QUOTE(raganele @ 2012 10 26, 21:37)
Kisiuka, nu nemažai jau apavo subandyta
bet kad nešiotųsi ilgiau reikia stipriai suvelti. Čia kaip mano šiandieninės riešinės - na gražus purus menas, bet daveltos pasidarė ne tik gražios bet ir naudotinos
o žuvytė pribadyta adatėlėmis? Aš irgi kartais siuvinėju arba subadau, bet tada dar kartą muiluoju ir viską priveliu, kitaip ilgai netvers grožis, čia juk apavas
Laba diena visoms
Vistik didele atsakomybe avalynes gamyba, galima ir apsijuokti
Zuvytes tik pribadziau tiesiai ant vailokiuku. Cia tik pabandymas toks. Ispejau, kad jei ka, tai bus dar tu batu kai isivaziuosiu
Ant tu rausvu tai bribadziau avytes. Naturoj graziai ziurisi, bet nuotraukose tai kazkaip snukuciai raudoni gavosi, tai nerodau
Su tais kocelais bandziau kocioti tas tapkes be jokiu papuosimu, bet nestipriai, paprasciausiai, labai patogu volioti su tuo dantytu. Teisingiau, susukus aplink kilimeli, suvyniojus i ranksluosti ir tada su tuo dantytu, kad maziau su rankom butu kociojimo. Tai dabar zinosiu, reiks pavaryt stipriau kai jau gerai apsivels, ar kai iskirpsiu.
Dar mane domina, ar nenaudojat slifuokliu? Youtubej daug kur parodyta, kad naudoja. Juostinis gal geriausiai tiktu, kaip manot?
Prisipirkau vilnos, nagai niezti. Bet rytoj sunaus gimtadienis (17), tai pertrauka padarysiu.
Dar noriu paklausti, ar jums nieko nesidaro nuo vilnos? Man labai niezti akis. Ir nesuprantu, ar cia nuo tokios ukiskos, gal Romanovu aviu vilnos, ar nuo N.Zelandijos.