Shetlandas - 1245. Kažkaip baltų vilnų pasirinkimas pas vokiečius labai didelis. Man rodos rinktis tikrai yraa iš ko:) Wensleydalo tik labai nerekomenduoju - nesąmonė kažkokia O gotlandas baltas, kad nekoks - tai nustebau Gal kartais ten pakaršia į tuos karšinius kokias užsilikusias vilnas...
dar jūs mane paportinkite: kelios merginos parašė man až dėl vokiečių.. vilna tai vilna, viskas kaip ir aišku, jei susidarytų 5 kg. tos pačios, gautume nuolaidą, o va kas nori šilkų ir pan., tai tiesiog apsijungę mažinamės siuntimo išlaidas, ar taip? ..šįvakar taip ir neprisėdau, bandysiu ryt.. patinka man tas wool'o karšinys, kad jį kur galas
Aha Rita, visiškos lietuviškos iš sesės sodybos, jos romanovai labai gražūs, plaukai rusvi su juodais galiukais Šilkas labai mažai sveria, be to jame rašo kiek gramų metre, gali paskaičiuot,aš suskaičiuodavau kg kainas gan tiksliai, jei naktį persiųstum galutinį užsakymą - paskaičiuočiau.
ziuriu as i raganeles ruzavas, kaip tu tiek garbanu prikabini man jos slysta, nesivelia, vis adata prismaigstineju o as vakar bandziau 2 in 1 zemai lenkiuosi pries zmones, kurie aulinukus velia cia viskas is bulgariskos (balta-22mkr, ruda-naturali) dar klausimas profem (jeigu tai profesine paslaptis ignoruokit klausima ) noriu pabandyti tapkes su liezuviu. jus ji darot ir paskui priveliat ar is kart su dvigubu sablonu? ieskojau internete, bet nieko nera