Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

O tu basa ir palaidais (gražiai šviežiai nukirptais) plaukais :Būūū:
Atsakyti
Tik nukirpti galiukai turi būti sudeginti,jokiu būdu neišmesti! Ir jokio pedikiūro schmoll.gif kitaip basumas neveiks
Atsakyti
Oi, vos nepamiršau svarbiausio - šokant kojų nagai turi caksėti į grindis 2/4 taktu, per minutę atliekant 130 žingsnių.
Gerai kad prisiminiau prieš eidama miegot, vos nenuėjo perniek visas nakties glostymas karsta.gif
Labanakt, gero vėlimo wub.gif
Atsakyti
Merginos, užsakymo iš vokiečių duomenys surinkti, bet va nežinau kaip tą siuntimo išlaidų paskirstymą padaryt, neradau šilko svorio g.gif
raganele, ar matei mano mail'ą? 4u.gif

sveikos
Atsakyti
Aš baigiau savo 10 porų velt, ffuuuu... Rankų odai kapiec:( - bet su pirštinėm nemoku velt...
Kai kurias pafotkinau, kitų nespėjau arba tingėjau...
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ir jūs galvojat, kad po tokių glostymo instrukcijų aš dar bevelsiu blink.gif mega_shok.gif

Besijuokianti, man patinka mažieji pilkieji, tikrai gerai atrodo tas užsegimas, plius mažai kojytei įlysti į batuką su prakirpimu tikrai lengviau:)
Atsakyti
Besijuokianti, labai gražu, tiesiog nulietos wink.gif O rožinė kokia čia vilna?

Atsakyti
Dėkui, merginos!
Rožinė - 18 sluoksna ir natūralus karšinys nuo senų seniausių laikų iš woolo pirktas (ir, beje, labai geras).

Atsakyti
Oho, Besijuokianti,daug reikalų smile.gif ir visi gražūs smile.gif
Pas mane irgi niolika reikalų, va vieni labai patinka, šiandien supakavau. Irgi iš woolo vilnos - lietuviška su riebaliuku, su šiaudukais, ale veliasi nesvietiškai gerai:
user posted image
Atsakyti
Raganėl, super atrodo:)
O adatos kaip?
Susitvarkytu jie su tom adatom viena kart, nereiktu siuntinetis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 29 rugsėjo 2012 - 11:04
Besijuokianti, super vaizdelis thumbup.gif

raganele, gražios tapkytės wub.gif , vis planuoju išbandyti jūsų kirpimą, bet nedrįstu ax.gif
Atsakyti
Besijuokianti geras darbo rezultatas 4u.gif grazus darbeliai good.gif smile.gif
Atsakyti