Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(srauni_upe @ 2012 10 26, 17:16)
aš tą plokščią gavau dovanų pirmų vestuvių metinių progą, ir prunkštavau kokią čia nesąmonę įkišo ir kur jį dėt. Ech reik surast ir pabandyt smile.gif

va va nevertini tu teisingu dovanu, zmogus zinojo tiksliai, ko tau reikia. Gyveni zmogus ir mokaisi biggrin.gif o su juo galima ir abi tapkes kartu, susukau abi i ranksluosti ir pirmyn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2012 10 26, 21:48)
as pasigendu info i- kokia vilna gera, kokia sudina..turiu jums pasiulyma?-gal galit kazkuriai( geriausia kuri kuria temas) nusiusti info is patirties, kuri vilnele veliasi, kuri ne ir gal butu galima i temeles 1psl patalpint?

as vel labai bijau uzsiraut, o kaip tik vilnele riektu uzsisakyt.. verysad.gif  verysad.gif

raganele, nurodei karsini, bet vien jo nepakanka, jis labai nykus - lietuviskas, naturalus..noris kazko ryskaus..

o dar klausimas- matau, kad daznai tapkuciu viduje naudojat sviesias spalvas, as kazkaip manau, kad tai nepraktiska, nes greit issitepa ar as klystu? g.gif

cho cho cho, tai kad mes vriednos (bent jau aš), kai randam tai tylim lotuliukas.gif
Bet atvirai, tai būna ir iš geros parduotuvės, kur visos vilnos gerai velias,pasitaiko kokia apdorota iki nudegimo ir nė velnio nesivelia. Ir kilogramas velniop smile.gif

Vienareikšnikai natūralios vilnos velias geriau už dažytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 26, 23:18)
tai tą, kaip pasirodo rintę aš turiu naudoju ir kočėlu vadinu, ale neturiu pjūklo tokio 

lotuliukas.gif Kam jis tau-kočėlus jau turi, kurpalių irgi jau prisidrožei, gal esi sumąsčius ką naujo g.gif biggrin.gif

QUOTE(ziit @ 2012 10 26, 23:26)
su kocelu viduj ir paprastai tapke susukus ir tada su rinte, "prosto skazka" biggrin.gif

Nu tu matai bigsmile.gif , reiks ir man drožtis, močiučių neturiu verysad.gif Nebent per kaimą prasiaust biggrin.gif Aš kai trinu į skalbimo lentą, greičiau susivelia, bet su kočėlu būtų įdomu pabandyt.

QUOTE(srauni_upe @ 2012 10 27, 00:16)
aš tą plokščią gavau dovanų pirmų vestuvių metinių progą, ir prunkštavau kokią čia nesąmonę įkišo ir kur jį dėt. Ech reik surast ir pabandyt smile.gif

Gyveni žmogus ir mokaisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 10 27, 00:30)
...  o su juo galima ir abi tapkes kartu, susukau abi i ranksluosti ir pirmyn rolleyes.gif

nelabai suprantu kaip cia ka daryti su tuo kocelu blush2.gif ? cia apie apvalina kalba eina? nes jei apie ta su bangelemis nesuprantu ka daryti, isukus i ranksluosti su visom tapkem grumdyti kaip skabinius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 27 spalio 2012 - 09:29
QUOTE(Kristalė* @ 2012 10 27, 09:28)
nelabai suprantu kaip cia ka daryti su tuo kocelu blush2.gif ? cia apie apvalina kalba eina? nes jei apie ta su bangelemis nesuprantu ka daryti, isukus i ranksluosti su visom tapkem grumdyti kaip skabinius?

apsuki apie kočėlą tapkes, įsuki į rankšluostį, kad abi laikytųsi ir tada su tuo rantuotu daiktu gerai spausdama ritini visą ritinį smile.gif man mat kažkaip tokių naudojimo klausimų nekilo, nes močiutė dar tokiu būdu patalynes vaikystėl "lygindavo"
Atsakyti
veilokų vėlimas
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 26, 21:37)
Kisiuka, nu nemažai jau apavo subandyta smile.gif bet kad nešiotųsi ilgiau reikia stipriai suvelti. Čia kaip mano šiandieninės riešinės - na gražus purus menas, bet daveltos pasidarė ne tik gražios bet ir naudotinos biggrin.gif o žuvytė pribadyta adatėlėmis? Aš irgi kartais siuvinėju arba subadau, bet tada dar kartą muiluoju ir viską priveliu, kitaip ilgai netvers grožis, čia juk apavas smile.gif

Laba diena visoms 4u.gif
Vistik didele atsakomybe avalynes gamyba, galima ir apsijuokti rolleyes.gif
Zuvytes tik pribadziau tiesiai ant vailokiuku. Cia tik pabandymas toks. Ispejau, kad jei ka, tai bus dar tu batu kai isivaziuosiu rolleyes.gif Ant tu rausvu tai bribadziau avytes. Naturoj graziai ziurisi, bet nuotraukose tai kazkaip snukuciai raudoni gavosi, tai nerodau blush2.gif

Su tais kocelais bandziau kocioti tas tapkes be jokiu papuosimu, bet nestipriai, paprasciausiai, labai patogu volioti su tuo dantytu. Teisingiau, susukus aplink kilimeli, suvyniojus i ranksluosti ir tada su tuo dantytu, kad maziau su rankom butu kociojimo. Tai dabar zinosiu, reiks pavaryt stipriau kai jau gerai apsivels, ar kai iskirpsiu.

Dar mane domina, ar nenaudojat slifuokliu? Youtubej daug kur parodyta, kad naudoja. Juostinis gal geriausiai tiktu, kaip manot?
Prisipirkau vilnos, nagai niezti. Bet rytoj sunaus gimtadienis (17), tai pertrauka padarysiu.

Dar noriu paklausti, ar jums nieko nesidaro nuo vilnos? Man labai niezti akis. Ir nesuprantu, ar cia nuo tokios ukiskos, gal Romanovu aviu vilnos, ar nuo N.Zelandijos.
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2012 10 27, 10:55)
Dar noriu paklausti, ar jums nieko nesidaro nuo vilnos? Man labai niezti akis. Ir nesuprantu, ar cia nuo tokios ukiskos, gal Romanovu aviu vilnos, ar nuo N.Zelandijos.

oi, nelabai geras pozymis g.gif gali buti, kad alergija nuo vilnos dulkiu. o cia tik tos specifines naturalios vilnos, tai sukelia ar spalvotos taip pat?gal naturalios maziau apdirbtos ir daugiau dulkiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2012 10 27, 17:55)

Gali būti, kad esi alergiška naminiams gyvūnams g.gif Niekad neturėjai bėdų? Avies plaukai irgi gali alergizuoti. 4u.gif
O aš šiandien bandžiau su skalbimo lenta kaip su rinte kočiot laugh.gif Sunku, nes ji plati ir nepatogu, bet traukėsi labai greit. Išvada-drošiu ir aš RINTĘ biggrin.gif
Atsakyti
Nu va kokie geri įnagiai biggrin.gif vibrošlifuoklį irgi naudoju, ypač jei noriu neišplaukusio dekoro, paviršiui privelt. Bet šiaip netapkiniam veltiniui daugiau, o kai su audiniais žaidžiu.
Alergijose nenusimanau, man tik kai kada dažytos vilnos neįtinka, nes rankas graužia. Natūralios matyt gali netikt alergiškiems.
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2012 10 27, 17:55)

Man kazkaip pirma mintis kilo, kad akis gali perstet nuo muilo, nuo kvapu, o ne nuo vilnos, na bet cia tik mano nuomone... blush2.gif
Atsakyti
Ziuresiu, kaip bus toliau. Kokio tavegilio reiks kalt dirbant bigsmile.gif

Dalinai paziurejau ta filmuka apie vailoku gamyba, ir supratau, kad dar vienas prietaisas but gerai isigyt... ogi mikroskopas lotuliukas.gif Ten sako, kad avalynei tinka tik vasarine vilna. Matet? Atseit vasarines vilnos plaukeliai yra kaip eglute, todel gerai susikabina. cool.gif
Atsakyti