va šita man labai sunkiai vėlėsi :
ArtNr. 1567 19,80 (rožinė sluoksna).
Man karšinys jų dar labai nepatiko natūralus:
ArtNr. 1238 : 13,10 (karšinys juodai rudas)
ArtNr. 1252 13,10 (karšinys, pilka )
Bet raganėlei, kiek atsimenu , jis patiko
QUOTE(Rittule @ 2012 09 20, 13:28)
Tai galvoju nėr ko tempt gumos, reik pirkti, prašom jungtis
Ar teisingai žiūriu tuos natūralius: Wool nature -> Fleece - > ir pvz.
Gotland Iceland Grey/ Gotland Lamb - light grey/ Mountain Sheep - brown ?
o spalvotų iš čia nebandėt?
Ar teisingai žiūriu tuos natūralius: Wool nature -> Fleece - > ir pvz.
Gotland Iceland Grey/ Gotland Lamb - light grey/ Mountain Sheep - brown ?
o spalvotų iš čia nebandėt?
visus šiuos bandžiau, visi geri. Iš karšinių blogi buvo karakuliai ir merinosas deer brown. Spalvotų karšinių nebandžiau, 18 mic spalvota tapkėm gera, bet suknelėm netinka, P.Amerikos storesnis merinosas - visiškas š... Tai aš jį dabar verpiu nes rinkinį visokių spalvų pirkus buvau.
Rita, koks tavo el.paštas, jei priimtum, norėčiau kelių dalykėlių.
QUOTE(raganele @ 2012 09 20, 15:43)
visus šiuos bandžiau, visi geri. Iš karšinių blogi buvo karakuliai ir merinosas deer brown. Spalvotų karšinių nebandžiau, 18 mic spalvota tapkėm gera, bet suknelėm netinka, P.Amerikos storesnis merinosas - visiškas š... Tai aš jį dabar verpiu nes rinkinį visokių spalvų pirkus buvau.
karakuliai ir merinosas deer brown,šitie nieko gero.vienas nesivelia,o kitas šiurkštus ir žiauriai šeriasi.
QUOTE(raganele @ 2012 09 20, 15:43)
brūkštelėjau až
Gal dar kas norėtų prisijungti užsakymui?
ačiū žollia, belaukiux
Šiandien netyčia wool'e prigriebiau karšinio 29 mikr., nu lyg patinka nesipukuoja kaip tas latviškas..
QUOTE(Rittule @ 2012 09 22, 02:48)
Šiandien netyčia wool'e prigriebiau karšinio 29 mikr., nu lyg patinka nesipukuoja kaip tas latviškas..
Kokie reikalai su adatomis jame? Veliu dabar iš jų baltos sluoksnos -4 ištraukiau pati, dvi į delną, o vieną skalaujant
QUOTE(Rittule @ 2012 09 20, 23:13)
noreciau prisijungti man reiktu batu kurpalio
QUOTE(Rittule @ 2012 09 22, 02:48)
Bet ir nepigu pas juos, peržvelgiau paletes Pigiau ir iš vokiečių siųstis, ne tik iš bulgarų
QUOTE(Šelma @ 2012 09 22, 18:24)
Kokie reikalai su adatomis jame? Veliu dabar iš jų baltos sluoksnos -4 ištraukiau pati, dvi į delną, o vieną skalaujant
vis dar? čia ne kokioje užsilikusioje nuo pernai? Vakar ir aš vieną traukiau, vilna pirkta praeitą žiemą.
Prisivėliau daaaug lietuviškumų, vienos labai patiko kaip gavosi, kai išdžius fotkinsiu.
Ir dar vieną iš wollknoll negerą radau- baltas gotlandas, kad jį kur elgiasi kaip tas merinosas deer brown - tysta, nekimba, nesitraukia, kažkokia vata... Vis dar ieškau idealios baltos natūralios.
QUOTE(Rittule @ 2012 09 21, 00:13)
ups, merginukes, ar is BG organizuojates?????
skaitau as apie tas adadatas ir baisu darosi, nes gi ir as dabar lietuviskos turiu
dabar bandau visokius kirpimus, net garbaneliu ivelti, kolkas s ... gaunasi siandien vienas su adata prismaigstinejau
siaip juokiaus is Rittules posto apie per kieta veltini, o dabar ir paciai taip isejo, kol iki dydzio sumusau, tai atrode su ta tapke zmogu uzmusti galima dziuna jau penkta diena ir galo nesimato bet.. minksteja
dabar bandau visokius kirpimus, net garbaneliu ivelti, kolkas s ... gaunasi siandien vienas su adata prismaigstinejau
siaip juokiaus is Rittules posto apie per kieta veltini, o dabar ir paciai taip isejo, kol iki dydzio sumusau, tai atrode su ta tapke zmogu uzmusti galima dziuna jau penkta diena ir galo nesimato bet.. minksteja