Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(srauni_upe @ 2012 08 31, 04:56)
oj ziit, tu pakeli nuotaiką biggrin.gif gerai varai:)

nu ko nepadarysi, kad zmonems geriau butu lotuliukas.gif palauk, as dabar velimo stala konstruoju rolleyes.gif lotuliukas.gif visgi gerai, kai po remonto daug visokio nieko lieka lotuliukas.gif

QUOTE(saulyte2 @ 2012 09 01, 04:00)
Norėtusi užkalnio bortelis būtų storesnis  ir žemesnis  g.gif

oh blyn kaip tik galvojau apie langucius doh.gif lotuliukas.gif nu bet tavo langiukai (ir pacios tapkes) vistik baisiai tvarkingi, mano galvoj buvo "tapybiski" lotuliukas.gif
o tai tu norejai ispiriamas, kaip Juperi ar Kadabra daro? kazkada klausiau, neatsimenu dabar tiksliai atsakymo, bet man uzsifiksavo (o gal prisifantazavau rolleyes.gif ), kad ivelti dalinai ikirpta dali reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 02, 00:42)

oh blyn kaip tik galvojau apie langucius doh.gif  lotuliukas.gif nu bet tavo langiukai (ir pacios tapkes) vistik baisiai tvarkingi, mano galvoj buvo "tapybiski" lotuliukas.gif
o tai tu norejai ispiriamas, kaip Juperi ar Kadabra daro? kazkada klausiau, neatsimenu dabar tiksliai atsakymo, bet man uzsifiksavo (o gal  prisifantazavau rolleyes.gif ), kad ivelti dalinai ikirpta dali reikia g.gif

jo reikia įkirpti ir užlenkus suvelti tada bortelis bus žemesnis ir storesnis, bandysim smile.gif
Atsakyti
nu va mano naujai sukonstruotas velimo stalas lotuliukas.gif nugara po masazo truputi atleido, reiks isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
ziit , thumbup.gif
O iš kokios medžiagos ta plokštė? Kokio dydžio gavosi stalas? Labai šaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 09 03, 08:25)
ziitthumbup.gif 
O iš kokios medžiagos ta plokštė? Kokio dydžio gavosi stalas? Labai šaunu 4u.gif

yra kažkokia plokštė atspari vandeniui, MB sakė, tik nežinau matmenų
Atsakyti
oi ne, nieko cia ypatingo schmoll.gif po ranka buvo presuoto kartono lenta, daug dazu uzpyliau, gal kiek pralaikys, bet geriau butu kokia klijonke ant virsaus uzklijuoti, as ant greituju neradau. Man atrodo pas Selma kazkas tokio yra g.gif Selma isduok paslapti, kuo padengtas tavo stalas mirksiukas.gif o siaip apdirbtas medis turetu atlaikyti ta vandeni g.gif as vat is cia pasiziurejau, nu bet cia tai profesionaliai padarytas
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 03, 03:26)
nu va mano naujai sukonstruotas velimo stalas lotuliukas.gif nugara po masazo truputi atleido, reiks isbandyti biggrin.gif

ot zaviuosi tokiom moterom !!!! lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif fantastika ! ko emesi-ta padare- kaltas, plaktukas ar teptukas-jokio skirtumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 03, 02:26)

nu tu ir reaktyvinė biggrin.gif super. Linoliaumą užsimesk.
Pas mane tai iš kažkokios storos fanieros skirtos priekabom ar kam ten gamint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 09 03, 09:08)
ot zaviuosi tokiom moterom !!!! lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif fantastika ! ko emesi-ta padare- kaltas, plaktukas ar teptukas-jokio skirtumo thumbup.gif

cia gyvenimas moko, kai isnyko darbininkai, kurie turejo remonta daryti nieko neliko, kaip paciai daryti, nu ir ismokau su visais irankiais dirbti rolleyes.gif vyras is pradziu 5 metrus nuo manes stovedavo, kai as su elektriniu pjuklu dirbdavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif svarbu , ka supratau, kad procese pats svarbiausia- geri irankiai, kurie labai palengvina darba ir sumazina nudauzytu pirstu skaiciu lotuliukas.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2012 09 03, 10:15)
nu tu ir reaktyvinė biggrin.gif super. Linoliaumą užsimesk.
Pas mane tai iš kažkokios storos fanieros skirtos priekabom ar kam ten gamint smile.gif

lotuliukas.gif irnesakyk.gif lotuliukas.gif linoleumas gera ideja g.gif , bet jis gi kietas, man jis tik lenta uzklos, o as noriu, kad ir remus, taigi reikia kokio nors minksto/plono g.gif va dabar i galva mintis atejo-stora dusui uzuolaida ant virsaus uzklijuoti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 03, 15:19)
Selma isduok paslapti, kuo padengtas tavo stalas

Išduosiu biggrin.gif Linoleumas pas mane, tiesiog klojant neįtemptas, bet aplink bortelius išformuotas, nors kietas, bet kažkaip "vonią" vis tiek turiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 09 03, 12:12)
Išduosiu  biggrin.gif  Linoleumas pas mane, tiesiog klojant neįtemptas, bet aplink bortelius išformuotas, nors kietas, bet kažkaip "vonią" vis tiek turiu  smile.gif

einu plono linoleumo ieskoti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 03, 20:00)
einu plono linoleumo ieskoti g.gif  lotuliukas.gif

stebint tave- rasi ! lotuliukas.gif
Atsakyti