Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

Apklausa: Ar jaučiatės verta pakliūti į street style'o temą ar blogą? (253 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tai Russell Brand.

QUOTE(Terezza @ 2012 08 06, 12:32)
Kad ir kokia faina jo apranga bebūtų, pati persona man bjauri iki pykinimo. Fui.

Ir man jis tokias pat emocijas kelia.
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 08 06, 12:38)
Čia ne Jėzus?  bigsmile.gif

Ačiū Die, ne jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 08 06, 14:38)
Čia ne Jėzus?  bigsmile.gif

jėzus, jėzus console.gif tuoj bus ir šv. marija

o man jis visai nieko. nu pamiršo žmogus batus, kam nepasitaiko :griunuantzemesirkrataugalva:
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2012 08 06, 12:14)
jėzus, jėzus console.gif tuoj bus ir šv. marija
o man jis visai nieko. nu pamiršo žmogus batus, kam nepasitaiko :griunuantzemesirkrataugalva:

Is Australijos naudojate naujus feisus thumbup.gif

Russel ne Jezus,jis velniskos prigimties.. karsta... biggrin.gif

Del pinigu imetimo doh.gif yra taisykle -kuo skurdesnis zmogus, tuo brangesni jo drabuziai .milionieriu atpazinsi is - smarkiai padevetu kedu,patrintu polo marskineliu ir nebemadingu dzinsu .ir dar - anyway,nemanau,kad ,Zaraza,imestumete jam pinigu,susitikusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 06 rugpjūčio 2012 - 14:35
QUOTE(liomi @ 2012 08 06, 10:44)

Merginos kojos nuostabios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 08 06, 15:29)
Del pinigu imetimo  doh.gif  yra taisykle -kuo skurdesnis zmogus, tuo brangesni jo drabuziai .milionieriu atpazinsi is - smarkiai padevetu kedu,patrintu polo marskineliu ir nebemadingu dzinsu .ir dar - anyway,nemanau,kad ,Zaraza,imestumete jam pinigu,susitikusi  smile.gif

Nesiginciju del ivaizdzio ir pinigu itakos/neitakos jam. Bendras vaizdas man bomziskas ir viskas ax.gif Del pinigu imetimo, tai neimseciau jau vien del to, kad indelis uzdaras mirksiukas.gif
Atsakyti
mmm Russell'as Brand'as wub.gif Gerai atrodo. Turi savo stiliu. O basom kojom vaiksciot sveika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 08 06, 15:29)
Is Australijos  naudojate naujus feisus   thumbup.gif

tingėjau ieškot, o ir mačiau, kad merginos naudoja, man juokinga :baltidantysšviečia:
Atsakyti
:tokiaisdantimirniekadanekandat: thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 06 rugpjūčio 2012 - 16:43