Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

Apklausa: Ar jaučiatės verta pakliūti į street style'o temą ar blogą? (253 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(shidochika @ 2012 06 30, 21:41)
Paprasciausiai pagyvenus motera bando vaidint jauna  smile.gif

Ojjjj. Po tokių pasisakymų lekiu prieveidrodžio žiūrėt, ar aš kartais nebandau per jauną vaidinti doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir ka veidrodis parode?tikiuos geresni vaizdeli nei tos foto?
Atsakyti
Nera sunku graziai atrodyti 20ies metu. O vat paziuresim kaip cia visos tos gudroles atrodys kai bus virs 40 metu... pagimdzius ir ismaitinus 2 vaikus. Vat tada galima bus palyginti kas geriau atrodo tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 07 01, 21:51)
Nera sunku graziai atrodyti 20ies metu. O vat paziuresim kaip cia visos tos gudroles atrodys kai bus virs 40 metu... pagimdzius ir ismaitinus 2 vaikus.  Vat tada galima bus palyginti kas geriau atrodo  tongue.gif  tongue.gif

smile.gif

man taipogi sukėlė šypseną tas postas, bet ar mes pačios panašiai nemastėme būdamos niolikos ar vos ties dvidešimt? biggrin.gif o manau, atrodyti puikiai sulaukus ar perkopus trisdešimt ar keturiasdešimt - tokia moteris verta labai didelių pagyrų, nes tuomet reikia daug didesnių pastangų. be abejo, tokios mes jaunoms mergaitėms atrodome senių senės, bet kiekvienai kartai savo. aš, stuksint trisdešimtiesiems, tik dabar ėmiau dairytis business casual ar suknelių, kostiumėlių, aukštakulnių ir jais žavėtis. ir beje, sau atrodau nepalyginamai geriau nei prieš dešimtmetį. nes su smulkiomis raukšlelėmis, "nugimdytomis" kūno formomis atėjo pasitikėjimas savimi ir charizma ir jų aš nekeisčiau į jaunus savo metus smile.gif

kaip kokia odė jaunystei nuskambėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa, tiesa 4u.gif

tiesiog vienos iš aštuoniasdešimties jaunos bus, o kai kurios, regis, gimsta senos biggrin.gif

dūšioj gi jaunystė. ir akių spindėjime biggrin.gif

ai, einu ir aš į veidrodį pasižiūrėti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Oasis @ 2012 07 02, 17:04)
smile.gif

man taipogi sukėlė šypseną tas postas, bet ar mes pačios panašiai nemastėme būdamos niolikos ar vos ties dvidešimt?  biggrin.gif  o manau, atrodyti puikiai sulaukus ar perkopus trisdešimt ar keturiasdešimt - tokia moteris verta labai didelių pagyrų, nes tuomet reikia daug didesnių pastangų. be abejo, tokios mes jaunoms mergaitėms atrodome senių senės, bet kiekvienai kartai savo. aš, stuksint trisdešimtiesiems, tik dabar ėmiau dairytis business casual ar suknelių, kostiumėlių, aukštakulnių ir jais žavėtis. ir beje, sau atrodau nepalyginamai geriau nei prieš dešimtmetį. nes su smulkiomis raukšlelėmis, "nugimdytomis" kūno formomis atėjo pasitikėjimas savimi ir  charizma ir jų aš nekeisčiau į jaunus savo metus  smile.gif

kaip kokia odė jaunystei nuskambėjo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kažkada, jauniklė būdama klausiau, kaip lygiai tą patį sakė už mane kokiais 15 metų vyresnė puikiai atrodanti moteris ir galvojau, kad ji meluoja. Dabar ranką ant širdies padėjus galiu prisiekti, kad į žalią jaunystę grįžti nenorėčiau. Tada buvau rasotas pumpuras, o dabar žydžiu wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip viena siu damu pasake: "The Real Secret is Being in Love With life and Realizing What you Have.”

P.S. Persiprasau uz kaikurias didesnes nuotraukas 4u.gif
Papildyta:
Kam dar truksta ikvepimo:
http://advancedstyle.blogspot.co.uk/
Atsakyti
aaaaaaaaaaa wub.gif wub.gif
kaip nerealiai, negaliu..taip pakėlė nuotaiką, kad negaliu smile.gif super wub.gif
Atsakyti
nerealios damos thumbup.gif
Atsakyti
...dėkui už foto...nuostabios damos,kokios šarmingos...o jau ta kur baltai apsirengus wub.gif
Atsakyti
Super moteros thumbup.gif Norėčiau ir aš jų metų neprarasti stiliaus pojūčio, nebijoti spalvų ir būti tokia pat charizmatiška rolleyes.gif Lenkiu prieš jas galvą.
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 07 03, 14:12)
user posted image

user posted image

user posted image

Man šios kokios nerealios! bigsmile.gif wub.gif Kaip norėčiau aš taip jų amžiuje atrodyt blush-anim-cl.gif
Ačiū, AgnessBelle, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti