Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(Rittule @ 2012 09 29, 15:37)
raganele, nu labai  4u.gif
pasirodau ir aš (karšinys wool'e pirktas)

kokios dailios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 09 29, 11:00)
Aš baigiau savo 10 porų velt, ffuuuu... Rankų odai kapiec:( - bet su pirštinėm nemoku velt...
Kai kurias pafotkinau, kitų nespėjau arba tingėjau...

labai gražūs tapukai thumbup.gif
Atsakyti
Su veltinio diena , veltiniautojos! wub.gif

user posted image
Atsakyti
žollia, fantastiškos tapkutės wub.gif
Atsakyti
Su veltinio diena! wink.gif

žollia, subtilios tokios mirksiukas.gif

Klausimukas - turiu vienas tapkutes iš bulgariškos jau su lateksu. Dar tuomet nežinojau, kad atsisluoksniuoja į akmenį nesuvėlus.. maigau maigau aš jas, lyg suveltos, bet minkštokos g.gif kažin galėčiau kažką dar pakeist?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 03 spalio 2012 - 18:31
QUOTE(ircike @ 2012 10 03, 18:43)
žollia, fantastiškos tapkutės  wub.gif

4u.gif Ačiū.
QUOTE(Rittule @ 2012 10 03, 19:29)

žollia, subtilios tokios  mirksiukas.gif 

Klausimukas - turiu vienas tapkutes iš bulgariškos jau su lateksu. Dar tuomet nežinojau, kad atsisluoksniuoja į akmenį nesuvėlus.. maigau maigau aš jas, lyg suveltos, bet minkštokos  g.gif kažin galėčiau kažką dar pakeist?

Ačiū. 4u.gif
Aš esu tik formavusi jau su lateksu, bet paties vėlimo proceso ne. Manau, kad nelabai kas gal gautųsi-juk daug vandens karšto pilsis, kočiosis g.gif tai tas lateksas pakeis savo savybes greičiausiai.
Panešiotas šlepetes esu plovusi, tai lateksas suskystėjo kažkaip ir greit atsilupo paskui gabalais. Nors vanduo ir nekarštas buvo, tik drungnas 4u.gif
Jei bandysi ką daryt, pasidalink įspūdžiais vėliau 4u.gif
Atsakyti
Žolia, geros labai smile.gif Man tai su rudos nedažytos ir baltos kombinacija vis nesiseka, nes balta tampa apžėlusi biggrin.gif nusipirkau šiandien pūkų nurinkiklį pagaliau - skusiu.

QUOTE(Rittule @ 2012 10 03, 18:29)

žollia, subtilios tokios  mirksiukas.gif 

Klausimukas - turiu vienas tapkutes iš bulgariškos jau su lateksu. Dar tuomet nežinojau, kad atsisluoksniuoja į akmenį nesuvėlus.. maigau maigau aš jas, lyg suveltos, bet minkštokos  g.gif kažin galėčiau kažką dar pakeist?

davelk, o kas liks iš latekso neesmė - užtepsi ant viršaus dar padą.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 03, 14:07)
Žolia, geros labai  smile.gif Man tai su rudos nedažytos ir baltos kombinacija vis nesiseka, nes balta tampa apžėlusi  biggrin.gif  nusipirkau šiandien pūkų nurinkiklį pagaliau - skusiu.

man tai tas puku rinkiklis, kaip mirusiam garstycios schmoll.gif lotuliukas.gif bet labai graziai nuskuta elektrine (suniui ) kirpti masinele lotuliukas.gif
o kodel sakai, kad nesiseka, gi turi ne vienas baltai rudas g.gif ir dar klausimas, su ta bulgariska naturalia tamsiai ruda ar kas dirbat? Man tai baisus reikalas, visai nenori veltis doh.gif kai tik ja paimu, tai >6 val uzknisa doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu ne vienas, rūšis visokias išbandau vilnų, bet baltoji viduj vietiek "apželia". Pūkų rinkiklis gražiai nuskuto plonos sluoksnos daikčiukus apsibumbulavusius. Tie šeriai tai ką aš žinau, man netrukdo, bet neestetiškai atrodo.
Aną rudą karšinį esu turėjus - sunkiai pasiduoda, bet jei jau įveiki, tai laiko mirtinai. Ir nesibumbuliuoja visiškai.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 10 03, 20:57)
Jei bandysi ką daryt, pasidalink  įspūdžiais vėliau 4u.gif

ačiū, būtinai pasidalinsiu wink.gif

QUOTE(raganele @ 2012 10 03, 21:07)

ačiū! man ir tokios mintys šmėžavo, vienu žodžiu velsiu smile.gif blogiausiu atveju bus man
Papildyta:
Dar ta proga pasirodau. Šios vyriškos taip pat iš bulgariškos, bet suveltos iki negalėjimo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 03 spalio 2012 - 22:31
QUOTE(ziit @ 2012 10 03, 22:41)
g.gif ir dar klausimas, su ta bulgariska naturalia tamsiai ruda ar kas dirbat? Man tai baisus reikalas, visai nenori veltis doh.gif kai tik ja paimu, tai >6 val uzknisa doh.gif  rolleyes.gif

O čia karšinys ar sluoksna? Karšinys tai tikrai , kad šiaubaš tongue.gif Bandau dabar sluoksnos tokios užsisakyt, bet gal geriau nerizikuot g.gif
QUOTE(Rittule @ 2012 10 03, 23:35)
Dar ta proga pasirodau. Šios vyriškos taip pat iš bulgariškos, bet suveltos iki negalėjimo smile.gif

Kaip dailiai suveltos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 10 04, 00:40)
O čia karšinys ar sluoksna? Karšinys tai tikrai , kad šiaubaš  tongue.gif  Bandau dabar sluoksnos tokios užsisakyt, bet gal geriau nerizikuot g.gif

Kaip dailiai suveltos  wub.gif

sluoksna rolleyes.gif ir sviesi siaip sau, bet tamsi doh.gif doh.gif as tikriausiai karsini praziurejau rolleyes.gif nes tik sluoksna uzsisakiau rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti