Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

Apklausa: Ar jaučiatės verta pakliūti į street style'o temą ar blogą? (253 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 27 birželio 2012 - 15:10
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ta Camėjos įdėta blodinė man į transvestitą užneša blush2.gif kažkaip rūbai netinka pagal veidą man jai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 06 27, 17:30)
Ta Camėjos įdėta blodinė man į transvestitą užneša blush2.gif  kažkaip rūbai netinka pagal veidą man jai.. smile.gif

Mano akimis tai sukuosenos per daug senamadishkos aprangai smile.gif Plaukai uzstrige 90tuosiuose...
Atsakyti
Nelabai taktiški pastebėjimai apie išvaizdą mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Susireikshminusi @ 2012 06 27, 17:44)
Nelabai taktiški pastebėjimai apie išvaizdą  mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2012 06 27, 14:12)
user posted image

Vieni is baisiausiu deriniu ir modeliu unsure.gif Nezinau kaip kitoms,bet negaliu ramiai net ziuret,taip neskanu taip neskanu atrodo net viskas viduj apsivercia unsure.gif Tai atsivertus tema bandau greitai greitai perverst,kad tik jos/jo unsure.gif nematyt.
Atsakyti
Paprasciausiai pagyvenus motera bando vaidint jauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La femme* @ 2012 06 30, 18:36)
Vieni is baisiausiu deriniu ir modeliu unsure.gif Nezinau kaip kitoms,bet negaliu ramiai net ziuret,taip neskanu  taip neskanu atrodo net viskas viduj apsivercia unsure.gif Tai atsivertus tema bandau greitai greitai perverst,kad tik jos/jo unsure.gif nematyt.

Tai tiesiog reikia ideti daugiau deriniu ir greiciau persokti i kita lapa biggrin.gif
Atsakyti
Niu ne mano skonio apkalbeta moteris, bet kuo rubai netinka su jos amzium? Moteris iki 40 metu, stangrus kunas.
Atsakyti