Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(Besijuokianti @ 2012 09 29, 11:02)
Raganėl, super atrodo:)
O adatos kaip?
Susitvarkytu jie su tom adatom viena kart, nereiktu siuntinetis...

šitoje neaptikau, bet pilkoje tuo pat metu pirktoje yra, čia kone metus pas mane besisandėliavusi vilna. Žodžiu loterija ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 09 29, 12:02)

Susitvarkytu jie su tom adatom viena kart, nereiktu siuntinetis...

drinks_cheers.gif

QUOTE(raganele @ 2012 09 29, 12:34)
šitoje neaptikau,

Įmesk nuorodą, kurią butent pirkai 4u.gif

Fantastiški jūsų darbeliai, mmmm wub.gif
Atsakyti
raganele, nu labai 4u.gif

pasirodau ir aš (karšinys wool'e pirktas)

user posted image
Atsakyti
Ritulle, labai labai thumbup.gif .
Atsakyti
Rittule
Pasakiskas grozis smile.gif
Atsakyti
Besijuokianti, šaunuolė smile.gif

Raganėle, tobulos, o dar su padukais.

Rittulės rožės kaip visada stulbinančios smile.gif

O man šiandien kurjeris atnešė 2 kg laimės (vilnos) biggrin.gif
Atsakyti
Grozius rodot...mmmm net saldu... thumbup.gif

sian buvau Varenoj, maciau pora vietu veltinukus- kokybe doh.gif doh.gif liapioskos... viena mums zinoma moteryte buvo wink.gif tai ji ir lenke savo kokybe visus mano matytus veltinius
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Nu kokios jūs visos šaunuolės bigsmile.gif Kiek grožybių pridariusios bigsmile.gif wub.gif
Besijuokianti, neblogai padirbėjai thumbup.gif Pilki vaikiški labai faini, as spalvų derinys... wub.gif wub.gif wub.gif
Raganėle, labai jaukios tavo baltosios wub.gif
Rittule, nuotabios žaalios rožės wub.gif Spalva labai labai wub.gif
Atsakyti
nu ir uzderejo doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as vis kazkaip bijau su vaikiskais prasideti, o ir 18 minkr neturiu g.gif ar 21 naudojat? nes siaip yra pora naujagimiu pabandymui biggrin.gif

dar klausimas galvoju pabandyti ant kokiu nors padukus, su kuo jus juos klijuojat? kolkas radau tik kamštienos lapu (cork) , kuriuos butu galima naudoti arba jogos kilimėli sukarpyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Besijuokianti, Raganėle, Ritulle , kokios gražios šlepetės visų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Besijuokianti, Raganėle, Ritulle kokios gražios tapkutės bigsmile.gif wub.gif o žalios tai thumbup.gif

o čia mano veltinukai kuriuos tiek suvėliau ,kad kojos nebeikišu lotuliukas.gif , išpradžių buvo dideli tokie tūbai, MB sako kai žiemą šals kojos galesi eit į lova su jais biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 30 rugsėjo 2012 - 09:39
QUOTE(saulyte2 @ 2012 09 30, 10:32)
o čia mano veltinukai kuriuos tiek suvėliau ,kad kojos nebeikišu lotuliukas.gif ,

Žinau, kiek jėgų sunaudojo tie tūbai 4u.gif Bet „nudepiliuot" pamiršai tongue.gif
Atsakyti