Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(Meskute88 @ 2012 10 14, 23:25)
Gal galit pasakyt, kuo skiriasi sluoksnos-18, 21,26? kuri geriausia batukams? smile.gif

kuo numeriukas mazesnis, tuo plaukas plonesnis smile.gif ir gaunasis svelnesnis gaminys
Atsakyti
Besijuokianti, puikūs smile.gif

QUOTE(Meskute88 @ 2012 10 14, 20:56)
na pradzioj neturejau bambukinio kilimelio..tai siuos batukus gaminau per 2kartus..siaip patiko, uzsisakineju vilnele dabar sau ir MB tapkems..

tik klausimas- ar visos jus gaminat su kurpaliais? gal ju kazkur yra pigiau?
pas mane dar vilnele pasisiausus ar taip turi but ar reikia nuskusti su puku rinkikliu? ax.gif
Besijuokianti, o kaip padaryt, kad matytusi apatinio sluoksnio kita spalva-na sitas trikampis iskirpimas?

Mažiukus išvis reta kuri matyt su kurpaliais velia, bent aš visų dydžių neturiu, ne kurpaliuose esmė - reikia dar gerokai pavelti tapukus. Kurpalius galima nuomotis, pvz wool.lt, bet šiaip nėra jie būtini.

QUOTE(Katinytis @ 2012 10 14, 21:40)
Besijuokianti kaip visad  thumbup.gif .
Ir raganėlės vėlykla faina, pas mama panašia turėsiu greit  thumbup.gif .
O laiko vėlimui šiuo metu nėr beveik visai  ax.gif

šita vėlykla irgi pas mamą ir rankos ne mano o sesutės, ji mano pameistrys biggrin.gif mano ne tokia autentiška, linoleuminė.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 10 14, 09:35)

tos pačios vilnos yra ornamentai.lt smile.gif
Atsakyti
KATINYTI, kas laika tavo vagia???? blink.gif
Atsakyti
Bulaukiux, moteriškose - 18 mic.
O vaikiškose - 18 mic + karšinys.
Man vaikiškoms (nors iš tikro ne tik) šiokio tokio minkštumo norisi. Ir nors vien iš 18 mic gaunąs labai gražus rezultatas, bet man asmeniškai per kieta. O vien karšinys latviškas - labai greit dyla.
Todėl maišau kartais:)
Meškute - trikampiukas gaunąs, kai sluoksnius atskiri papildomai plėvėle. O paskui iškerpi kaip nori.
Atsakyti
O aš iš 18 sluoksnos nemoku velt šlepečių doh.gif Jos trumpas plaukas kažkoks ir pasipūtusi vilna. schmoll.gif Dydžio neapskaičiuoju dažnai tongue.gif O esam kalbėjusios, kad kuo trumpesnis plaukas, tuo greičiau dėvisi, tai taip ir veliu iš 30 mikronų pagrinde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 10 15, 00:39)
tos pačios vilnos yra ornamentai.lt smile.gif

bet wool.lt pigesne smile.gif

gal turit kokiu nuorodu, kaip padaryt ta iskirpima, nelabai man aisku, kaip ten atskirti, koki kieki ir kaip paskui vel sujungti ko nekerpu.. smile.gif
Atsakyti
As tai nuosirdziai patariu i dekoro subtilybes dar nelist. Dar daug daug tapkuciu reikia paprastu ir kokybisku suvelt:) Kai jos bus suveltos, bus savaime aisku kaip tai daroma:)
Tiesiog pagrindinis demesys dabar - suvelimo kokybei ir tinkamai formai.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 10 15, 11:00)
As tai nuosirdziai patariu i dekoro subtilybes dar nelist. Dar daug daug tapkuciu reikia paprastu ir kokybisku suvelt:) Kai jos bus suveltos, bus savaime aisku kaip tai daroma:)
Tiesiog pagrindinis demesys dabar - suvelimo kokybei ir tinkamai formai.

na paklausysiu patarimo smile.gif bandysiu sau susivelt ryt..parodysiu kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 10 13, 20:38)
oi , panos, koki faina filmuka radau. Visiems tiems pirkejams , kurie verkia, kad brangu parodykit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
http://www.1tv.ru/videoarchive/42904

pralinksminai smile.gif ot šeimynėlė naginga smile.gif

Meskute88, o kaip pradėjai velti, gal irgi tik iš nuorodų? Kursų jokių nelankei? ..o aš norėčiau veltinukų kirpimo kursus kokius praeiti, siaubas kaip nemoku jų kirpt cool.gif Pas visas +- panašus braižas, o man kiekvienąkart kažkas naujo smile.gif
Atsakyti
labuka,
Esu vėlusi iš wool karšinio 27-29 mikronų ir daugmaž jau žinau, kokio dydžio daryti šabloną, kad pataikyčiau dydį. Dabar planuoju velti iš bulgariškos spalvotos sluoksnos 29 mikronų ir mąstau, kaip trauksis ši vilna? g.gif Daugiau ar mažiau už wool karšinį g.gif 39 dydžio reik, kiek uždėti ant apipaišytos pėdos umn.gif Nežinau , ar aiškiai surašiau...tiesiog koks pagrindinis faktorius lemia vilnos susitraukimo mąstus: mikronai, sluoskna/karšinys ar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 10 16, 09:35)
labuka,
Esu vėlusi iš wool karšinio 27-29 mikronų ir daugmaž jau žinau, kokio dydžio daryti šabloną, kad pataikyčiau dydį. Dabar planuoju velti iš bulgariškos spalvotos sluoksnos 29 mikronų ir mąstau, kaip trauksis ši vilna? g.gif Daugiau ar mažiau už wool karšinį g.gif 39 dydžio reik, kiek uždėti ant apipaišytos pėdos umn.gif Nežinau , ar aiškiai surašiau...tiesiog koks pagrindinis faktorius lemia vilnos susitraukimo mąstus: mikronai, sluoskna/karšinys ar kas g.gif

Iš patirties- bulgariška labiau traukiasi. Kaip tik šioje temoje buvo diskusija, kad norint išvengti atsisluoksniavimo, bulg. sluoksną reikia itin stipriai suvelt. bent jau mano šablonai šiai vilnai patys didžiausi smile.gif Tikslių faktorių nežinau, bet apskritai visa sluoksna labiau traukiasi nei karšinys, o šiaip geriausia pačiai bandytis ir išsivest procentiškai susitraukimą 4u.gif
Atsakyti