Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

Ziit, geros smile.gif o bulgariška sluoksna traukiasi labai daug. Karšinio 40 dydžio šabloną naudojau va ką tik pirmokei 33-34 dydžiui. Seniai buvau iš jos vėlusi, bet pataikiau.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 09 16, 15:29)
Ziit, geros smile.gif o bulgariška sluoksna traukiasi labai daug. Karšinio 40 dydžio šabloną naudojau va ką tik pirmokei 33-34 dydžiui. Seniai buvau iš jos vėlusi, bet pataikiau.

man taip lietuviska sluoksna susitrauke - nuo 40 iki 34
geros g.gif bet gerai suveltos ir dydis teisingas. tiesa pasakius nustebau, kad taip susitrauke, nes ji kazkokia grubi, galvojau , vel 40 dydis bus rolleyes.gif kelis kartus jau ir formuoti buvau pradejus, bet paziuriu vis dar dideles, vel atgal... kai jau nebereagavo i jokius musimus ir kociavimus, tik tada ant kurpalio gludinau. taip nepatogu, visu draugiu kojos 38-39 ner nei kur broko 'ismesti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neperprantu aš tos bulgariškos g.gif Atrodo suvėliau labai stiprias, bijojau, kad net bus nepatagios, nes modeliukas aukštokas iki kauliukų, o va sako eina sluoksniais iš vidaus g.gif nebežinau iš ko velt, kad tikrai patvarios būtų, karšinys pukuojasi, sluoksna sluoksniuojasi, abu sumaišius dvisluoksnėse karšinys kažkoks nedasivėlęs.. aaa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 09 17, 14:33)
Neperprantu aš tos bulgariškos  g.gif Atrodo suvėliau labai stiprias, bijojau, kad net bus nepatagios, nes modeliukas aukštokas iki kauliukų, o va sako eina sluoksniais iš vidaus  g.gif nebežinau iš ko velt, kad tikrai patvarios būtų, karšinys pukuojasi, sluoksna sluoksniuojasi, abu sumaišius dvisluoksnėse karšinys kažkoks nedasivėlęs.. aaa doh.gif

iš vokiečių nebandei karšinių natūralių? Yra gerų wollknoll. Sluoksną gerą irgi įmanoma rast, net ta bulgariška gera, bet jau ją tai mirtinai reik suvelt, kitaip kaip sakai - sluoksniais lupasi. Ir aš jos tapkes išverčiu visada apvėlimui, nes lieka tos storos kasos nedasivėlusios viduje.
Atsakyti
nuraminai, o tai man isterija prasidejo lotuliukas.gif doh.gif bet as ismokau isversti ir pavelti ir dar tas suns zaislas labi gerai dirba lotuliukas.gif taigi srauni upe teisi buvo, kad bulgariska ranku lauzymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laužymas laužymas, užtat aš darau milžinišką šabloną, ploniau kloju, išvertinėju vos ne pradžioj vėlimo,kad tą vidų sutvarkyčiau. Tada kone dvigubai susitraukia ir būna mirtinos, nenuminamos biggrin.gif
Užsimaniau rožinių aulinių batų. Visa naktis prieš akis a rolleyes.gif kažin ar pavyks
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 09 17, 19:25)

Užsimaniau rožinių aulinių batų. Visa naktis prieš akis a rolleyes.gif  kažin ar pavyks

bigsmile.gif ko gero -veltinių batų thumbup.gif Šiaipc tai naktimis žmonos šalia vyrų miega tongue.gif Geros nakties tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 09 17, 18:25)
Laužymas laužymas, užtat aš darau milžinišką šabloną, ploniau kloju, išvertinėju vos ne pradžioj vėlimo,kad tą vidų sutvarkyčiau. Tada kone dvigubai susitraukia ir būna mirtinos, nenuminamos  biggrin.gif
Užsimaniau rožinių aulinių batų. Visa naktis prieš akis a rolleyes.gif  kažin ar pavyks

mjo... iki tiek dasigalvojus nebuvau. Bet vidus klaikiai nedasivėlęs būdavo. Aš net kuo plonesniais sluokneliai sklodavai, kaip voratinkilius ir vistiek. Apie pirštus raizgydavos. Bet natūralios jų tai nieko smile.gif PAkenčiamesnės būdavo jei į vidų kitą vilną klodavau :)ir lyg ciklameninės bei rūžavos buvo neblogai susvėlusios. Bet visą dieną jas visaip mūčijau. Taijau natūralios atrodė, kad vien nuo pažiūrėjimo veliasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 09 17, 17:22)
iš vokiečių nebandei karšinių natūralių? Yra gerų wollknoll. Sluoksną gerą irgi įmanoma rast, net ta bulgariška gera, bet jau ją tai mirtinai reik suvelt, kitaip kaip sakai - sluoksniais lupasi. Ir aš jos tapkes išverčiu visada apvėlimui, nes lieka tos storos kasos nedasivėlusios viduje.

ačiū, jau dairausi 4u.gif Gal patartumėt, ar apsimoka jungtis užsakymui ar paprastai kiekviena sau siunčiatės?

QUOTE(raganele @ 2012 09 17, 19:25)
Laužymas laužymas, užtat aš darau milžinišką šabloną, ploniau kloju, išvertinėju vos ne pradžioj vėlimo,kad tą vidų sutvarkyčiau. Tada kone dvigubai susitraukia ir būna mirtinos, nenuminamos  biggrin.gif

va va, ir aš šiandien pasidariau nežmoniško dydžio šabloną, MB kočioja doh.gif jau lyg pabaigą matom..

QUOTE(srauni_upe @ 2012 09 17, 23:24)
mjo... iki tiek dasigalvojus nebuvau. Bet vidus klaikiai nedasivėlęs būdavo. Aš net kuo plonesniais sluokneliai sklodavai, kaip voratinkilius ir vistiek. Apie pirštus raizgydavos.  Bet natūralios jų tai nieko smile.gif PAkenčiamesnės būdavo jei į vidų kitą vilną klodavau :)ir lyg ciklameninės bei rūžavos buvo neblogai susvėlusios. Bet visą dieną jas visaip mūčijau. Taijau natūralios atrodė, kad vien nuo pažiūrėjimo veliasi smile.gif

aha, ir aš plonesniais sluoksneliais dėliojau šįkart
ir sakyčiau, kad labai skirtingai pagal spalvas veliasi, su juoda ir pilka daug vargo, ciklameno ir ruda einasi smagiau
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 09 19, 00:08)
ačiū, jau dairausi  4u.gif Gal patartumėt, ar apsimoka jungtis užsakymui ar paprastai kiekviena sau siunčiatės?

reikia jungtis, kuo didesnis siuntinys, tuo mažiau už kilogramo siuntimą gaunasi. Jei kada planuosi, tai sakyk,aš dažnai vis ko nors pritrūkusi būnu arba išbandyti noriu biggrin.gif nežinau ar teisingai pamenu, paskutinis 30 kg siuntinys buvo po 5-6Lt už kg siuntimo, kažkur vokiečių siuntimo lentelė buvo.
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 09 18, 18:08)
va va, ir aš šiandien pasidariau nežmoniško dydžio šabloną, MB kočioja  doh.gif jau lyg pabaigą matom..

sekasi gi zmonems rolleyes.gif biggrin.gif va as kaiptik filmuka paziurejau, kaip kirkizijoje masiniu budu daro- moteros siuvineja, o kocioja toookie ambalai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano pirmos dvigubines (viduje lietuviska, virsuje-bulgariska), bet taip negraziai ta geltona islindo, nors imk ir papaisyk lotuliukas.gif tikriausiai perdaug tryniau ta vieta ar issideste nevienodai. suo vel maisus su vilna isdraske nebliko graziu viju doh.gif
user posted image

panos, gal kurios vyras gali toki padaryti, tiek ranku sutaupytumet lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=Gtrxux13vUE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 19 rugsėjo 2012 - 16:58
QUOTE(raganele @ 2012 09 19, 11:59)
reikia jungtis, kuo didesnis siuntinys, tuo mažiau už kilogramo siuntimą gaunasi. Jei kada planuosi, tai sakyk,aš dažnai vis ko nors pritrūkusi būnu arba išbandyti noriu  biggrin.gif nežinau ar teisingai pamenu, paskutinis 30 kg siuntinys buvo po 5-6Lt už kg siuntimo, kažkur vokiečių siuntimo lentelė buvo.

Tai galvoju nėr ko tempt gumos, reik pirkti, prašom jungtis wink.gif
Ar teisingai žiūriu tuos natūralius: Wool nature -> Fleece - > ir pvz.
Gotland Iceland Grey/ Gotland Lamb - light grey/ Mountain Sheep - brown ?

o spalvotų iš čia nebandėt?
Atsakyti