QUOTE(akvilyte @ 2014 07 29, 15:31)
o vistos turi kur pasiperti??? pelenu pvz??? musiskes kai pasiperia pasipurto tai debsis aplink... taip jos valosi
musiskes nustojo det

kaip ir ankstoka butu pertraukai, nors ka as zinau... turim 14 vistu visada budavo apie 12 kiausiniu...paskui sast ir sustojo..kokia savaite buvo po 2-3

dabar jau savaite kaip 4-6 buna

ieskojom kad gal kur slepia, bet nieko...lesalas nepasikeite...tai kazi kas cia per bedos

nu kad nuo karscio irgi nenoriu tiket.. o gal???
Pelenu dabar nelabai turi- bet zemiu-smelio-zvyro i valias.Duobes lauke isvanotos nuo ju prausimosi.
Internete raso, kad liepa-rugpjutis vistoms poilsio metas. Keista ane? Bet pas mane irgi kai kuriom dienom is 8 buna 3 kiausiai.
QUOTE(Aryvle @ 2014 07 30, 13:26)
jaučiu žinau apie ką šnekat. vištos turėtų būti biški plikos

sunku su šitais parasitais, reikia patalpas išvalyti išdezinfekuoti ir ne vieną kartą, tris kokius kas savaitę ir vištas išmaudyti neostomozano (kažkaip pan)tirpale. bet ir tai jokios garantijos kad paskui vėl neatsiras

mano draugė jau du metus kovoja su tais parazitais, apmažina, lyg ir išnaikina, ir vėl
Plikos tik 3, bo "viršininkės" pradžioj palei uodegas pakapojo. Gal aš tuo neostomozanu ir purškiau

Amplule skiedziau su litru vandens ir purškiau purškiau purškiau.

jopapaaaa tai teks vargti.Skaičiau kad karštis ir drėgmė labai palanki terpė parazitams veistis. Teks laukti atšalimo
Ačiū atsakiusioms