Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

Apklausa: Ar jaučiatės verta pakliūti į street style'o temą ar blogą? (253 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 06 19, 12:53)
man labai stilingi grupes 'one direction' berniukai wink.gif tureciau sunu, tai tik taip apsirenges ir vaiksciotu biggrin.gif

tai, kad taip rengiasi didele dalis UK paaugliu. Nieko idomaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusile @ 2012 06 23, 14:49)
tai, kad taip rengiasi didele dalis UK paaugliu. Nieko  idomaus  blush2.gif

kodel nieko idomaus. gal mums cia Lietuvoj kaip tik ir idomu, kaip rengiasi didzioji dalis UK paaugliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 06 23, 14:08)
kodel nieko idomaus. gal mums cia Lietuvoj kaip tik ir idomu, kaip rengiasi didzioji dalis UK paaugliu  g.gif

Cia labiau buvo komentaras i Agness Belle pasakyma,kad taip rengtu savo sunu. Ash savo vaiku nenoreciau rengti kaip 80 procentu likusio jaunimo 4u.gif Bet kiekvienam savo
Atsakyti
QUOTE(Liusile @ 2012 06 23, 15:15)
Cia labiau buvo komentaras i Agness Belle pasakyma,kad taip rengtu savo sunu. Ash savo vaiku nenoreciau rengti kaip 80 procentu likusio jaunimo  4u.gif Bet kiekvienam savo

Čia jau priklausomai kur tiksliai gyveni mirksiukas.gif jei turėdama sūnų taip ji aprengciau, tai nors ir UK gyvenu, bet jis butų vienas iš stilingiausiu mūsų miestelyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 06 19, 13:53)
man labai stilingi grupes 'one direction' berniukai wink.gif tureciau sunu, tai tik taip apsirenges ir vaiksciotu biggrin.gif

Berniukai stilingi wub.gif , bet pvz. mano patirtis tokia, kad nuo 12-13 metų sūnaus "neaprengsi" taip kaip tau norisi schmoll.gif Jie turi SAVO nuomonę doh.gif , kuri nebūtinai, švelniai sakant, sutampa su tėvų nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusile @ 2012 06 23, 15:15)
Cia labiau buvo komentaras i Agness Belle pasakyma,kad taip rengtu savo sunu. Ash savo vaiku nenoreciau rengti kaip 80 procentu likusio jaunimo  4u.gif Bet kiekvienam savo

tai mes su Agne Lietuvoj gyvenam, patikekit, tokiu cia mazuma

QUOTE(jovaida @ 2012 06 24, 16:39)
Berniukai stilingi  wub.gif , bet pvz. mano patirtis tokia, kad nuo 12-13 metų sūnaus "neaprengsi" taip kaip tau norisi  schmoll.gif  Jie turi SAVO  nuomonę  doh.gif  , kuri nebūtinai, švelniai sakant, sutampa su tėvų nuomone  biggrin.gif

nu jo jo, bet kazkiek paklauso
kaip Bieberis tai nesirengtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 06 24, 16:39)
tai mes su Agne Lietuvoj gyvenam, patikekit, tokiu cia mazuma

Kad Agness tai tikrai ne Lietuvoje gyvena mirksiukas.gif

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
As jau nebe Lietuvoj ax.gif blush2.gif

QUOTE(Sypsena @ 2012 06 23, 14:37)
Čia jau priklausomai kur tiksliai gyveni  mirksiukas.gif jei turėdama sūnų taip ji aprengciau, tai nors ir UK gyvenu, bet jis butų vienas iš stilingiausiu mūsų miestelyje  biggrin.gif

ir musu miestely butu stilingas smile.gif cai ne londonas biggrin.gif cia velsas biggrin.gif
o kad lietuvoj taip paaugliukai nesirengia, tai tikrai zinau. mano sesute mazoji oi kaip varvintu seile tokius berniukus gatvej pamacius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 06 25, 14:26)
As jau nebe Lietuvoj  ax.gif  blush2.gif
ir musu miestely butu stilingas smile.gif cai ne londonas biggrin.gif cia velsas biggrin.gif
o kad lietuvoj taip paaugliukai nesirengia, tai tikrai zinau. mano sesute mazoji oi kaip varvintu seile tokius berniukus gatvej pamacius biggrin.gif

Na žiūrint kur - Vilniuj ar Kaune tai tikrai pilna tokių paauglių, o vat mažesniuose miestuose tai mažuma, deja..Panevėžyje tai iš viso vienas kitas doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image