Rittule, tai ant latekso gal kokį padą suorganizuok.
O šiaip labai patiko ir Ritos, ir Žollios tapukai. Labai dailiai "išpildyta"
QUOTE(žollia @ 2012 10 04, 07:40)
O čia karšinys ar sluoksna? Karšinys tai tikrai , kad šiaubaš Bandau dabar sluoksnos tokios užsisakyt, bet gal geriau nerizikuot
QUOTE(ziit @ 2012 10 04, 07:55)
sluoksna ir sviesi siaip sau, bet tamsi as tikriausiai karsini praziurejau nes tik sluoksna uzsisakiau
Kalbant apie bulgarišką, yra natūralus karšinys, sluoksna, taip pat dažyti..., kurie jums atsisluoksniuoja? Dažyto karšinio nebandžius, dažyta sluoksna nelabaipatiko, bet tik pora šlepečių iš jos vėlus, gal įgūdžių su ja pritrūko.
Natūralios man visos geros , tik rudos sluoksnos nebandžius, bet pabandysiu
Sakot rudas karšinys-siaubas. Bandėt melanžą? Ten cementas, ne vilna Bet man patiko
Aš jau nemažai natūralių privėlus, jeigu sakot atsisluoksniuoja
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 10 04, 08:09)
Rittule, tai ant latekso gal kokį padą suorganizuok.
vis kaupiuosi tiems padams ir neprisikaupiu, reik spyrio bet matyt prasinešioja panašiai, juk pradyla kulnas iš vidaus paprastai, ar taip?
QUOTE(dzūkė @ 2012 10 04, 08:27)
Kalbant apie bulgarišką, yra natūralus karšinys, sluoksna, taip pat dažyti..., kurie jums atsisluoksniuoja? Dažyto karšinio nebandžius, dažyta sluoksna nelabaipatiko, bet tik pora šlepečių iš jos vėlus, gal įgūdžių su ja pritrūko.
mano žinomu atveju tai sluoksna atsisluoksniavo
Rittule, man rodos, kad dėvėsi tiek iš vidaus, tie iš išorės. Todėl kokia oda ar gumos lakštas dalinai galėtų ir gelbėt.
Galų gale davelk tu juos iki negalėjimo, nekreipdama dėmesio į tą lateksą, ir tada padą suorganizuot.
Jei pilsi karštą vandenį - lateksas tikrai pasileis ir užtepimas ant viršaus nieko negelbės - bent jau mano patirtis tokia:(
O vien su šaltu h2o kažin bg ar suvelsi...
Galų gale davelk tu juos iki negalėjimo, nekreipdama dėmesio į tą lateksą, ir tada padą suorganizuot.
Jei pilsi karštą vandenį - lateksas tikrai pasileis ir užtepimas ant viršaus nieko negelbės - bent jau mano patirtis tokia:(
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 10 04, 09:33)
Rittule, man rodos, kad dėvėsi tiek iš vidaus, tie iš išorės. Todėl kokia oda ar gumos lakštas dalinai galėtų ir gelbėt.
Esu bandžius velt su šiltu vandeniu, lateksas nepasileido, bet jau labai negražus padukas loko, užtepus lateksas laikėsi.
Vyro tapkes lateksuotas plaunu skalbyklėj, laikosi lateksas.
Kartą ant dėvėtų tapkių, nuvaliau švriai padukus ir dar užtepiau sluoksnį latekso, tai naujasis labai gražiai nusilupo.
Gražūs jūsų visų tapukai, džiaugiuosiu
Kadangi po ilgos pertraukos pradėjau velti ir aš, tai truputį pasirodysiu
[quote=ircike,2012 04 12, 16:10]
[quote=Šelma,2012 04 12, 13:26]
Kiekvieną Ir ačiū labai visosms, kad balsuojat
Jau 191
Raganėle, džinsinės, superinės . O va aš, šiandien nusipirkau lininį mezginuką ir dabar suku galva, jį reikia privelt, ar visgi jis yra siuvamas prie jau suveltų tapkučių?
Saulyte, simpatiški tapukai
O čia mano, dar vienos
[/quote]
Nu jau kokie dailus
[quote=Šelma,2012 04 12, 13:26]
Kiekvieną Ir ačiū labai visosms, kad balsuojat
Jau 191
Raganėle, džinsinės, superinės . O va aš, šiandien nusipirkau lininį mezginuką ir dabar suku galva, jį reikia privelt, ar visgi jis yra siuvamas prie jau suveltų tapkučių?
Saulyte, simpatiški tapukai
O čia mano, dar vienos
[/quote]
Nu jau kokie dailus
QUOTE(Rittule @ 2012 10 04, 01:36)
vis kaupiuosi tiems padams ir neprisikaupiu, reik spyrio bet matyt prasinešioja panašiai, juk pradyla kulnas iš vidaus paprastai, ar taip?
as ka tik ismeciau savo pirmasias, pranesiojau lygiai metus, darytos is 22 sluoksnos, plonos, bet gerai suveltos ir prakiuro kaip tik kulnis, bet.. be jokio pado, nei latekso ir nesiojau prakstiskai nenusiimdama.
o man blogai sita tamsi sluoksna veliasi. http://ecohobby.info...RAL-COLORS.html
nezinau apie atsisluoksniavima, bet dabar nesioju, tas , kur sugadinau (viduje tamsiai ruda, ia virsaus balta) tai negaliu sakyti nieko apie atsisluokniavima, nes ta ruda viduj ir bendrai, kaip suprasti "atsisluoksniuoja"?
a.. ir dar klausimas, as ziuriu i jusu tapkes ir jos man tokios storos atrodo, o mano kazkodel plonos nors dedu 180gr net ir daugiau ~38 dydziui? isbandziau su iskirpimais, bet aiskiai, kad virsutini sluoksni nepakankamai storai uzdejau
ooo rudos sluoksnos ansčiau nebūdavo, tik karšinys toks. Aš klumpinėm tapkėms 220g dedu 36-38 dydžiui, didesnėms daugiau (dažniausiai karšinio). Jei "balerinkes" iš plonos sluoksnos, tada 180-200g tokiems dydžiams ir milžiniškus šablonus stipriam susitraukimui.
QUOTE(ziit @ 2012 10 04, 07:55)
sluoksna ir sviesi siaip sau, bet tamsi as tikriausiai karsini praziurejau nes tik sluoksna uzsisakiau
Tarairai, nu tikrai jau gąsdinuosi su ta ruda, bet pabandyt irgi nagai niežti
QUOTE(Molė @ 2012 10 04, 10:02)
Kadangi po ilgos pertraukos pradėjau velti ir aš, tai truputį pasirodysiu
Sveika sugrįžusi
Raudonos labai mielos
Aš tai mažiau 220 g nebededu. Anksčiau dėdavau 200 g., bet man per plonos tokios atrodo. Dabar kažkaip įpratau velt storesnes, nors taip sau darbo prisidedu.
QUOTE(žollia @ 2012 10 04, 14:25)
Tarairai, nu tikrai jau gąsdinuosi su ta ruda, bet pabandyt irgi nagai niežti
nu tai pabandyk 0.5kg, pora tapkiu atkankinsi ir viskas nes siaip spalva labai grazi. Dar pagalvojau, galima su labai plonu juodos sluoksnos sluoksniu pamaisyti reikes pabandyti
Sveikos velejeles koks grazus zodelis....
Jusu darbeliai nuostabus, noriu ir as pabandyti, tik perskaityti tiek daug temu......labai jau sunku..... o norisi turet konkrecios info. gal yra kur sukelta? mane domina keletas dalyku.... Kokio dydzio sablono reikia 41d pedai? ir kiek gramu vilnos reikia?
Jusu darbeliai nuostabus, noriu ir as pabandyti, tik perskaityti tiek daug temu......labai jau sunku..... o norisi turet konkrecios info. gal yra kur sukelta? mane domina keletas dalyku.... Kokio dydzio sablono reikia 41d pedai? ir kiek gramu vilnos reikia?