Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(srauni_upe @ 2012 09 11, 12:40)
nu tai kam nosis nupjovei? Galetum lakierkas velt biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif irnesakyk.gif pateriojau lakierkas lotuliukas.gif
as ismatavau savo kaubojiskus kurpalius- taip ir yra raso 42, o ilgis- 45. taigi 2-3 cm atmetami tik nosims.
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 09 12, 14:43)
Na matyt, neisisuksiu, teks vaziuot iki ju. turiu vaikiskus 24, tai siemet gaunasi dukrai 26 dydis ant ju. Todel ir bijau smile.gif
turiu dar viena problema, mano tapkem truksta kietumo, nors atrodo suveltos iki galo, bet jos minkstokos. Termosoka dariau, su plaktuku dauziau....

O iš kokios vilnos velta?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 09 13, 10:36)
O iš kokios vilnos velta?

Is Naujosios Zelandijos karsinio kur is Latviu veza. Gal yra kaunieciu kas galetu parodyt, paciuopinet savo tapkes ir kas mano galetu gyvai paciupinti ir pakomentuot? smile.gif
Atsakyti
Aliira, o tu pabandyk is 18 mc vilnos suvelt. Jei vis tiek pasirodys minkstos, tai beda "suvelime". Bet nemanau, kad turi kazkokiu bedu su suvelimu:)
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 09 13, 13:28)
Aliira, o tu pabandyk is 18 mc vilnos suvelt. Jei vis tiek pasirodys minkstos, tai beda "suvelime". Bet nemanau, kad turi kazkokiu bedu su suvelimu:)

thumbup.gif pabandysiu, nes vaikiskas darau is 18 mic, bet jas darau visada plonesnes, nes tokia vilna naudoju tik vaikams. Sudesiu visus likucius ir patikrinsiu Besijuokiancios teorija apie mano velima.
O va čia mano naujausios kurios man atrodo per minkstos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 09 14, 17:10)
thumbup.gif  pabandysiu, nes vaikiskas darau is 18  mic, bet jas darau visada plonesnes, nes tokia vilna naudoju tik vaikams. Sudesiu visus likucius ir patikrinsiu Besijuokiancios teorija apie mano velima.
user posted image

Labai gražios wub.gif I neatrodo jau labai minkštos g.gif Norėtųsi pačiupinėti gyvai g.gif

O padus ar batsiuvys klijavo? Kažkada esu prašius batsiuvių, tai nei vienas nesutiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 14 rugsėjo 2012 - 18:32
QUOTE(Aliira @ 2012 09 14, 17:10)

Man visai neminkštos atrodo 4u.gif
QUOTE(Molė @ 2012 09 14, 19:31)
  Norėtųsi pačiupinėti gyvai g.gif
O padus ar batsiuvys klijavo? Kažkada esu prašius batsiuvių, tai nei vienas nesutiko g.gif

Man irgi norėtųsi pačiupinėt, tada aiškiau būtų smile.gif
Pas mane vienas batsiuvys apsiimtų padus daryt ir priklijuot. smile.gif Tik kaina 30 lt paprašė mažiausią. Kas tas šlepetes bepirks, kai galutinę kaina paskaičiavau rolleyes.gif Taip ir likau prie latekso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 09 14, 20:39)
Man visai neminkštos atrodo 4u.gif   

Man irgi norėtųsi pačiupinėt, tada aiškiau būtų smile.gif 
Pas mane vienas batsiuvys apsiimtų  padus daryt ir priklijuot.  smile.gif  Tik kaina  30 lt paprašė mažiausią. Kas tas šlepetes bepirks, kai  galutinę kaina paskaičiavau rolleyes.gif Taip ir likau prie  latekso ax.gif

as klijavau pati, bet daugiau sakiau nedarysiu. Su vaikiskais dar galiu zaisti, o didelius nesiu batsiuviui. Man batsiuvys tik krasta slifavo. Tas suklijavimas vistiek nera ideliai grazus, ten nesimato bet dar klijavau odine juostele, sujungimo slepimui. Idesiu kada veliau nuotrauka.
Atsakyti
Senai šioje temoje rodžiau kaip veliu taigi: šokolado spalvos šlepetės iš lietuviškos sluoksnos (pirktos mugėje), iškirpimas apsiūtas atlasine juostele ir rankų darbo nėrinys - saulėgrąža ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ziuriu as i Aliiros darbu, ko zmogus is saves nori g.gif lotuliukas.gif
emissaa tu cia specialiai tokia maza nuotrauka, kad tik paerziniti lotuliukas.gif
o as gavau bulgariska vilna, jokiu muitiniu moketi nereikejo thumbup.gif ir dabar bandau suprasti, kas tai per zveris biggrin.gif keista ji kazkokia mastau.gif zodziu pasidariau lentele su sablonais ir dydziais, kad nesusimaisyciau, koks dydis, koks sablonas, kokia vilna lotuliukas.gif tai is 42 dydzio sablono mano kanadiskui karsiniui,
gavau 38 su bulgariska doh.gif lotuliukas.gif user posted image ir nesvarbu dazyta ar naturali user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 16 rugsėjo 2012 - 18:11
Sos 4u.gif Pamečiau Viktorijos, kuri parduoda lateksą, telefono numerį, gal kuri perkat iš jos?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 09 16, 19:18)
Sos  4u.gif  Pamečiau Viktorijos, kuri parduoda lateksą, telefono numerį, gal kuri perkat iš jos?

veltinis.lt yra vikte, gal ji? Gaila, bet numerio neišsaugojau
Atsakyti