Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

Apklausa: Ar jaučiatės verta pakliūti į street style'o temą ar blogą? (253 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LEEja @ 2012 07 27, 14:28)
klausykit, cia modelis sukneles toks ar sijonas ant virsaus uzvanotas? biggrin.gif
man ne vienas derinys su sortais  schmoll.gif  kazkodel man sortai tik vaikams tinkamas drabuzis, bet ne moteriai smile.gif

Kaip keista:) o man labai gražu šortukai..aišku, ne visoms ir tinka:)
ne velui sakoma, kad skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 07 27, 13:28)
klausykit, cia modelis sukneles toks ar sijonas ant virsaus uzvanotas? biggrin.gif

manau sijonas ant viršaus. gi čia paskutinis mados klyksmas biggrin.gif reikės ir man kažką panašaus prisitaikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 07 27, 17:20)
manau sijonas ant viršaus. gi čia paskutinis mados klyksmas biggrin.gif reikės ir man kažką panašaus prisitaikyti g.gif

geeerumas biggrin.gif
reiktu sortuku dar ant virsaus butinai
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 07 27, 13:28)
man ne vienas derinys su sortais  schmoll.gif  kazkodel man sortai tik vaikams tinkamas drabuzis, bet ne moteriai smile.gif

Tai vadinama "peplum trend". Beje, dar nesu girdėjusi tokios nesąmonės dėl šortų. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O čia jau turbūt visai stiliaus klaida, Dieve, padėk! ohmy.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na, jo mastau.gif ta paskutine su suplysusiom pedkelnem sijona/kelnes/suknele namuose pamirso..
Atsakyti
Man tai labiau patiko odinukė+kailiniai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 07 27, 21:45)
O čia jau turbūt visai stiliaus klaida, Dieve, padėk!  ohmy.gif  lotuliukas.gif

neiskart pastebejau kame ta klaida kol nepamaciau odinukes po kailiniais biggrin.gif
Atsakyti
ir sakyciau viskas labai klas pas ja ziurisi rolleyes.gif jai tinka-man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 27, 23:39)
Na, jo mastau.gif ta paskutine su suplysusiom pedkelnem sijona/kelnes/suknele namuose pamirso..

o ten ne jeggings'ai kokie? mastau.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Taigi matyt, kad tikrai ne pėdkelnės, jegginsai blogiausiu atveju smile.gif
Atsakyti