Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(žollia @ 2012 09 30, 11:40)
Žinau, kiek jėgų sunaudojo tie tūbai 4u.gif  Bet  „nudepiliuot" pamiršai tongue.gif

jo jo, dar reikia apskusti, pabandžius žinau ką daryčiau kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 09 30, 03:32)
o čia mano veltinukai kuriuos tiek suvėliau ,kad kojos nebeikišu lotuliukas.gif , išpradžių buvo dideli tokie tūbai, MB sako kai žiemą šals kojos galesi eit į lova su jais  biggrin.gif

thumbup.gif as tai puku "nematau", kai i tokius ziuriu, galvoju-stiprus zmogus (ir fiziskai ir moraliskai biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 09 30, 10:32)
o čia mano veltinukai kuriuos tiek suvėliau ,kad kojos nebeikišu lotuliukas.gif , išpradžių buvo dideli tokie tūbai, MB sako kai žiemą šals kojos galesi eit į lova su jais  biggrin.gif

atrodo labai simpatiški, o kokia čia vilna tokia pukuota? smile.gif
ir rimtai neikiši, jie jau išdžiūvę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 30 rugsėjo 2012 - 17:37
o as sugadinau vienas, tamsus rudas "islindo" ir atrodo. kaip purvinos rolleyes.gif
user posted image
ir pabandziau ispiriamas rolleyes.gif nezinau ar as kazka netaip dariau, bet baisiai daug mucinau, nenorejo "kibti" tas atkirptas gabalas, tai as ji vis su adatom "klijavau". ar kas nors bandet pirma daryti pado isklojima o paskui dalinai virsu? man atrodo lengviau turetu buti g.gif
user posted image
Atsakyti
ziit ir raganele žiauriai gražu.

ziit tavo tokios dizainerinės tos su auliukais smile.gif man tai gražu žiūrėt kaip tobulėji smile.gif

Rittule - dailios kokios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2012 09 29, 11:34)
šitoje neaptikau, bet pilkoje tuo pat metu pirktoje yra, čia kone metus pas mane besisandėliavusi vilna. Žodžiu loterija ten  biggrin.gif

gal metalo detektoriaus reiktų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 30 rugsėjo 2012 - 17:50
QUOTE(Rittule @ 2012 09 30, 18:37)
atrodo labai simpatiški, o kokia čia vilna tokia pukuota? smile.gif
ir rimtai neikiši, jie jau išdžiūvę?

vėliau iš lietuviškos,nes pigesnė, jo, jie išdžiuvę, nes pirma kart ir didoki buvo, vieną dieną galvoju reik pervelti, tai kad vanojau su pagaliu daužiau, šlapi buvo geri, bet kai išdžiuvo ir neįkišų koją

ziit ir aš dabar veliu ispiramas, kita kart darysiu kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 30 rugsėjo 2012 - 18:29
ziit , tikrai sparčiai tobulėji thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif assa.gif hihihi.gif cia man kartais netycia gerai iseina rolleyes.gif biggrin.gif
saulyte2, o tu neikisi per aulus ar pacia peda maza, nes jeigu aulai siauroki, tai galima dizaineriniu ideju prakirpti/prifantazuoti ir visi galvis, kad taip ir reikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 30, 20:01)
aciuks.gif assa.gif  hihihi.gif cia man kartais netycia gerai iseina rolleyes.gif  biggrin.gif
saulyte2, o tu neikisi per aulus ar pacia peda maza, nes jeigu aulai siauroki, tai galima dizaineriniu ideju prakirpti/prifantazuoti ir visi galvis, kad taip ir reikejo lotuliukas.gif

aš neįkišu žemai per aulą, o viduj ir galvoju neaišku kaip, kai arvažiuos dukterėčia reikės kad ji bandytų, jos koją mažesnė, aulus galvojau prakirpti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 10 01, 08:04)
aš neįkišu žemai per aulą, o viduj ir galvoju neaišku kaip, kai arvažiuos dukterėčia reikės kad ji bandytų, jos koją mažesnė, aulus galvojau prakirpti  g.gif

Saulyt, man atrodo, kad keltis per maža g.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 10 01, 11:11)
Saulyt, man atrodo, kad keltis per maža g.gif

jo, keltis, dėlto kad per daug gerai su vanojau,
Atsakyti
su tarptautine veltinio diena wink.gif kadangi tema sita aktyviausia. tai cia ir sveikinuosi
Atsakyti