Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

va šita man labai sunkiai vėlėsi :
ArtNr. 1567 € 19,80 (rožinė sluoksna).
Man karšinys jų dar labai nepatiko natūralus:
ArtNr. 1238 : € 13,10 (karšinys juodai rudas)
ArtNr. 1252 € 13,10 (karšinys, pilka )
Bet raganėlei, kiek atsimenu , jis patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 09 20, 13:28)
Tai galvoju nėr ko tempt gumos, reik pirkti, prašom jungtis wink.gif
Ar teisingai žiūriu tuos natūralius: Wool nature -> Fleece - > ir pvz.
Gotland Iceland Grey/ Gotland Lamb - light grey/ Mountain Sheep - brown ?

o spalvotų iš čia nebandėt?

visus šiuos bandžiau, visi geri. Iš karšinių blogi buvo karakuliai ir merinosas deer brown. Spalvotų karšinių nebandžiau, 18 mic spalvota tapkėm gera, bet suknelėm netinka, P.Amerikos storesnis merinosas - visiškas š... Tai aš jį dabar verpiu biggrin.gif nes rinkinį visokių spalvų pirkus buvau.
Rita, koks tavo el.paštas, jei priimtum, norėčiau kelių dalykėlių.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 09 20, 15:43)
visus šiuos bandžiau, visi geri. Iš karšinių blogi buvo karakuliai ir merinosas deer brown. Spalvotų karšinių nebandžiau, 18 mic spalvota tapkėm gera, bet suknelėm netinka, P.Amerikos storesnis merinosas - visiškas š... Tai aš jį dabar verpiu  biggrin.gif nes rinkinį visokių spalvų pirkus buvau.

karakuliai ir merinosas deer brown,šitie nieko gero.vienas nesivelia,o kitas šiurkštus ir žiauriai šeriasi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 09 20, 15:43)
visus šiuos bandžiau, visi geri. Iš karšinių blogi buvo karakuliai ir merinosas deer brown. Spalvotų karšinių nebandžiau, 18 mic spalvota tapkėm gera, bet suknelėm netinka, P.Amerikos storesnis merinosas - visiškas š... Tai aš jį dabar verpiu  biggrin.gif nes rinkinį visokių spalvų pirkus buvau.

brūkštelėjau až

Gal dar kas norėtų prisijungti užsakymui?

ačiū žollia, belaukiux 4u.gif
Atsakyti
Šiandien netyčia wool'e prigriebiau karšinio 29 mikr., nu lyg patinka g.gif g.gif nesipukuoja kaip tas latviškas..
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 09 22, 02:48)
Šiandien netyčia wool'e prigriebiau karšinio 29 mikr., nu lyg patinka    g.gif g.gif nesipukuoja kaip tas latviškas..

Kokie reikalai su adatomis jame? Veliu dabar iš jų baltos sluoksnos -4 ištraukiau pati, dvi į delną, o vieną skalaujant verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 09 20, 23:13)
brūkštelėjau až

ačiū žollia, belaukiux  4u.gif

noreciau prisijungti blush2.gif man reiktu batu kurpalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 09 22, 02:48)
Šiandien netyčia wool'e prigriebiau karšinio 29 mikr., nu lyg patinka    g.gif g.gif nesipukuoja kaip tas latviškas..

Bet ir nepigu pas juos, peržvelgiau paletes schmoll.gif schmoll.gif Pigiau ir iš vokiečių siųstis, ne tik iš bulgarų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 09 22, 18:24)
Kokie reikalai su adatomis jame? Veliu dabar iš jų baltos sluoksnos -4 ištraukiau pati, dvi į delną, o vieną skalaujant  verysad.gif

vis dar? blink.gif čia ne kokioje užsilikusioje nuo pernai? Vakar ir aš vieną traukiau, vilna pirkta praeitą žiemą.
Prisivėliau daaaug lietuviškumų, vienos labai patiko kaip gavosi, kai išdžius fotkinsiu.
Ir dar vieną iš wollknoll negerą radau- baltas gotlandas, kad jį kur elgiasi kaip tas merinosas deer brown - tysta, nekimba, nesitraukia, kažkokia vata... Vis dar ieškau idealios baltos natūralios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 23 rugsėjo 2012 - 20:59
QUOTE(Rittule @ 2012 09 21, 00:13)
brūkštelėjau až

ačiū žollia, belaukiux  4u.gif

ups, merginukes, ar is BG organizuojates????? g.gif
Atsakyti
skaitau as apie tas adadatas ir baisu darosi, nes gi ir as dabar lietuviskos turiu rolleyes.gif mastau.gif
dabar bandau visokius kirpimus, net garbaneliu ivelti, kolkas s ... gaunasi lotuliukas.gif siandien vienas su adata prismaigstinejau rolleyes.gif
siaip juokiaus is Rittules posto apie per kieta veltini, o dabar ir paciai taip isejo, kol iki dydzio sumusau, tai atrode su ta tapke zmogu uzmusti galima lotuliukas.gif dziuna jau penkta diena ir galo nesimato g.gif bet.. minksteja lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Raganėl, vokiečiai leičesterį turi - superinė vilna. Pilnai tinka ir rūbams, nes visai negraužia.
Iš pigesnių šetlandas. Labai stipri vilna.
Atsakyti