Paieškojau ir neradau lietuviškose parduotuvėse savo veliamos. Išskyrus woolo lietuviškus karšinius, bet jie tokie su iššūkiais, veliasi puikiai, bet reikia suvaldyti šerius visokius.
Raganėle, super, rudosios nepriekaištingos
QUOTE(Mingomi @ 2012 10 24, 20:28)
Aciu!
ooo ale kaina reikia gerai pasvarstyt, ale jei ishsamia info gauni man kazkaip norisi nuo pat pradziu zinot dalykus, kuriu tiesiog negalima daryt (pvz. kaip kryzelius siuvinet i skirtingas puses )
ooo ale kaina reikia gerai pasvarstyt, ale jei ishsamia info gauni man kazkaip norisi nuo pat pradziu zinot dalykus, kuriu tiesiog negalima daryt (pvz. kaip kryzelius siuvinet i skirtingas puses )
Pati ten nebuvau..bet sakė,kad ten kursai vyksta 2d.tai manau,per tą laiką galima išsiklausinėt visko,kas domina. O ir darbo eigoj,manau,pasakytų ko nedaryt,daryt kitaip ir pan.
Ne nu Paskaičiau, kaip suvelia šlepetes per 1-2 val. ir taaaiiip užsimaniau, bent per 3 valandas susisukt Tai išbandžiau kočiojimą pagreitintą - kaip multikuose, kur herojai turbo viską daro. Nė velnio nesigavo tiksliau greitai batareikos nusėdo ir vis tiek jau nesigaus per pora valandų Gal reik kokių špinatų kaip Popajui užvalgyt
QUOTE(ziit @ 2012 10 25, 01:41)
tiesa pasakius man ta "ruda" labai grazi spalva
tiesa vis norejau parodyti. Dabar Halloween bus tai pas mus dolerinese visokiu "baisiu" dalyku pardavineja. va ka radau... sakau, kal nusipirkti vietoj trukstamu lastu
tiesa vis norejau parodyti. Dabar Halloween bus tai pas mus dolerinese visokiu "baisiu" dalyku pardavineja. va ka radau... sakau, kal nusipirkti vietoj trukstamu lastu
Blyn , ziit trukstamu galuniu ispardavimas- protezai popigiaja
o vat kočiot bambuke ilgiau užtrunka, jei kočioji be, tai migom susitrina tos tapkės. Buvau čia kažkada savo arsanalą su kočėlais įkėlus - apiplikai, paspaudi ir yr su plona sluoksna nebandžiau, čia vis grubiem karšiniam taikoma
QUOTE(raganele @ 2012 10 25, 15:06)
o vat kočiot bambuke ilgiau užtrunka, jei kočioji be, tai migom susitrina tos tapkės. Buvau čia kažkada savo arsanalą su kočėlais įkėlus - apiplikai, paspaudi ir yr su plona sluoksna nebandžiau, čia vis grubiem karšiniam taikoma
o kaip suprast kociojima be bambuko? viena tapke susukt ir kociot, ar apie kocela apsukt?
QUOTE(Juste-G @ 2012 10 25, 14:28)
o kaip suprast kociojima be bambuko? viena tapke susukt ir kociot, ar apie kocela apsukt?
pradžioj apie kočėlą, jau gerai sukibus - be jo, geriausia į rankšluostį dar susukus
QUOTE(raganele @ 2012 10 25, 16:28)
pradžioj apie kočėlą, jau gerai sukibus - be jo, geriausia į rankšluostį dar susukus
as dar rankose paglamzau-labai gerai susitraukineja
QUOTE(raganele @ 2012 10 25, 09:28)
o tai kocelas paprastas-lygus ar tas rubams -plokscias? nes to plokscio visus ieskojau, bet nerandu ir tada gaunasi, kad kiekviena tapke atskirai reikia velti?
QUOTE(raganele @ 2012 10 25, 16:28)
Aciu uz atsakyma ,
o tai bambuko visai nebenaudojate?
QUOTE(Juste-G @ 2012 10 25, 21:05)
viską naudoju, priklausomai nuo vilnos ir pagražinimų, su vienom reikia elgtis subtiliau, su kitom vilnom - panašiai kaip Ziit įkeltoj nuorodoj apie rusiškus veltinius.