Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(kadabra @ 2012 08 30, 14:39)
Sveikos,
Tai, kad ner sunku tas slepetes velt, tik vilnos geros reik, sablono tinkamo dydzio ir tada einasi  4u.gif .

ogo go wub.gif melsvosios pačios pačiausios thumbup.gif
Papildyta:
[quote=kadabra,2012 08 30, 16:40]
ar cia tikrai, Juperi, toks sindromas yra? eina sau..

yra yra,mano sesė turi.ir aš turėjau,bet su lyg pirmuoju nėštumu stebuklingai baigėsi. bjaurus dalykas,rankos raudonos,oda blizga,pirštai ištinę,nuo staigaus sulenkimo net oda plyšta, o niežulys.........fu,bjauru...
Atsakyti
[quote=bulaukiux,2012 08 30, 19:12]
ogo go wub.gif melsvosios pačios pačiausios thumbup.gif
Papildyta:
[quote=kadabra,2012 08 30, 16:40]
ar cia tikrai, Juperi, toks sindromas yra? eina sau..

yra yra,mano sesė turi.ir aš turėjau,bet su lyg pirmuoju nėštumu stebuklingai baigėsi. bjaurus dalykas,rankos raudonos,oda blizga,pirštai ištinę,nuo staigaus sulenkimo net oda plyšta, o niežulys.........fu,bjauru...
[/quote]
taip taip bulaukiux, mano dukriukui tik viena ranka...ties kiekvienu pirsto sanariuku istinsta, lyg gumbai atsiranda raudoni,,, verysad.gif ir jokios pirstines nepadeda...sad.gif
o vasara lyg niekur nieko
Atsakyti
Labai gražios šlepetės visų thumbup.gif
Raganėle, šaliams ar suknelėms labai daug vietos reik. Tai nors ir sunkiau, bet mažiau vietos reikia šlepečių vėlimui 4u.gif
Atsakyti
Man irgi šalčio depresija.
Vietos yr, vakar sau suknelę dariausi, šabloną dvigubo dydžio, tai jau nuo stalo nusikrausčiau ant grindų, bet vietos vistiek dar daug liko biggrin.gif šiandien su draugėm mat darėm baltą fotosesiją, tai prisičiūdinau su savo vailokine,ale šilta visai net vakare buvo, panešiosiu, gal neišeis burbuliukais kartais. Tik nudažyt reik.
Atsakyti
tik norejau paklausti raganeles, o kur foto sesijos rezultatas, bet radau... biggrin.gif
oi panos, pavydekit, velti dar neismokau, bet kurpalius jau turiu lotuliukas.gif tiesa juos reikes is kaubojisku paversti i normalius, bet cia jau niekai lotuliukas.gif vakar nakti klaidziodama www radau musu "kaime" skelbima, kad parduodami ivairiu dydziu po 8$ (skaityk po 8 lit) ir dar salia drauges, kuria aplankyti reikejo, zodziu "polieznoe s prijatnym" biggrin.gif va kiek gerybiu
user posted image
o kitus dariau dar diena, kai nezinojau, kad tiek laimes iskris, cia uzpyliau likusi po remonto cementa lotuliukas.gif i savo aulinukus lotuliukas.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Oi, ziit biggrin.gif Iš cemento lotuliukas.gif Nu ar atkelt galėsi pati? Ar reiks pakėlėjo lotuliukas.gif Ranko ne valdiškos 4u.gif
Atsakyti
Ziit duodi biggrin.gif
QUOTE(ziit @ 2012 08 30, 22:42)
tik norejau paklausti raganeles, o kur foto sesijos rezultatas, bet radau... biggrin.gif
...

Negalėjai rast, dar ir aš neturiu, nes nesutvarkytos foto. Jei ką radai - tai mano nupyškinimas ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Dėl kurpalių, kur reguliuojasi dydžiai ar kas turit ir naudojat? Nes rusų forumuose mačiau tai labai patiko, bet nesiryžtu pirkti, nes brangoki. blush2.gif

Dėl pirštinių veltų tai nešiojau praeitą žiemą per pačius šalčius kumštinukes, tai pačios šilčiausios mano turėtos pirštinės. Žinoma, ne įtin elegantiškos jos buvo, bet šiltos smile.gif
Atsakyti
Na,pirštines nebent lateksuotais delnais galėčiau lotuliukas.gif kitaip vairu slysta.
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 08 30, 15:22)
tai nebent apacioj kokias pirstuotas nesiot??? g.gif 

tai prasmes nera tada velti, kad po apacia dar nesioti., ir nelabai patogu su dvejomis.
o be to priklauso gi....mano tetes rankos ir per salcius siltos wub.gif tai kam jam apamai pirstines biggrin.gif

QUOTE(kadabra @ 2012 08 30, 16:09)
man tas pats, jau dabar depresija del atsalusiu vakaru ir rytu.. o kas toliau bus?

reikės žiemos miegu užmigti wink.gif
QUOTE(raganele @ 2012 08 30, 20:32)
Man irgi šalčio depresija.

mastau.gif galbūt todėl ir veliam - prie šilumos traukia.
aš irgi....šalčio nekentėja. jau žiūriu kur čia emigruoti smile.gif kur šilta visada wub.gif
Atsakyti
oj ziit, tu pakeli nuotaiką biggrin.gif gerai varai:)
Atsakyti
Norėtusi užkalnio bortelis būtų storesnis ir žemesnis g.gif

user posted image

Atsakyti