Įkraunama...
Įkraunama...

Vištos ir viščiukai

QUOTE(Lyžuka @ 2013 07 02, 15:17)
araukanai deda žalius kiaušinukus,

Gal kas nors augina tokius ir turi parduot? Nustebinčiau saviškius ir tuo pačiu "atjauninčiau" ūkį.
Atsakyti
manau per skelbimus rastute tikrai, tik turguje nepatariu pirkti, nes kai pirkėjas nepatyręs blush2.gif labai didelė tikimybė, kad įkiš pirmą pasitaikiusią višta, man taip buvo, pirkau vištytes, na mažos jos buvo, nelabai ir skyrėsi, bet pardavėjas kryžium prisiekė biggrin.gif kad tikrai vištytės...po kiek laiko oi kaip gražiai giedojo tos vištytės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 liepos 2013 - 07:23
QUOTE(Lyžuka @ 2013 07 10, 08:22)
manau per skelbimus rastute tikrai, tik turguje nepatariu pirkti, nes kai pirkėjas nepatyręs  blush2.gif labai didelė tikimybė, kad įkiš pirmą pasitaikiusią višta, man taip buvo, pirkau vištytes, na mažos jos buvo, nelabai ir skyrėsi, bet pardavėjas kryžium prisiekė biggrin.gif kad tikrai vištytės...po kiek laiko oi kaip gražiai giedojo tos vištytės  lotuliukas.gif

Tai tikiu smile.gif už tai ir ieškau, kad gal kas padėtų, nes ir per skelbimus mane kaip jauną mergą apgaut gali biggrin.gif
Atsakyti
Galiu pasidalinti patirtimi as jei ka domintu 4u.gif rasykit a.z. pirkau 2kartus mesiniu vistu, ir ryskiai persistengiau su kiekiu tai dabar galeciau parduoti jei kas noretu arba jau uzaugintu arba truputi paaugintu vistu , nes jauciu , kad jau man i saldikli visos jos netilps .auginau grudais, zole, bulvemis smile.gif
Atsakyti
Mes penktadienį nusipirkome dar 20 broileriukų.Dabar jau rimčiau pasiruošėme,kol kas tfu tfu visi laksto.Pirmi nelaimingai augo iš 10 keturi užaugo,bet užaugo gigantai.Jei šitie seksis,dar galvojame vidury rugpjūčio nusipirkti,nes paukštynas vėl išperės. bigsmile.gif Mūms kol kas broileriai labiau labiau ima patikti nei triušiai. g.gif
Dedeklės 8 išperėti,jau paleisti su vištomis.Jau kokie smarkuoliai nenusileidžia vištomes nė trupučio.Dar viena dedeklė turi išperėti po savaitės.Įdomu iš 11 kiaušinių kiek išperės. g.gif
Atsakyti
Gal kas patarsite, turime perekšlę su kaimiškais viščiukais, dabar jau apie 5 suvirš savaites, taip gražiai augo, dabar apie pusė tik pasipūtė, lengvi pasidarė, gūžiai tušti, viduriuot dar pradejo ir taip keistai žiopsi, paskaičiau, kad tipo peršalę gali būti, bet dar klojam jiems pjuvenomis, sakau gal kokie kvėpavimo takai nuo dulkių užsikišo doh.gif Pirma mėnesį šėrem startiniu kombikormu o dabar jau apie savaitę tuom kitu po startinio kur eina tipo pakaitinems dėdeklių vištaitėms ir kviečių įmaišau, į laisvę po darbų išleidžiam palakstyti... Gal negalima jiems kviečių duoti, gal skarndukai nevirškina? g.gif
Atsakyti
Dėl visa ko sugirdyti reikia to Trisulfon, ar kaip vadinasi. Viduriavimą sustabdys. O kviečių cielų tikrai nevirškins, nebent žvyro pilti. Žvyras kaip girnos dirba.
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif jau bandom gydytis smile.gif
Atsakyti
neduokit visciukams virto kiausinio,jau geriau tada virti ryziai...

man is 12 isperetu visciuku-dedekliu du krito,o is likusiu 10 tai 7 gaidziukai ir tik trys visteles doh.gif o taip svajojau apie buri dedekliu ir parduodamus naminius kiausinius blush2.gif

pirkom 20 broileriu savaitiniu,po triju dienu 16 ispjove kaimynu suo verysad.gif tiems keturiems likusiems i kompanija pripirkom 21 dar tai is 25 broileriu uzaugo visi,isskyrus viena kuri netycia nutreke siltnamio durys ax.gif
viena pjoviau,nu man dar maziukas atrodo blush2.gif be viduriu svere tik 3,5 kg g.gif
o meilybes kokie biggrin.gif draugeliai,ateina glaustos,paglostau,pasnekinu...i garda ilipus sert reikia pasisaugot,kad neuzlipciau jiems ant koju
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2013 08 13, 19:17)
neduokit visciukams virto kiausinio,jau geriau tada virti ryziai...

o meilybes kokie biggrin.gif draugeliai,ateina glaustos,paglostau,pasnekinu...

Oi sunka tada tokius "draugelius" pjauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 08 13, 19:34)
Oi sunka tada  tokius "draugelius" pjauti doh.gif

ax.gif tai va ir nesinori pjaut,bet pati sau sakau,jog cia auginu maistui tai biski maziau skaudu
O vat kaip su dedekliu gaidziukais reiks atsisveikint doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif ateina ir snekina mane "ko ko ko" arba stovi ant tako ir nesitraukia kol nepaglostai biggrin.gif gaila bus ir pjaut ir parduot ar atiduot blush2.gif mokosi giedot tai pagiriu ir gaunu vos ne visa koncerta thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagalvojau. kad 15 vistu dedekliu mazai, nes kiausiniu paklausa dideja. Kazi dar jaunikliu buna tokiu laiku pirkt ar ne per velu? Ir kiek dabar gali kainuot kokiu 5 men vistos?
O savaitgali isgirdau, kaip vista giedot mokinasi, kukavo kaip po baliaus gegute uzkimus lotuliukas.gif Reiks pjaut, nes nuostolis tokia vista. Vyras jau pernai rudeni sake man, kad vienas vistgaidis yra, bet netikejau.
Atsakyti