QUOTE(AnaMari @ 2012 04 16, 15:43)
Beta, dar del pienuko norejau paklaust, aisku, jei ne skaudi tau ta tema
Kodel nebemaitini?
Skaudi tema buvo pries 3 savaites, dabar klausimas jau uzdarytas ir su savimi susikalbeta.... O su pienu gavosi taip, kad kadangi vaikas (.) neeme, tai nusitraukinejau, bet tas dziaugsmas tesesi neilgai, nes pieno pradejo mazeti, o ir to paties pientraukis gerai neistraukdavo.Nezinau kas pasidare, nes pradzioj viskas buvo OK.Taigi gavosi uzburtas ratas, kai vaikas nei is tolo neima (.), pientraukis viso darbo nepadaro, reuzultate skausmai guzai ir kiti reikalai.Viena sekmadieni jau cypdama is skausmo nubegau pas gydytoja, gavau pasiulyma maitint vaika paciai, nes pientraukis nebe iseitis, o i atsakyma, kad vaikas jokiais budais neima buvo pasakyta, kad vis tiek duok tik (.) ir nieko daugiau, o po keletos dienu TURETU prasilauzt ir imt (.).Na, mano noras maitint vaika paciai buvo didelis, bet ne tokio didumo, kad alkana vaika laikyciau keleta dienu, nes matai, jis turetu persilauzt.Tai labai greitai baigem visas sitas nesamones, pieno ar taip ar taip nebe prudai ir gyvenam toliau sociai, kad ir su misiniu
Nieko cia nesakiau, nes tuo metu kazkaip visai nesinorejo paskaitos apie (.) geri, pati zinau viska ir suprantu, bet mum tai buvo per didelis issukis.Ir is vis, visa sita maitinimo patirtis buvo man ne dziaugsmas, o didele trauma visom prasmem, padejau kryziu ant sito reikalo ir priverciau MB man pazadeti, kad jeigu dar bus vaiku, tai (.) jie negaus, nes mama skausmo iskreiptu veidu irgi ne iseitis, kad ir kaip ten bebutu.Nu cia mano tokia nuomone ir saves uz tai jau nebemusu.Bet pasakysiu, kad spaudimas is isores, kad reikia maitinti (.) ir tik (.) padare savo juoda darba, bet kaip ir sakiau, svarbiausia tuomet susitarti su savim, ka as ir dariau ir tikiuosi, kad padariau
Jazau, nu ir pavariau cia jum siandien
Sedejau sedejau tyliai, bet kai plojau viska, tai konkreciai ir nuo dusios
Ir tikrai, ta mano motinyste visai ne pukuota, nu bet tai ka dabar......