Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(Molė @ 2012 04 19, 12:24)
Aš iš pogrindžio jus stebiu bigsmile.gif , neveliu verysad.gif

nevelk, as irgi neveliu mirksiukas.gif
nors nieko rimto- bet kai uzsakymu ner- ner ir polekio...o sandeliuoti veltiniu neturiu kur schmoll.gif

Šelma veislyna Garfeldu atidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 19 balandžio 2012 - 12:42
Aš laukiu (atleisk man pinigine), kol jie baigsis, noriu po darbo ne antru etatu varyti, bet dviračiu važinėtis, tinginiauti ir nebesiderėti su sąžine, kad va žmonės laukia, o aš drybsau neveldama doh.gif Nedaug liko, paskutines šio sezono varau biggrin.gif
Atsakyti
Šelma, koks grožis wub.gif

Neveliu, mergaitės, nes pirštą jau penktas mėnuo gydaus g.gif
Jau penktas mėnuo nedarbingumas, jei būtų koja -imk ir velk bigsmile.gif Tfu, tfu, kad neprisikalbėčiau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 04 19, 16:10)
Šelma, koks grožis  wub.gif

Neveliu, mergaitės, nes pirštą jau penktas mėnuo gydaus g.gif
Jau penktas mėnuo nedarbingumas, jei būtų koja -imk ir velk bigsmile.gif  Tfu, tfu, kad neprisikalbėčiau doh.gif

primink, man senai skleroznykei, kas su tuo pirstu tau?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 04 19, 17:10)
primink, man senai skleroznykei, kas su tuo pirstu  tau?? g.gif

Jetau, jetau, kad taip man tavo metus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Buvo toks nesėkmingas judesys (očevidno, no neverojatno), kaip rusai pasakytų blink.gif gruodžio 18 d, skilo kaulas, trūko sausgyslės, gydė, bet nesugijo, tai operavo kovo vidury, ateinančią savaitę vielą ištrauks, vėl teks gipsinį įtvarą panešiot g.gif

Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 04 19, 20:32)
Jetau, jetau, kad taip man tavo metus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Buvo toks nesėkmingas judesys (očevidno, no neverojatno), kaip rusai pasakytų blink.gif  gruodžio 18 d, skilo kaulas, trūko sausgyslės, gydė, bet nesugijo, tai operavo kovo vidury, ateinančią savaitę vielą ištrauks, vėl teks gipsinį įtvarą panešiot g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
iklimpai, kuma , kaip reikiant doh.gif bet kokiu atveju linkiu kuo greiciau pasveikti...tikiu, kad veliau velsi uz visa prarasta laika wink.gif
Atsakyti
Oi, Mole console.gif

Gražių tapkiukų mačiau 4u.gif Bet kaip praretėjo gretos...

user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O kaip musu merginos laikosi? Dar nepabyrejo?

user posted image

Zollia, Mole - 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 20 balandžio 2012 - 20:29
Kadabra,koks grožis wub.gif thumbup.gif Tokios moteriškos, labai tinkamos artėjančiai Motinos dienai wub.gif
Atsakyti
aaaaaaa, Dolilyte dar 2in1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 04 20, 21:52)
aaaaaaa, Dolilyte dar 2in1  biggrin.gif

Kol kas dar 2in 1 biggrin.gif Bet jau neaišku kiek tempsiu, ne daug beliko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 04 20, 22:27)
Sveikos  4u.gif
O kaip musu merginos laikosi? Dar nepabyrejo?

kokios gražios thumbup.gif
Atsakyti