Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(Šelma @ 2012 10 21, 22:05)
drinks_cheers.gif  Gerai sutrauktas veltinis  džiūdamas nebesitraukia (kad ir kaip retsykiais norėtusi  biggrin.gif ) smile.gif  O kurpaliai, kaip Žollia sako, tik formavimui, galiniam apglostymui, prekinei išvaizdai  rolleyes.gif  Beje, namiškių koją puikiai tą vaidmenį atlieka ir čia aš turtingiausia- turiu gyvus 33,35,37,41,43 ir 44 kurpalius, kurie dar ir paaikčioja, komplimentais apiberia darbo metu  biggrin.gif Ale vis tiek negyvų noriu, kurių gaudyt nereiktu hihihi.gif

na va, zinosiu smile.gif laukia vilnele manes, tai reiks kuria diena megint velt..kol vilnele pristate (uzsakiau 7dieni, gavau 5dieni) tai biski entuziazmas dingo.. smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif  Gerai sutrauktas veltinis  džiūdamas nebesitraukia (kad ir kaip retsykiais norėtusi  biggrin.gif ) smile.gif  O kurpaliai, kaip Žollia sako, tik formavimui, galiniam apglostymui, prekinei išvaizdai  rolleyes.gif  Beje, namiškių koją puikiai tą vaidmenį atlieka ir čia aš turtingiausia- turiu gyvus 33,35,37,41,43 ir 44 kurpalius, kurie dar ir paaikčioja, komplimentais apiberia darbo metu  biggrin.gif Ale vis tiek negyvų noriu, kurių gaudyt nereiktu hihihi.gif

Šelma, aš ant kurpaliaus uždėjus, dar gerai bambukine aptalžau. Manau, kad mano gyvieji kurpaliai antram kartui nebepasirašytų, apie komplimentus net nebekalbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 10 22, 08:33)
Šelma, aš ant kurpaliaus uždėjus, dar gerai bambukine aptalžau. Manau, kad mano gyvieji kurpaliai antram kartui nebepasirašytų, apie komplimentus net nebekalbu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif ... ir dar pakaitom verdančio-ledinio vandenio gauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, namiškių koją puikiai tą vaidmenį atlieka ir čia aš turtingiausia- turiu gyvus 33,35,37,41,43 ir 44 kurpalius, kurie dar ir paaikčioja, komplimentais apiberia darbo metu  biggrin.gif Ale vis tiek negyvų noriu, kurių gaudyt nereiktu hihihi.gif

Ir kurie neaugtų dar hihihi.gif
Atsakyti
Man kurpaliai patinka. Nevisai vienkartinė ta forma ant jų gaunasi, aš užtempinėju visiškai suveltas labai kietai ir tada ant jų džiovinu - kad kuo mažesnė tikimybė išsitampyti būtų.
Turiu pameistrę sesę va, dabar jau tiek ištobulėjo, kad nebeturiu nei ką taisyt:
user posted image

Nuo mano pirmų tokių padarytų visai nebesiskiria:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 22 spalio 2012 - 19:30
Tai jau tikrai, kad nesiskiria.
Šauni pameistrė bigsmile.gif Bet kai toks pavyzdys šalia... nėr kur daugiau dėtis, kaip tik tobulai velt biggrin.gif
Atsakyti
Raganėl, perduok sesei, kad tapukai jos - nuostabus:)
Atsakyti
Ačiū perduosiu smile.gif bet mokėsi ilgokai, daug vilnos man pagadino biggrin.gif ok, nepagadino, visi išbrokyti reikalai nešiojami, bet puikiai gavosi iš keliolikto karto.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 23, 10:44)
... iš keliolikto karto.

Turbut kaip ir visoms mums. Jei netyciom pavyksta pirmi, antri, vis tiek kruva po to tenka sugadint:)
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 10 23, 09:34)
Turbut kaip ir visoms mums. Jei netyciom pavyksta pirmi, antri, vis tiek kruva po to tenka sugadint:)

kad mes čia dauguma savarankiškai mokėmės ir "dviračius išradinėjom"... Gal visai nieko būtų įtraukt vėlimą į mokyklos darbų discipliną biggrin.gif vietoj tos vienos kojinės per metus doh.gif jau kad turėjom mokytoją....
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 23, 09:55)
kad mes čia dauguma savarankiškai mokėmės ir "dviračius išradinėjom"... Gal visai nieko būtų įtraukt vėlimą į mokyklos darbų discipliną biggrin.gif vietoj tos vienos kojinės per metus  doh.gif jau kad turėjom mokytoją....

tai velia per pamokas man regis, tik klausimas KAIP tos mokytojos mokina smile.gif
Atsakyti
veliau tapkes sau..gavosi s...., tiksliau niekas nesigavo..turbut pervelai prakirpau ir bandziau suformuot, nes yra labai didele lenkimo linija..gaurai stovi pestu, niekaip nesuguldau..dydis gavosi xxl, o forma zodiais nenusakoma....nejauciu nugaros doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti