ir panele grazi ir derinukai man patinka:)
http://lookbook.nu/u...Juliett-K/looks
Papildyta:
Ruduo ruduo..
QUOTE(sufle @ 2012 08 20, 19:23)
o kaip vadinasi toks stilius? man yra nesuprantamas vienas dalykas: iš kur staiga atsirado tokia "mada" prisikrauti milijoną žiedų ant pirštų, apyrankių vos ne iki kaklo įvairaus metalo, spalvų, faktūrų, formų ir t.t.? kas antram derinyje tą matau. tada kitas dalykas-jos drabužiai kaip ir suderinti spalviniu atžvilgiu, atspalviais, bet vis tiek man atrodo kaip nederantys tarpusavyje nors tu ką. Ir dar-iš visų jos derinių patiko gal tik 2. Visi kiti man nesuvokiami-kur galima su jais eiti? Į darbą juk neisi taip atrodydamas laisvalaikiu? betgi vel-išeiti taip į gatvę? vos ne su maudymosi kostiumėliu ir ilgais batais?arba palaidine vos dengiančia užpakalį?......wtf?................. yra nemažai derinių street style temoje, kurie šiaip yra panaudojami ir gražūs, bet daugelis atrodo padaryti tik tam, kad nusifotografuoti ir viskas.
....ne Viskas visiems duota suprasti.....
QUOTE(Kritikė @ 2012 08 22, 13:07)
o kaip vadinasi toks stilius? man yra nesuprantamas vienas dalykas: iš kur staiga atsirado tokia "mada" prisikrauti milijoną žiedų ant pirštų, apyrankių vos ne iki kaklo įvairaus metalo, spalvų, faktūrų, formų ir t.t.? kas antram derinyje tą matau. tada kitas dalykas-jos drabužiai kaip ir suderinti spalviniu atžvilgiu, atspalviais, bet vis tiek man atrodo kaip nederantys tarpusavyje nors tu ką. Ir dar-iš visų jos derinių patiko gal tik 2. Visi kiti man nesuvokiami-kur galima su jais eiti? Į darbą juk neisi taip atrodydamas laisvalaikiu? betgi vel-išeiti taip į gatvę? vos ne su maudymosi kostiumėliu ir ilgais batais?arba palaidine vos dengiančia užpakalį?......wtf?................. yra nemažai derinių street style temoje, kurie šiaip yra panaudojami ir gražūs, bet daugelis atrodo padaryti tik tam, kad nusifotografuoti ir viskas.
Tai viskas ir neturi patikti..kam tada yra posakis "Dėl skonio nesiginčijama"..Kas man gražu, nebūtinai turi būti jums gražu. Man kai kurie jos deriniai irgi ne į temą, bet tai nereiškia, kad jai pačiai tai nėra gražu.
O kad su tokia apranga negalima eiti į darbą, tai kaip čia pasakius:) Gal jos darbas nėra ofisinis, o be to kiti ir į ofisus ne vien su kostiumėliais ateina
Man tai jos deriniai kazkas nerealaus
Visus rubus jos i savo spinta priimciau!
Visus rubus jos i savo spinta priimciau!
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Keistas poziuris, Kritike, nors tu ka net ne tai, kad poziuris (nes visiskai sutinku su nuomone, kad del skonio nesigincijama) o del piktinimosi nes tai ne kas kita, o tik nuomone. Kuria turim visos, bet nepuolam piktintis del vieno ar kito mados ar stiliaus gusio o cia foto dedamos, kad pasisemtume ideju, paziuretume kas kokiai figurai tinka, o kas - ne, ka pacios apsivilktume, o ko - ne uz ka
Beje, dievinu ilgas ir placias kelnes. Ir pati deveti ir ant kitu pamatyti. Bet gasdinanciai atrodo kai is po ju nesimato pedu (batu - nosies, kulniuko). Taip keistai - ziuriu, groziuosi kaip stilingai jos atrodo, zvilgsnis zemyn, kur turetu buti batu nosys -