Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(As ir Morka @ 2012 10 24, 15:39)
dėkui  mirksiukas.gif  Man dabar principai sukilo sutramdyt tas latviškas avis  lotuliukas.gif

gudriai nuskambejo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ką, įmečiau vakar čia išbandytinos vilnos nuorodą, tai šiandien ją ir subandžiau karsta.gif na ką aš galiu pasakyti, iki pilnai kietai suveltų tapkių nė valandos neprireikė, kaip ir kitai neplautai vilnai, jei kloji nežaidžiant su dekoru. Bet - tinka tik visiškoms ekstremalėms, nes toookio purvinumo dar nesu vėlus. Nors nemažai neplautos vilnos iš sesės sodyboj besiganančių avelių suvėliau, ale dabar supratau kad jos ten švaruolės. Visų pirma išsiplovusi ta vilna visai pilka, jokio rudumo, jis visas nusiplauna (kaip suprantat aišku kas ten tas rudas). Be to laabai daug akuotų. Veliasi nerealiai gerai, bet nu nemaloniai. Įmečiau skalautis, kai baigs, mausiu ant kurpalių ir nufotkinsiu. Adatų nėr! didmeninė kaina maža smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 24 spalio 2012 - 19:03
QUOTE(raganele @ 2012 10 24, 20:00)
...iki pilnai kietai suveltų tapkių nė valandos neprireikė...

bigsmile.gif skamba taip, lyg stebuklų šalyje gyventum biggrin.gif
Man vis dar mistika kas tas kietumas... g.gif Vat paskutines tapkutes vėliau ir kol šlapios, atrodė kietos. Išdžiuvusios man jos kaip visada, minkštutės, tik kad forma laikosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 10 24, 10:24)
ornamentai.lt organizuoja kursus 4u.gif Pasidomėkit ten 4u.gif

Aciu! 4u.gif

ooo ale kaina doh.gif reikia gerai pasvarstyt, ale jei ishsamia info gauni g.gif man kazkaip norisi nuo pat pradziu zinot dalykus, kuriu tiesiog negalima daryt biggrin.gif (pvz. kaip kryzelius siuvinet i skirtingas puses doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingomi: 24 spalio 2012 - 19:28
user posted image

"rudos" vilnos
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 24, 14:46)
"rudos" vilnos

nu ka tau pasakyti... rudokos lotuliukas.gif thumbup.gif reaktyvine tu musu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 24, 21:46)
user posted image

"rudos" vilnos

pažiūrėt labai gražios thumbup.gif ar labai "riebios"lieka? vienas vėliau iš lietuviškos naturalios,tai kažkokios riebaluotos liko,nors ir karštam vandeny mirko. nors jis man nemaišo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 10 24, 21:11)
pažiūrėt labai gražios thumbup.gif ar  labai "riebios"lieka? vienas vėliau iš lietuviškos naturalios,tai kažkokios riebaluotos liko,nors ir karštam vandeny mirko. nors jis man nemaišo blush2.gif

g.gif nu nežinau aš labai daug veliu iš lietuviškų, man riebios nelieka. Šitos liko su kvapeliu, matyt reiktų ne vien alyvuoginiu muilu išpraust lotuliukas.gif nu labai rimtai neplauta vilna, tik kad veliasi taip pat nerealiai gerai, kaip kitos laukinės lietuviškos.
O va tai kas beveliant iš tų tapkių tekėjo tai tikrai buvo labai labai ruda lotuliukas.gif reikia pasiūlyt įsirašyt - iki vėlimo/plovimo ruda vilna.
Atsakyti
tiesa pasakius man ta "ruda" labai grazi spalva biggrin.gif
tiesa vis norejau parodyti. Dabar Halloween bus tai pas mus dolerinese visokiu "baisiu" dalyku pardavineja. va ka radau... sakau, kal nusipirkti vietoj trukstamu lastu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
raganele, gražutės "rudosios" biggrin.gif
Man kažkas nesuvokiama - tapkutes per valandą g.gif thumbup.gif

Darbuojuos vos ne visą dieną doh.gif išsidėlioju per 1,5 - 2, nu ką - priklauso kavos pertraukėlė biggrin.gif, tada kimbu į darbą, bet ir vėl reikia pertraukėlės, saugot nugarytę...ir gryno darbo išeina apie 5 - 6val.
Atsakyti
raganėle, labai šaunios ir baltos sesės darbo, ir tos „firminės" lietuviškos vilnos wub.gif
ziit, gal ir neblogi kurpaliai būtų. Tik be blauzdų būtų geriau, o tai daug vietos reiks biggrin.gif
Atsakyti
grazios 'rudosios" tapkutes lotuliukas.gif

Velejos, gal galetumet imesti vilneliu linkus is kuriu dazniausiai veliate ir dar velsite?
as bijau vel uzsiraut ant "paklusnios" vilneles. g.gif
Atsakyti