Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(Meskute88 @ 2012 10 23, 17:40)
stai ir abidvi
kirpimas blogai atliktas, bet as patobulesiu  ax.gif
ant ranku pusles verysad.gif

nu ir saunuole, kad pribaigiai thumbup.gif o koks dabar dydis gavosi?
QUOTE(Rittule @ 2012 10 23, 19:17)
raganele, neįtikėtinai skamba tos 2 valandos  bigsmile.gif bet buto sąlygomis vargiai ar pasirašyčiau tokiai 'laukinei' vilnai..

drinks_cheers.gif kaip sakydavo "akyvaizdu, bet neitiketina" lotuliukas.gif as sutikciau su betkokia, kad tik 2 val uzimtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 10 24, 03:56)
nu ir saunuole, kad pribaigiai thumbup.gif  o koks dabar dydis gavosi?

oi cia su tuo dydziu biggrin.gif man niekaip nesitrauke vilnele ruda, tai kazkaip sumasciau isverst (nes turejo buti rudos) ir ziuriu kad dydis mazesnis tada, nu tai ir pradejau velti sita puse..dabar gavosi 43-44..vyrui geros biggrin.gif
Atsakyti
Meška, tu ją suvaldei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš, kai laabai labai dega irgi per porą valandų susisuku, bet tuo metu namiškiams neleidžiu ne tik, kad kalbėtis su manim, bet ir žiūrėt į mano pusę cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2012 10 23, 18:18)
Jūsų darbai tikrai fantastiski!!! Meskute, saunuole, kad startavai!

Merginos, kreipiuosi dar karta  blush2.gif  gal kartais tarp jusu yra kauniete, kuri noretu pasidalinti velimo pagrindais ir subtilybemis (pagrindu siek tiek labai mazai turiu, tik su turiniu velimu nesusidurusi  blush2.gif )

Skolinga nelikciau  ax.gif  gal kartais zinot kur Kaune vykdomi kursai? TOks begalinis noras tapkyciu Kaledoms  ax.gif

ornamentai.lt organizuoja kursus 4u.gif Pasidomėkit ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2012 10 23, 22:04)
tadam

user posted image  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

smarkiai brokuotos, bet bent i tapke panasi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ruda spalva lenda net ir per raudona spalva..reiks imtis kokios nors depiliacijos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

greita tu smile.gif ir progresas yr.
Atsakyti
Meškute, smagu, kad nenumetei nebaigusi-gali būt vėlėja smile.gif 4u.gif Su kita vilna gal lengviau eisis.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 10 24, 11:16)
Meškute,  smagu, kad nenumetei nebaigusi-gali būt vėlėja  smile.gif 4u.gif  Su kita vilna gal lengviau eisis.

Tikiuosi, kad sekanti karta bus geriau, nes vakar tai keiksnojau ta vilnele, o jos dar turiu 150g doh.gif ..reiks dar paekspermentuot kuria diena su normalia vilnele..ten daug broko siose tapkutese, bet svarbiausia, kad uzsidet galima ax.gif
Toli man dar iki jusu, bet as pasistengsiu blush2.gif
Atsakyti
Nu sveikinimai su rįžtingumu ir nešiotinu rezultatu biggrin.gif 150g tai nedaug, galėsi subadyt kokiem žaisliukam. Aš turiu jos maišą visų spalvų, rinkinukas buvo, tai dabar jas verpiu tongue.gif
Atsakyti
dar klausimas toks- visur raso, kad reikia ant maketo uzmest pora cm is visu pusiu, tai man dabar neaisku-veliant skirtingu dydziu tapkutes sie 2cm nekinta? juk labai skiriasi kur vilnele 19dydziui, o kur 44..nereikia daugiau palikinet? g.gif
Atsakyti
Atėjau prašyt patarimo - konsultacijos blush2.gif Latvijoj prigriebiau pabandymui natūralaus karšinio. Pirmu bandymu pasirodė visai švelnus, malonus, bet beveik nesitraukia (čia lyginant su lietuvišku woole pirktu). Na ir vėėėėliau ilgai ir sunkiai (vietoj 38 d. vis tiek gavosi 42 dydis biggrin.gif ). Antras bandymas - visiškai išsisluokniavo blink.gif Bet čia dar ir kažkokį akcijinį neaiškų muilą naudojau (na kitokį negu paprastai). Tai vat mintijų kokios to sluoksniavimosi priežastyus gali būt - gal muilas netinka, gal jo per daug... g.gif O gal tiesiog karšinys labiau sausam vėlimui tinkamas doh.gif Kiek atsimenu kažkada buvo patarimas tokiais atvejais tiesiog susiūti sluoksnius ir toliau velt?
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2012 10 24, 05:46)
dar klausimas toks- visur raso, kad reikia ant maketo uzmest pora cm is visu pusiu, tai man dabar neaisku-veliant skirtingu dydziu tapkutes sie 2cm nekinta? juk labai skiriasi kur vilnele 19dydziui, o kur 44..nereikia daugiau palikinet? g.gif

va cia ir problema rolleyes.gif as is to pacio sablono, bet su skirtingom vilnom gavau ir 40 ir 34 dydzius lotuliukas.gif tai dabar ant sablono rasau, kokia vilna ir koks dydis lotuliukas.gif susitraukimo dydis svyruoja nuo 30 iki 38% rolleyes.gif

man buvo atsisluokniave=per daug muilo (kaip veliau issiaiskinom), aha panos sake reikejo susiuti, bet man tai jau buvo saukstai po pietu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 10 24, 13:33)

man buvo atsisluokniave=per daug muilo (kaip veliau issiaiskinom), aha panos sake reikejo susiuti, bet man tai jau buvo saukstai po pietu lotuliukas.gif

dėkui mirksiukas.gif Man dabar principai sukilo sutramdyt tas latviškas avis lotuliukas.gif
Atsakyti