Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(raganele @ 2012 10 30, 10:21)
suklojusi vieną sluoksnį, kad neprisiveltų prie sekančio tiesiog norimoje vietoje uždengi polietilenu ir kloji toliau, tas plotas atskirtas nesusivels tarpusavyje, veikia tokiu pačiu principu kaip šlepetės šablonas.

supratau smile.gif bandysiu tada ir as kazka tokio isgauti thumbup.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 30, 04:21)
suklojusi vieną sluoksnį, kad neprisiveltų prie sekančio tiesiog norimoje vietoje uždengi polietilenu ir kloji toliau, tas plotas atskirtas nesusivels tarpusavyje, veikia tokiu pačiu principu kaip šlepetės šablonas.

oi, blyn doh.gif o as iskirpinejau/atlupinejau sluoksnius ir niekaip nesupratau, kodel pas visas taip graziai, lygiai sluoksniai issikerpa rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Studijavau, studijavau ir nusprendziau klumpes suvelti. Labai didelis dekui Raganelei uz lekalo ideja. Dariau pabandymui, nezinodama kam jos bus. Kiek per dideli bruksni perkirpau, teko taisyt. Sakykit, o kada jus maunat ant kurpaliaus? Jau kai isskalautos buna? O gal ant kurpaliaus formuojat, tada skalaujat ir vel maunat? Ar kisat vidun skuduru kad vandeni sugertu? As kurpaliu neturiu, tai ant batu ikistu i polietil.maisiukus maunu ir plaku. Plaktuka naudojau ne medini, o metalini (mesai musti).
Dziuna, kai isdzius, pasivaidensiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 10 30, 14:24)
oi, blyn doh.gif o as iskirpinejau/atlupinejau sluoksnius ir niekaip nesupratau, kodel pas visas taip graziai, lygiai sluoksniai issikerpa rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Oi blyn blyn lotuliukas.gif
ziit, bet juk tu jau senokai temutėje dalyvauji-tikrai buvom kalbėję ne kartą, ir netgi šioj temoj, man atrodo smile.gif
kisiuka, aš nekišu skudurų, palieku su kurpaliais. O jei formuoju ant kojos, tai atsargiai išmovusi dar padailinu formą ir palieku džiūti. Kažkiek gal pasitraukia be kurpalio džiūdamos, bet nelabai daug 4u.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif

Zinot, koks klausimas mane kankina? ax.gif Ogi, kur as anksciau buvau doh.gif lotuliukas.gif Kaip idomu tas velimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 29, 15:52)
Paskutinis bendras su sesute kūrinys:

koks grožis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 10 30, 14:32)
Oi blyn blyn  lotuliukas.gif 
ziit, bet juk tu jau senokai  temutėje dalyvauji-tikrai buvom kalbėję ne kartą, ir netgi šioj temoj, man atrodo smile.gif 

as tikriausiai i toki klausima ziurejau, kaip i "dvigubas", o ne apie dviguba dekoravima mastau.gif tikriausiai kartais protas atsako ir tik "dideles" raides skaitau rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2012 10 30, 20:43)
Dekui  4u.gif

Zinot, koks klausimas mane kankina? ax.gif  Ogi, kur as anksciau buvau  doh.gif  lotuliukas.gif Kaip idomu tas velimas  rolleyes.gif

mane irgi tas klausimas buvo apkibęs kai pradėjau velt-kodėl aš anksčiau apie tai nieko nežinojau ir negirdėjau biggrin.gif

QUOTE(ziit @ 2012 10 30, 21:15)
as tikriausiai i toki klausima ziurejau, kaip i "dvigubas", o ne apie dviguba dekoravima mastau.gif  tikriausiai kartais protas atsako ir tik "dideles" raides skaitau rolleyes.gif  lotuliukas.gif

juk principas tas pats biggrin.gif kartais tikrai nepriimam info, jei nėr tam tikro akcentavimo smile.gif
Atsakyti
Šiąnakt dar vienas klumpes išdrožiau, seniai kirbėjo tokios ir dabar galutinai susikirbėjo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 31, 11:51)
Šiąnakt dar vienas klumpes išdrožiau, seniai kirbėjo tokios ir dabar galutinai susikirbėjo:

Klumpės fainuoliškos, ale kiek daug smulkaus drožinėjimo 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti