Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

Pasirodysiu kelias šlepetes veltas pagal tą šabloną su ausytėm. Dėkui už pamokėles, pasidalinimus. 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
tapkes mano plonytes, dar neipratau daryti, nepalyginti su jusiskem,tikrom tapkem. mano labiau kaip kojines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Doloresa1 @ 2012 05 23, 20:30)
is latvisko karsinio nusiveliau svarka, tai jis man labai seriasi. Gal zinote kodel? nusipirkau virs 3 kg, tai norejau dar ir kita svarka velti, bet kad dabar jau ir bijau, gal vel sersis taip.  bliuskos labai plaukais apkimba,negaliu nesioti  doh.gif

Iš karšinio švarką blink.gif Rūbams reikia sluoksnos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 05 24, 08:37)
Iš karšinio švarką blink.gif  Rūbams reikia sluoksnos 4u.gif

vat ir aš suabejojau, karšinys 27-29 mikronų, o sluoksna-16-18-21. ji daug švelnesnė,paslankesnė rūbų vėlimui.
Atsakyti
Nepagyriau Kerpenos šlepečių-dailiai pavykusios 4u.gif Žalios labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2012 05 23, 21:36)
Pasirodysiu kelias šlepetes veltas pagal tą šabloną su ausytėm. Dėkui už pamokėles, pasidalinimus. 4u.gif

tvirtos atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2012 05 23, 21:36)

Laba diena. As vis paskaitineju jusu pokalbius, nes ir pati bandau velti, neturiu kuom pasigirti, nes dar tik studiju ir eksperimentu stadija smile.gif
Labai jau grazus visu jusu darbeliai. O gal galetumete dar pakartoti, kur galima si sablona rasti? Labai grazi forma jusu tapkuciu.
Atsakyti
cia raganeles bloge pamokele http://www.rasosvelt...mpes-clogs.html
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 05 27, 17:37)

Aciu. Knieti isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Doloresa1 @ 2012 05 23, 21:44)
tapkes  mano plonytes, dar neipratau daryti, nepalyginti su jusiskem,tikrom tapkem. mano labiau kaip kojines biggrin.gif

o mano pirmosios irgi gavosi tokios pat plonos biggrin.gif man labai patiko jūsų pilkas dirželis-kaklo papuošalas, gal galite smulkiau papasakoti kaip daryti į AŽ, būtų šimtas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2012 05 23, 20:36)

labai dailios, taip kruopščiai nugludintos smile.gif
Atsakyti
ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti