiau visa sokoladini kaledu seneli (nuo kaledu dar likes). Nu lyg nieko baisaus, nors tiksliai sunku dar pasakyti, nes nuo varskes bandymo dar pabertas. Dar erzina spinta pilna saldainiu ir sokoladu (ir kodel visi sveikintojai dovanoja tai ko negali motina valgyt? ) Gerai kad sirdies permusimai baiges kai pradejau magni+kali gert Guodziuosi tik tuo kad mano pienas imunitetui gerai jam, maziau knisliavos, bet saves irgi gaila Kai metai sueis aeis reikes atstatyt savo sveikata ir ieskoti broliuko ar sesutes
Siandie daviau palaizyti jam obuolio Nu jau taip ziurejo kad negalejau atsilaikyti Laukiu kol eisim pas daktare kad gaut jos palaiminima primaitinimui
Vienzo taip ir gyvenam. Kaip sakant nebuna namu be dumu, bet bendrai tai laimingi
Įkėliau vieną foto iš mūsų mažo mytuko šios dienos Dar 2Lviename fotkino, bet ji tikriausiai įkels vėliau
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 17, 18:08)
Įkėliau vieną foto iš mūsų mažo mytuko šios dienos Dar 2Lviename fotkino, bet ji tikriausiai įkels vėliau
Ziuriu jau persodinai savo mazyle i sportine dali
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 17, 19:08)
ikelsiu tuoj..gaila, neisejo visom trim nusifotkint
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 04 17, 19:17)
mano irgi pirmi zodziai po labas buvo kai susitikimom, kad mazoji jau sportinej daly
QUOTE(AnaMari @ 2012 04 17, 18:17)
jo persodinau prieš keletą dienų nes nebegulėjo lopšiuke. Pamiega valandą, prabunda, pasižvalgo kažkiek ir ašaros. Išimu antr rankų - ašaros baigias. O dabar sportinėj daly jokių ašarų net kai prabunda. Sėdi, žvalgos patenkinta, o pūkiniam miegmaišy tikrai nesušals
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 17, 18:43)
jo persodinau prieš keletą dienų nes nebegulėjo lopšiuke. Pamiega valandą, prabunda, pasižvalgo kažkiek ir ašaros. Išimu antr rankų - ašaros baigias. O dabar sportinėj daly jokių ašarų net kai prabunda. Sėdi, žvalgos patenkinta, o pūkiniam miegmaišy tikrai nesušals
Tai viska su savim vezeisi i atostogas? Kaip i masina viska sutalpinot?
QUOTE(AnaMari @ 2012 04 17, 18:46)
Tai viska su savim vezeisi i atostogas? Kaip i masina viska sutalpinot?
ne nesivežiau, kaip tik parsivešiu į Vilnių jau, lopšiuką čia paliksiu Panevežy mainais
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 17, 18:48)
ne nesivežiau, kaip tik parsivešiu į Vilnių jau, lopšiuką čia paliksiu Panevežy mainais
Aisku Nes mes kai vaziuojam i Duskininkus, tai pasiemam lopsi, lelius autokedutej sedi, vietoj masinoj nelieka Aisku, pas mus ir suo nemazas
QUOTE(AnaMari @ 2012 04 17, 19:53)
Aisku Nes mes kai vaziuojam i Duskininkus, tai pasiemam lopsi, lelius autokedutej sedi, vietoj masinoj nelieka Aisku, pas mus ir suo nemazas
pas mus jeigu zapaske isima, tai lopsys telpa i bagazine dar ..jeigu butu suo - viskas - mirtis alyvose su vieta automobilyje
QUOTE(2Lviename @ 2012 04 17, 19:12)
pas mus jeigu zapaske isima, tai lopsys telpa i bagazine dar ..jeigu butu suo - viskas - mirtis alyvose su vieta automobilyje
Vyras lopsi ant priekines sedynes stato, i buvusia mano vieta O suo bagazinej, susigrudes su remu
QUOTE(AnaMari @ 2012 04 17, 20:15)
Vyras lopsi ant priekines sedynes stato, i buvusia mano vieta O suo bagazinej, susigrudes su remu
as tai sedziu prieky, nes kai musu S mato zmogu - tada jai reik pykt, o kai nemato - tada gerai, ramu buna
vargsas jusu suniukas