Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(ziit @ 2012 09 03, 03:26)
nu va mano naujai sukonstruotas velimo stalas lotuliukas.gif nugara po masazo truputi atleido, reiks isbandyti biggrin.gif

thumbup.gif o geras thumbup.gif užsimanė ir padarė. kas toliau?vibro mašina?
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 09 03, 13:57)
stebint tave- rasi ! lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nesakyk, kaikurios prekes gali buti labai specifines salyse ar kontinentuose. S.Amerika-user friendly prekiu kontinentas lotuliukas.gif preke turi buti lengvai panaudojama biggrin.gif siandien pas mus "krasny den kalendaria", taigi viskas uzdaryta, o online to plonumo neraso, reiks rytoj vaziuoti ciupineti lotuliukas.gif
thumbup.gif  o geras  thumbup.gif užsimanė ir padarė. kas toliau?vibro mašina?

nepulsim i krastitinumus lotuliukas.gif , turiu masinike biggrin.gif kazkada laiptus reikejo svitriniu popierium nuo dazu valyti, nu tai dabar antras gyvenimas instrumentui lotuliukas.gif o toliau tikekimes kokybiskos tapkes reikiamo dydzio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu Zitt ir pavarė lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Baikit! biggrin.gif ka as ten jau padariau pora lentu sukaliau rolleyes.gif
radauj as ta lenoleuma, bet "zaba zadusyla" blyn maziausi gabalai tik 6x2m, o kaina 45$, man 5 stalai iseis rolleyes.gif nusipirkau lipnios plastmases rulona, rytoj isbandysiu, o dabar stalas stovi po pliaupianciu lietum, paziuresim, kaip toki vandens kieki istvers lotuliukas.gif
Atsakyti
o galit pasakyt is kokios vilnos geriau daryti tapkytes,ir kiek mazdaug reikia gramu vilnos 25dydzio tapkytes
Atsakyti
nu va stalas atlaike dideli lietu, uzklijavau as ta plionke, bet nelygiai (baisiai jau lipni), tai man atrodo reiks nuimti, bet siaip vakar isbandziau, baisiai patiko, aukstis kaip tik ir nugaros neapsunkinau ir tapkes lyg ir gerai gavosi, tik.... 2 cm mazesnes doh.gif lotuliukas.gif reikia man dabar priprasti su sluoksna dirbti rolleyes.gif ir siaip turejo gautis linksmos - raudonos su baltais papuosimais, o gavosi "a la Carmen" lotuliukas.gif Zodziu "free jazz" gaunasi rolleyes.gif biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 06, 18:52)
nu va stalas atlaike dideli lietu, uzklijavau as ta plionke, bet nelygiai (baisiai jau lipni), tai man atrodo reiks nuimti, bet siaip vakar isbandziau, baisiai patiko, aukstis kaip tik ir nugaros neapsunkinau ir tapkes lyg ir gerai gavosi, tik.... 2 cm mazesnes doh.gif  lotuliukas.gif reikia man dabar priprasti su sluoksna dirbti rolleyes.gif ir siaip turejo gautis linksmos - raudonos su baltais papuosimais, o gavosi "a la Carmen"  lotuliukas.gif Zodziu "free jazz" gaunasi rolleyes.gif  biggrin.gif
user posted image    user posted image

na liuks gavosi viskas ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 09 06, 11:58)
na liuks gavosi viskas ! thumbup.gif

tu praleidai viena momenta -2cmm mazesnes rolleyes.gif as jau antras tetai bandau padaryti (35dydis) ir vis draugiu vaikams iseina lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wink.gif

Nors apsileidus ir retai beužsuku čia šiemet, bet gal pagelbėsit - ar gali būti tapkutės per daug suveltos? g.gif g.gif Iš tiesų juokingai skaitydavosi, kad kai kurios nepataiko su dydžiais, vis nesuvelia iki reikiamo.. prisijuokiau ir pati pirmąkart po šitiek vėlimo apsišoviau. Pamaišiau keletą skirtingų vilnų ir neįvertinau, kad taip nesitrauks. vienu žodžiu, suvelt tai suvėliau, alia kietumas! Balažin..
Atsakyti
vat as kaip tik ir norejau paklausti specu ar jos turi karsiniui ir sluoksnai atskirus sablonus, nes kai veliau is savo kanadietisko karsinio ir sluoksnos- gavau 40 dydi, paskui veliau su mano sluoksna, ir lietuviska sluoksna(22mikr) ant virsaus, sablonas buvo nu kokiu 1-2cm mazesnis, dydis gavosi 34, o dabar veliau tik is lietuviskos sluoksnos(tos raudonos/juodos) ir kai paziurejau (jau po viso), kad sablonas visai nesiskiria nuo 40 dydzio, o dydis- vel 34 doh.gif . mastau.gif cry.gif lotuliukas.gif galu gale istraukiau pirma sablona su kuriuo gavau pirmas savo tapkes - 39-40 is 22mikr sluoksnos, tai tas kazkur 1.5 cm didesnis uz 40 dydzio sablona (bet jos buvo plonos, nors ir kietai suveltos). Zodziu mastau.gif .... man atrodo, kad sablonai turi buti skirtingi karsiniui ir sluoksnai ir, kad taip pat priklauso, nuo kiek sluoksniu vilnos dedasi, jei labai storos tikriausiai taip kietai nesusivelia (cia kazkada rodziau "sluoksniuotas", kokiu 2.5 cm storio lotuliukas.gif - 45 dydis, iki galo nedamustos biggrin.gif blush2.gif )

dar iskilo klausimas biggrin.gif ar kas bandet maisyti karsini su sluoksna (22mikr) sluoksniais. Ne is pradziu sluoksna , o paskui karsinys, bet K+S+K+S+K+S ir plonais sluoksniais? cia as prisigalvojau spalvu zaisma su rudu karsiniu ir juoda sluoksa rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
man plius minus gaunas taip... ant to pačio šablono, jei karšinys 40 dydis, tai sluoksna gali būt ~ 37. Dar sluoksna sluoksnai nelygi.
Atsakyti
Mergaitės, jei kuri norėtumėt atsikratyti baltos (ir jos atspalvių) BG sluoksnos tapukams, su malonumu priglausčiau 4u.gif
Atsakyti