Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

Išdžiuvo mano tapkutės, tai kietumas paminkštėjo biggrin.gif Tikiuosi bus patogu mergaitei..

QUOTE(ziit @ 2012 09 09, 06:28)
dar iskilo klausimas biggrin.gif ar kas bandet maisyti karsini su sluoksna (22mikr) sluoksniais. Ne is pradziu sluoksna , o paskui karsinys, bet K+S+K+S+K+S ir plonais sluoksniais? cia as prisigalvojau spalvu zaisma su rudu karsiniu ir juoda sluoksa rolleyes.gif  biggrin.gif

Taip, turiu atskirus šablonus sluoksnai (21 mkr.), atskirus karšiniui ir bulgar.sluoksnai.

Aha, apturėjau tokį žaidimą K+S+k+S.. suvėliau vasarą panašių atspalvių likučius, mmm kokie grožiai gavosi smile.gif Tiesa buvo ir sunkumų (ne su visom): - atsisluoksniavimo (nesukibimo), - išryškėjo tapkučių kaintai (matyt paviršiuje esanti sluoksna žymiai sparčiau traukėsi), nors glosčiau/ kočiojau visaip išlankstydama jas.. Tokia patirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 09 09, 04:19)
man plius minus gaunas taip... ant to pačio šablono, jei karšinys 40 dydis, tai sluoksna gali būt ~ 37. Dar sluoksna sluoksnai nelygi.

aisku! tai man dabar reikes principe bandyti isskaiciuoti procentini susitraukima tu visu vilnu rolleyes.gif kol kas susirasiau ant paciu sablonu, kas iseina is sluoksnos, kas is karsinio, kad nepasimesciau rolleyes.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Rittule @ 2012 09 09, 18:04)
Taip, turiu atskirus šablonus sluoksnai (21 mkr.), atskirus karšiniui ir bulgar.sluoksnai.

Aha, apturėjau tokį žaidimą K+S+k+S.. suvėliau vasarą panašių atspalvių likučius, mmm kokie grožiai gavosi smile.gif Tiesa buvo ir sunkumų (ne su visom): - atsisluoksniavimo (nesukibimo), - išryškėjo tapkučių kaintai (matyt paviršiuje esanti sluoksna žymiai sparčiau traukėsi), nors glosčiau/ kočiojau visaip išlankstydama jas.. Tokia patirtis smile.gif

Su abiems (ir karsiniu ir sluoksna), kaip ir naudojausi, tai sukibti turi, as tik galvojau, kad jeigu daug sluoksniuoti, tai gali man siurprizu buti. reikes pabandyti mastau.gif
Atsakyti
Merginos ar galit patarti man reikia 37 dydi padaryti, kokio dydzio kurpaliu is kurpado uzsakyti? 36?
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 09 10, 10:34)
Merginos ar galit patarti man reikia 37 dydi padaryti, kokio dydzio kurpaliu is kurpado uzsakyti? 36?

Tai ten dar skirtingų formų turi, žiūrint kokius nori užsakyt. Pvz. aris, H2009 ir kt. formos. Geriau jiems žinoti pado ilgį centimetrais kokio tau reik, bus tiksliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 09 10, 03:34)

skaitau ir galvoju, o kodel? as skaiciau, kad kaip tik reikia viena ismiera didesnes daryti, nes paskui, nesiojant vilna dar "seda" (nors mano, tai man atrodo issitampe g.gif )
nu va "sugadinau" viena pora kurpaliu- pasidariau reguliuojamus lotuliukas.gif tiesa dar neisbandziau ant tapkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 11, 03:33)
skaitau ir galvoju, o kodel? as skaiciau, kad kaip tik reikia viena ismiera didesnes daryti, nes paskui, nesiojant vilna dar "seda" (nors mano, tai man atrodo issitampe g.gif )
nu va "sugadinau" viena pora kurpaliu- pasidariau reguliuojamus lotuliukas.gif tiesa dar neisbandziau ant tapkiu biggrin.gif

nu tai kam nosis nupjovei? Galetum lakierkas velt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 11, 04:33)

geriausia daryti 'kaip tik':) .. nors dauguma prašo didesnio dydžio, bijo, kad susitrauks:) sunku net perkalbėti kartais smile.gif

nu šaunuolė dėl kurpalių wink.gif

kas galit atsiliepimų mestelti apie bulgarišką 4u.gif kaip tik paimu kitą spalvą, taip ir skiriasi plaukuotumas/ minkštumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 09 10, 09:34)

QUOTE(žollia @ 2012 09 10, 17:51)
Tai ten dar skirtingų formų turi, žiūrint kokius nori užsakyt. Pvz. aris, H2009 ir kt. formos. Geriau jiems žinoti pado ilgį centimetrais kokio tau reik, bus  tiksliau 4u.gif

ar galit merginos, kurios turite kurpado kurpalius parasyti kiek cm turi 37-38-39-40 dydziai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2012 09 11, 22:37)
ar galit merginos, kurios turite kurpado kurpalius parasyti kiek cm turi 37-38-39-40 dydziai?  blush2.gif

Skirtingų modelių skirtingi dydžiai ir cm. Visų pirma reikia pasirinkti modelius. Pvz. Qventin 42 dydis yra 28 cm padas, Aris 35 dydis yra 23,5 cm padas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 09 12, 08:29)
Skirtingų modelių skirtingi dydžiai ir cm. Visų pirma reikia pasirinkti modelius. Pvz. Qventin 42 dydis yra 28 cm padas, Aris 35 dydis yra 23,5 cm padas.

o jej nu ir skirtumas, tai čia dėl to, kad nosys kaikurių atsikišę, o kaik kuriu su lyg pirštais.
Atsakyti
As ju svetaineje matau suapvalinta 'praslenkama' modeliuka, kiti smailianosiai lygtais. Bet jei jie dra turi kitokiu mmodeliuku, tai nenuvaziavus nesuzinosiu unsure.gif tiesiog kurie butu populiariausi, megstamiausi.
Atsakyti
Na matyt, neisisuksiu, teks vaziuot iki ju. turiu vaikiskus 24, tai siemet gaunasi dukrai 26 dydis ant ju. Todel ir bijau smile.gif
turiu dar viena problema, mano tapkem truksta kietumo, nors atrodo suveltos iki galo, bet jos minkstokos. Termosoka dariau, su plaktuku dauziau....
Atsakyti