Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

juzste, ačiū smile.gif
stewie, labai gražios thumbup.gif
Katinyti, dideliausia užuojauta ir linkėjimai pasveikti 4u.gif

Paskutiniu metu veliu iš Latviškos vilnos, velias neblogai, bet gal kas jau labiau išbandėt, gal žinot kaip nešiojas?
Atsakyti
QUOTE(ircike @ 2012 04 16, 14:06)
juzste, ačiū  smile.gif
Paskutiniu metu veliu iš Latviškos vilnos, velias neblogai, bet gal kas jau labiau išbandėt, gal žinot kaip nešiojas?

o kur perki? jau ta Doklo tai baisiausiai nepatikima.. trupa siaubingai doh.gif planuoju išvelt visą turimą latvišką ir daugiau neprasidėt su juo..

Gal pamąstytumėt kuri su manimi garsiai? rolleyes.gif Visada lateksuoju dar drėgnokus veltinukus, dabar noriu džiovinti be kurpaliaus, kad gautųsi mažesnis dydis, kažin ar nulateksavimas neapstabdys traukimosi? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 16 balandžio 2012 - 15:35
O jum merginos neatrodo, kad jei paskaitytumėt senesnes temas kur ir kaip perkam vilną, tai nereiktų dviračio išradinėt ir iš bileko velt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 04 16, 23:00)
O jum merginos neatrodo, kad jei paskaitytumėt senesnes temas kur ir kaip perkam vilną, tai nereiktų dviračio išradinėt ir iš bileko velt wink.gif

aiški tendencija smile.gif visos naujokės kažkodėl pradeda nuo latviško karšinio smile.gif
na gal ne visos, bet dauguma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 17 balandžio 2012 - 07:48
QUOTE(Rittule @ 2012 04 17, 07:47)
aiški tendencija smile.gif visos naujokės kažkodėl pradeda nuo latviško karšinio smile.gif
na gal ne visos, bet dauguma..

ne, kai kurios pradeda nuo lietuviškos dažytos biggrin.gif dar dabar tebeturiu cool.gif o zelandietiška labai plačiai apkalbėta, nemanau kad ji sulig kiekvienu sezonu keičiasi, tapkėm karšinio iš Rygos aš irgi nebenaudoju, nebent "papišymui", spalvos gražiai su ja gaunasi.

Nulateksavus man traukiasi džiūdamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 17 balandžio 2012 - 10:19
QUOTE(raganele @ 2012 04 17, 11:19)
Nulateksavus man traukiasi džiūdamos.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
As veliu is Latvisko siuo metu ir man labai labai jis patinka ir kazkaip vat senokai nesioju latvisko karsinio tepukus nieko labai graziai nesiojasi ir butent is Rigos pirktas karsinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2012 04 17, 20:11)
As veliu is Latvisko siuo metu ir man labai labai jis patinka ir kazkaip vat senokai nesioju latvisko karsinio tepukus nieko labai graziai nesiojasi ir butent is Rigos pirktas karsinys g.gif

Man jis irgi patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 04 18, 17:02)

o ! pamaciau Moles zinute ir uzbegau paziuret- simtas metu nematyta ! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 04 18, 17:27)
o ! pamaciau Moles zinute ir uzbegau paziuret- simtas metu nematyta ! bigsmile.gif

Aš iš pogrindžio jus stebiu bigsmile.gif , neveliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2012 04 17, 20:11)

QUOTE(Molė @ 2012 04 18, 17:02)

gal nuo tiekėjo priklauso g.gif va dabar vėliau kelis vaikiškus iš mažoėriuko, tai priekaištų neturiu, bet va su pilkąja doklo prasikeikiau, taip pūkuojasi, trupa, šeriasi.. siaubas
Atsakyti
Mole, kodėl unsure.gif Ne veliadieniai, ar kažkas rimto unsure.gif

Aš katinus auginu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti