Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

Oi geras Ziit bigsmile.gif gražiai gavosi, super mintis smile.gif
Kedukus visaip galima ir prisiūt po to ir velt iškart kaip 2 in 1, tik iškarpant atitinkamai. Žodž kaip pagaminsi taip ir bus, jokių taisyklių veltinyje nėr, užtat jis ir jėga.
O kodėl garbanos slidinėja? Man atvirkščiai, reikia pasistengt neužmiršt kad visos neįsiveltų ir liktų palaidų galiukų. Jei nekimba, pridenk galą ta pačia vilna, iš kurios pagrindą kloji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 26 rugsėjo 2012 - 17:44
Dievulėliau, ziit, jos fantastiškos, koks originalus modeliukas bigsmile.gif thumbup.gif Mano mergos net sužvygo pamačiusios, galiu kopijuot ir joms tokias nuvelt? ax.gif
Atsakyti
raganele, aš va irgi norėjau pačios paklausti, kaip ten su tom garbanėlėm ax.gif Kažkada pirkau, net nežinau kam, ir kai pirkau, pardavėja pažiūrėjo į mane ir pasakė "ar jūs žinot, kad čia sausam vėlimui?" Nu da ladno, nusipirkau ir guli namie. Bet kaip suprantu, galiu aš jas šlapiai privelinėti, ane? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 09 26, 19:09)
raganele, aš va irgi norėjau pačios paklausti, kaip ten su tom garbanėlėm ax.gif Kažkada pirkau, net nežinau kam, ir kai pirkau, pardavėja pažiūrėjo į mane ir pasakė "ar jūs žinot, kad čia sausam vėlimui?" Nu da ladno, nusipirkau ir guli namie. Bet kaip suprantu, galiu aš jas šlapiai privelinėti, ane? rolleyes.gif

Man kai į galvą nešovė,kad sausam, tai puikiai naudojasi šlapiam biggrin.gif Pirmiausiai tai buvo gaila karšti sesės avių gražesnes garbanas, va čia jų "apdirbimas" dar pavasarį buvo: http://www.rasosvelt...2/06/sheep.html
kai puikiai prisivėlė tos, tai užsisakiau ir ilgesnių baltesnių, kurias dabar panaudojau vaikiškom ružavybėm, dar jas pledukus veldama naudoju - aveles darau. Puikiai prisivelia per visus šilkus. A vienas momentėlis - tas pirktines pirma priūžinu su vibrošlifuokliu, bet manau, kad užtektų įprasto glostymo.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 09 26, 13:08)
Dievulėliau, ziit, jos fantastiškos, koks originalus modeliukas  bigsmile.gif  thumbup.gif  Mano mergos net sužvygo pamačiusios, galiu kopijuot ir joms tokias nuvelt?  ax.gif

lotuliukas.gif vaiko noras-sventa lotuliukas.gif tai aisku rolleyes.gif tu ir grazesnes gali, as tai bijojau, daugiau fantazuoti, nes pagalvojau , jei neiseis - nusisausiu lotuliukas.gif visa diena po truputi mucinau, nes dydis 38-39, vos stalo uzteko rolleyes.gif lotuliukas.gif

gal as is tu garbaneliu per daug noriu? nepagalvojau, kad reikia truputi laisvai palikti rolleyes.gif bet ir rankom ir masina naudoju
Atsakyti
ziit,Raganėle gražios tapcės.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 09 26, 20:26)
Man kai į galvą nešovė,kad sausam, tai puikiai naudojasi šlapiam biggrin.gif Pirmiausiai tai buvo gaila karšti sesės avių gražesnes garbanas, va čia jų "apdirbimas" dar pavasarį buvo: http://www.rasosvelt...2/06/sheep.html
kai puikiai prisivėlė tos, tai užsisakiau ir ilgesnių baltesnių, kurias dabar panaudojau vaikiškom ružavybėm, dar jas pledukus veldama naudoju - aveles darau. Puikiai prisivelia per visus šilkus. A vienas momentėlis - tas pirktines pirma priūžinu su vibrošlifuokliu, bet manau, kad užtektų įprasto glostymo.

Vibrošlifuoklio neturiu... O tas glostymas, kaip jis vyksta? g.gif ir ką jis duoda?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 09 28, 10:21)
Vibrošlifuoklio neturiu... O tas glostymas, kaip jis vyksta? g.gif ir ką jis duoda?

pridengi visą klojimą su sudėliotu dekoru tinkliuku ir per jį muilini, glostai, kad apsiveltų paviršius ir prikibtų dekoras. Su šlifuokliu tiesiog greičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 28 rugsėjo 2012 - 13:10
QUOTE(raganele @ 2012 09 28, 14:10)
pridengi visą klojimą su sudėliotu dekoru tinkliuku ir per jį muilini, glostai, kad apsiveltų paviršius ir prikibtų dekoras. Su šlifuokliu tiesiog greičiau.

Ai, tai šitą aš moku smile.gif Aš pagalvojau, kad tu tiesiog garbanėls dar sausas kažkaip glostai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 09 28, 15:49)
Ai, tai šitą aš moku smile.gif Aš pagalvojau, kad tu tiesiog garbanėls dar sausas kažkaip glostai hihihi.gif

tai būtinai, dar užkalbėjimą reikia šnabždėti topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 09 28, 16:49)
tu tiesiog garbanėls dar sausas kažkaip glostai hihihi.gif

Ant avies topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 09 28, 18:50)
Ant    avies      topsecret.gif

bet veikia tik sutemus ph34r.gif šviesoje užkalbėtos ir užglostytos niekaip neįsivels...
Atsakyti