Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(ziit @ 2012 10 23, 19:51)
va radau sraunios upes litanija man  lotuliukas.gif
bet youtube tai viskas greitai, man tapkes greiciau nei 4-5 val nesidaro (o is "geros", tai nemaziau 6 val)rolleyes.gif nu bet man dar tooli iki musu profiu , nors itariu joms irgi ne daug greiciau gaunasi tongue.gif

aš tapkes darau nenusakomą laiką, nes vaikai neleidžia.. pripuolu padarau, tada vėl prpuolu. Nežinau kiek...
Atsakyti
Na iš neplautos lietuviškos, kad ir tos paskutinės baltos, trunka iki 2 valandų nuo pradžių iki galutinio apdaužymo ant kurpalio. Iš sluoksnų dažytų ilgiau, kol ten jas išcackini irnesakyk.gif užtat man patinka laukiniai karšiniai smile.gif
nors šiaip tai kaip kada, va dieną suklojau ir kosėju sau prie kompo, paguldysiu vaikus ir pabaigsiu, bus užtrukusios tapkės pusdienį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 23 spalio 2012 - 20:05
blem net nbzn ka man daryt..nu gal reiks darpakociot ta tapke..gaila vilneles..o ypac raudonos sluoksnos.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2012 10 23, 20:44)
blem net nbzn ka man daryt..nu gal reiks darpakociot ta tapke..gaila vilneles..o ypac raudonos sluoksnos.. verysad.gif

mesk lauk ir normalios vilnos nusipirk. Kad ji sluoksna, dar nieko nereiškia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 10 23, 21:55)
mesk lauk ir normalios vilnos nusipirk. Kad ji sluoksna, dar nieko nereiškia smile.gif

turiu dar kitokiu sluoksnu uzsipirkus..tik spalvos nelabai deres..

o kaip sitos:
rudys
pieno
alyvine
daugiaspalve g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute88: 23 spalio 2012 - 21:03
QUOTE(Meskute88 @ 2012 10 23, 21:00)
turiu dar kitokiu sluoksnu  uzsipirkus..

raudonoji atrodo ne p.amerikos? Tai imk ir pribaik tą tapkę, turėtų vistiek sukibt galų gale viskas, tik kad sunkiau veliasi, bet veliasi.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 23, 22:03)
raudonoji atrodo ne p.amerikos? Tai imk ir pribaik tą tapkę, turėtų vistiek sukibt galų gale viskas, tik kad sunkiau veliasi, bet veliasi.

raudona tokia plytu neraso kokios kilmes g.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 10 23, 20:56)
aš tapkes darau nenusakomą laiką, nes vaikai neleidžia.. pripuolu padarau, tada vėl prpuolu. Nežinau kiek...

Man tai kartais ir visa diena išeina laugh.gif Todėl, kad proceso eigoje man atsiranda visokių reikalų rolleyes.gif : ir pietus padaryt, ir kavos pagert, ir prie kompo pakosėt ir t.t. Tai 4-5 val. yra gan greiti apsisukimai man:P Nes plius stuburo bėdos, tai vis kaitaliodama veiklą neapkraunu jo baisiai.
Meskute88, aš siūlyčiau tau nemaišyt nei spalvų, nei skirtingo storio plauko vilnos, nes jos skirtingai traukiasi ir veliasi. Paiimk vienos spalvos vilną ir velk, be jokių dekorų, kad pavyktų pats procesas. Gausi paprastas, bet teisingas šlepetes. 4u.gif
Atsakyti
tadam

user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

smarkiai brokuotos, bet bent i tapke panasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ruda spalva lenda net ir per raudona spalva..reiks imtis kokios nors depiliacijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip ir turi būt, vadinasi suvėlei, jei perlindo spalvos biggrin.gif visai panašu į tapkę
Atsakyti
stai ir abidvi
user posted image

user posted image

kirpimas blogai atliktas, bet as patobulesiu ax.gif
ant ranku pusles verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute88: 23 spalio 2012 - 23:41
QUOTE(Meskute88 @ 2012 10 24, 00:40)
stai ir abidvi

na klausyk, bet palyginus kas buvo ir ką turi dabar iš bjauriosios vilnos, liuks thumbup.gif
jau net įdomu, kokios bus tavo antrosios mirksiukas.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2012 10 23, 20:56)

tas pats.. kartais ir dienos neužtenka doh.gif

raganele, neįtikėtinai skamba tos 2 valandos bigsmile.gif bet buto sąlygomis vargiai ar pasirašyčiau tokiai 'laukinei' vilnai..
Atsakyti