o man labiausiai patiko ta mociute , kuri apsikabinus rankine, na tooookia laiminga ji toj nuotraukoj atrodo
QUOTE(kristuska @ 2012 07 03, 23:27)
o man labiausiai patiko ta mociute , kuri apsikabinus rankine, na tooookia laiminga ji toj nuotraukoj atrodo
taip, ši irgi labai krito į akį
Kad prasidejo kalbos apie amziu ir kaip turetu atrodyt moteris savo amziuj, tai ir prisiminiau si bloga
Beje, moterytei apsikabinusiai rankinuka 79eri metai
"79 years old Joyce told me, " I don't want to look younger, I want to look as great as I can at any age.""
Beje, moterytei apsikabinusiai rankinuka 79eri metai
"79 years old Joyce told me, " I don't want to look younger, I want to look as great as I can at any age.""
QUOTE(kristuska @ 2012 07 03, 23:27)
Ji dabar puošia mano desktopą fantastika tikra
Man ji priminė mano a.a. močiutę sorry už
QUOTE(cap carap @ 2012 07 04, 09:50)
Kad man taip sūnų aprengus o tai jis, rupūžiokas, tik juodai, juodai...
tos vyresnes ponio tai wow
man ypac patiko pirmosios dvi nuotraukos viskas - plauku nebekerpam, lauksiukol prazils
man ypac patiko pirmosios dvi nuotraukos viskas - plauku nebekerpam, lauksiukol prazils
QUOTE(raudoni bateliai @ 2012 07 04, 12:29)
apie 20 jiems tai praeina
Ilgą laiką svarsčiau, ar pasidalinti šioje temoje, ar ne, ir pagaliau susiruošiau (jei kartojasi, ar neatitinka streetstyle temos, prašysiu trinti).
Labai mėgstu ir noriu pasidalinti su jumis rusų verslininkės, leidėjos, autorės, kulinarės ir blogerės belonika stiliumi. Daugelis, tikriausiai, ją pažįsta visų pirma kaip kulinarę, bet man ji įdomi ir kaip labai ryški asmenybė, ir kaip savito stiliaus savininkė.
Visos nuotraukos iš belonika.livejournal.com
Labai mėgstu ir noriu pasidalinti su jumis rusų verslininkės, leidėjos, autorės, kulinarės ir blogerės belonika stiliumi. Daugelis, tikriausiai, ją pažįsta visų pirma kaip kulinarę, bet man ji įdomi ir kaip labai ryški asmenybė, ir kaip savito stiliaus savininkė.
Visos nuotraukos iš belonika.livejournal.com