Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

Merginos, labai norėčiau atsakymo į du klausimus, kol kas pati nieko neišgalvoju:
--- kokia plėvelė leidžia padaryti du atsiskyrusius sluoksnius? ta pati, kur wool'e paruodama kaip "tirpi plevelė"?... ar ka dedat?
---- kodėl suvėlus tapkes, vidinis padas (kur liečiasi su pėda) gaunasi raukšlėtas? "nedakočiota" ar kame reikalas?...išorę jau išmokau gražiai lygią padaryt, o su vidine puse niekaip nesusidraugauju....
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2012 10 17, 21:54)
Merginos, labai norėčiau atsakymo į du klausimus, kol kas pati nieko neišgalvoju:
---  kokia plėvelė leidžia padaryti du atsiskyrusius sluoksnius? ta pati, kur wool'e paruodama kaip "tirpi plevelė"?... ar ka dedat?
---- kodėl suvėlus tapkes, vidinis padas (kur liečiasi su pėda) gaunasi raukšlėtas? "nedakočiota" ar kame reikalas?...išorę jau išmokau gražiai lygią padaryt, o su vidine puse niekaip nesusidraugauju....

1. tik ne tirpi. elementari burbulinė ar kokia kita tvirtesnė(pvz.paklotas po laminatu). o iš ko šablonas padarytas?
2. bandyk išverstą kočiot.
Atsakyti
As prisidedu prie klausimo apie vidu, man irgi visada rauksleta gaunasi, nors ir isverciu ir is isores kocioju rolleyes.gif doh.gif va matau bulaukiux atsake, bet kozkodel man kolkas nepadeda, gal pertrumpai isversta kocioju g.gif

cia kaip daryti sluoksnius daryti http://www.livemaste...apochek?msec=14? as naudoju paprasta plevele, ta pacia, kaip ir paciam sablonui
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 10 17, 21:40)
As prisidedu prie klausimo apie vidu, man irgi visada rauksleta gaunasi, nors ir isverciu ir is isores kocioju rolleyes.gif  doh.gif  va matau bulaukiux atsake, bet kozkodel man kolkas nepadeda, gal pertrumpai isversta kocioju g.gif

cia kaip daryti sluoksnius daryti http://www.livemaste...apochek?msec=14? as naudoju paprasta plevele, ta pacia, kaip ir paciam sablonui

vidų išbrūžinu rankom, et iš tiesų ir nuo vilnos priklauso
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 10 17, 22:40)

cia kaip daryti sluoksnius daryti

Tą pačia burbulinę, kur šablonus darau naudoju 4u.gif
Vidu ir aš, kaip Upė rankomis išglostau smile.gif
Atsakyti
Labukas, noriu paklausti, gal kam kurpado kurpaliai nusibodo? Priglausčiau
Nebetenkina manęs polistiroliniai
Atsakyti
Ir aš norėčiau nusibodusių biggrin.gif Labai pasilengvinčiau procesą, jei kurpalius turėčiau, ale gaila pinigų naujiems pirkc doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Jau kuris laikas stebiu jusu tema, ir siaip prisiskaiciau nemazai apie tapuku velima. Ale vis tiek nedrasu blush2.gif

Gal kartais zinot ar yra kokiu Kaune organizuojamu tapkyciu velimo kursu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 10 16, 01:39)
pralinksminai smile.gif ot šeimynėlė naginga smile.gif

Meskute88, o kaip pradėjai velti, gal irgi tik iš nuorodų? Kursų jokių nelankei? ..o aš norėčiau veltinukų kirpimo kursus kokius praeiti, siaubas kaip nemoku jų kirpt  cool.gif Pas visas +- panašus braižas, o man kiekvienąkart kažkas naujo  smile.gif

as pradejau velti is nuorodu..gyvenu ne didmiestyje, tai neturiu galimybes i kursus nueiti, bet labai noreciau..
kaip suprantu tai darant su kurpaliais nereikia bijoti vilnos susitraukimo dydzio ir forma lengviau isgaut...va klausimas-
kaip isdziovinti, kad batukai nesusitrauktu? smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2012 10 21, 20:48)
as pradejau velti is nuorodu..gyvenu ne didmiestyje, tai neturiu galimybes i kursus nueiti, bet labai noreciau..
kaip suprantu tai darant su kurpaliais nereikia bijoti vilnos susitraukimo dydzio ir forma lengviau isgaut...va klausimas-
kaip isdziovinti, kad batukai nesusitrauktu? smile.gif  smile.gif

va čia tai iš esmės klaidingas mąstymas. Velti reikia tol, kol vilna beveik nebesitraukia, tada būna kokybiškai suvelta. Jei apvelsit tik tiek, kokio dydžio reikia, tada veltinis gali būti nesuveltas 4u.gif Kurpaliai reikalingi (bent jau man) tik gatavo produkto suformavimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 10 21, 21:27)
va čia tai iš esmės klaidingas mąstymas. Velti reikia tol, kol vilna  beveik nebesitraukia, tada būna kokybiškai suvelta.

drinks_cheers.gif Gerai sutrauktas veltinis džiūdamas nebesitraukia (kad ir kaip retsykiais norėtusi biggrin.gif ) smile.gif O kurpaliai, kaip Žollia sako, tik formavimui, galiniam apglostymui, prekinei išvaizdai rolleyes.gif Beje, namiškių koją puikiai tą vaidmenį atlieka ir čia aš turtingiausia- turiu gyvus 33,35,37,41,43 ir 44 kurpalius, kurie dar ir paaikčioja, komplimentais apiberia darbo metu biggrin.gif Ale vis tiek negyvų noriu, kurių gaudyt nereiktu hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 10 21, 22:05)
drinks_cheers.gif  Gerai sutrauktas veltinis  džiūdamas nebesitraukia (kad ir kaip retsykiais norėtusi  biggrin.gif ) smile.gif  O kurpaliai, kaip Žollia sako, tik formavimui, galiniam apglostymui, prekinei išvaizdai  rolleyes.gif  Beje, namiškių koją puikiai tą vaidmenį atlieka ir čia aš turtingiausia- turiu gyvus 33,35,37,41,43 ir 44 kurpalius, kurie dar ir paaikčioja, komplimentais apiberia darbo metu  biggrin.gif Ale vis tiek negyvų noriu, kurių gaudyt nereiktu hihihi.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti