Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(Besijuokianti @ 2012 09 24, 07:50)
Raganėl, vokiečiai leičesterį turi - superinė vilna. Pilnai tinka ir rūbams, nes visai negraužia.
Iš pigesnių šetlandas. Labai stipri vilna.

Ačiū 4u.gif tikiuosi spėsiu į Ritos vokišką traukinį
Atsakyti
aha, spėsit 4u.gif ..bandysiu šįvakar prisėst

neva, o kažin kaip čia su kurpaliais, neapsunkins mums labai siuntinio ? g.gif

veliu šiandien wool'o, nu graži, be adatų.. unsure.gif
Atsakyti
Besijuokianti, o gal gali kodukus įmesti tų vilnų? Kažmkaip nerandu šetlando.
Atsakyti
Shetlandas - 1245.
Kažkaip baltų vilnų pasirinkimas pas vokiečius labai didelis. Man rodos rinktis tikrai yraa iš ko:)
Wensleydalo tik labai nerekomenduoju - nesąmonė kažkokia doh.gif
O gotlandas baltas, kad nekoks - tai nustebau g.gif Gal kartais ten pakaršia į tuos karšinius kokias užsilikusias vilnas...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 09 24, 16:35)
Wensleydalo tik labai nerekomenduoju - nesąmonė kažkokia doh.gif

Wensleydalo esu pirkusi Lietuvoj, man labai patiko servetėlėms, takeliams smile.gif , o tapkutėms ji visai netinka.
Atsakyti
nu ir akla esu doh.gif Ačiū, Besijuokianti. 4u.gif
O škudžių vilną nieks nebandėt? Rašo, kad labai gerai veliasi. Nr. 1243
Atsakyti
žodžiu visur ta vilna visokia...
O aš grįžau pie vietinės šiurkščios:
user posted image
Garbanos nuo pažįstamų avelių, tai taip miela biggrin.gif
Atsakyti
raganele, tokios tikros lietuviškos! mirksiukas.gif

dar jūs mane paportinkite: kelios merginos parašė man až dėl vokiečių.. vilna tai vilna, viskas kaip ir aišku, jei susidarytų 5 kg. tos pačios, gautume nuolaidą, o va kas nori šilkų ir pan., tai tiesiog apsijungę mažinamės siuntimo išlaidas, ar taip? g.gif
..šįvakar taip ir neprisėdau, bandysiu ryt.. patinka man tas wool'o karšinys, kad jį kur galas cool.gif
Atsakyti
ritule, ar beturi vietos?
Atsakyti
Aha Rita, visiškos lietuviškos iš sesės sodybos, jos romanovai labai gražūs, plaukai rusvi su juodais galiukais smile.gif
Šilkas labai mažai sveria, be to jame rašo kiek gramų metre, gali paskaičiuot,aš suskaičiuodavau kg kainas gan tiksliai, jei naktį persiųstum galutinį užsakymą - paskaičiuočiau.

Čia nelietuviškos garbanos:
user posted image
Atsakyti
jezz kaip gražu!

Pateršiu temą dėl siuntinuko iš vokiečių:
1. raganele + (vilna)
2. žollia - laukiu patikslinimo (vilna)
3. ksena7 - laukiu patikslinimo (vilna)
4. Stewie + (šilkas)
5. Ritulle + (vilna/ šilkas)

Tikiuosi ryt jau galėsiu daryt užsakymą 4u.gif
Atsakyti
ziuriu as i raganeles ruzavas, kaip tu tiek garbanu prikabini doh.gif man jos slysta, nesivelia, vis adata prismaigstineju rolleyes.gif
o as vakar bandziau 2 in 1 doh.gif zemai lenkiuosi pries zmones, kurie aulinukus velia rolleyes.gif doh.gif lotuliukas.gif cia viskas is bulgariskos (balta-22mkr, ruda-naturali)
user posted image
dar klausimas profem (jeigu tai profesine paslaptis ignoruokit klausima biggrin.gif ) noriu pabandyti tapkes su liezuviu. jus ji darot ir paskui priveliat ar is kart su dvigubu sablonu? ieskojau internete, bet nieko nera ax.gif
Atsakyti