Įkraunama...
Įkraunama...

Street Style

Apklausa: Ar jaučiatės verta pakliūti į street style'o temą ar blogą? (253 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

user posted image

kaip graziai berniukas aprengtas wub.gif Man visada atrodydavo,kad graziai rengti berniukus tikras galvos skausmas. Su mergaitem lengviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusile @ 2012 05 06, 09:09)
kaip graziai berniukas aprengtas  wub.gif Man visada atrodydavo,kad graziai rengti berniukus tikras galvos skausmas. Su mergaitem lengviau  biggrin.gif

Tikrai tiek berniukams, tiek vyrams yra daug mažiau galimybių įdomiau apsirengti. Mums merginoms labiau pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2012 05 06, 03:18)
o kokiu neblogu vyruku prikelta wub.gif  grazu grazu..patiko vyriokas su suniu, abu super pozuoja.o iskart skaiciuojant po jo trecias lb grazus biggrin.gif

drinks_cheers.gif kaip prabangiai apsirengus suni vedzioja biggrin.gif as kai saviski ne po saligatvi vedzioju ,o po pievas, tai man per prabangiai biggrin.gif o ir paltas visas apveltas plaukais butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 05 06, 18:31)
drinks_cheers.gif kaip prabangiai apsirengus suni vedzioja biggrin.gif  as kai saviski ne po saligatvi vedzioju ,o po pievas, tai man per prabangiai  biggrin.gif  o ir paltas visas apveltas plaukais butu lotuliukas.gif

Aš taip pat kai vedžioju savo baltą labradorą po miškus, tai panaši į jį patampu lotuliukas.gif O čia tikriausia kultūringas šuo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 05 06, 17:31)
drinks_cheers.gif kaip prabangiai apsirengus suni vedzioja biggrin.gif  as kai saviski ne po saligatvi vedzioju ,o po pievas, tai man per prabangiai  biggrin.gif  o ir paltas visas apveltas plaukais butu lotuliukas.gif

Ash nemanau,kad cia ta suni vedzioja smile.gif Greiciau kazkur vedasi arba eina su suniu smile.gif Bent jau UK tai labai daznai pamatysi su sunimis ivairiose vietose. Pati turiu biciule, kurios suo ja tiesiog isimylejes ir nebuna be jos nei akimirkos. Tai anksciau ji dirbo pub'e - suo visada budavo kartu. Dabar kiekviena diena vaziuoja traukiniu i gretima miesta ir dirba seneliu namuose - suo irgi kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2012 05 06, 01:58)

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Negalėjau atsispirti wub.gif Čia tikriausiai mamos diena kalta mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ach tu dievuliau wub.gif , net užsimaniau trečio vaiko wub.gif
Atsakyti
visi vaikuciai thumbup.gif ypac ketvirtas nuo apacios.... tox paprastas... thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2012 05 06, 01:25)
user posted image

karsta.gif
O ir visi kiti vyrukai puikiai atrodo. Daugiau tokių būtų, tai gatve nepaeičiau - kojos linktų biggrin.gif

Papildyta:
user posted image

Etiketės kad kyšo.. g.gif
Ir platforma nesveiko aukštumo.. doh.gif

Beje, ačiū, mergaitės, kad įdėjot gyvų pvz kaip asimetriniai sijonai gali būti netgi labai gražu wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta: