viskas gerai, Kadabra, geras tas formatas
o tos zalsvos, zalsvos...
QUOTE(Juperi @ 2012 08 30, 14:47)
dekui.
man patinka ta zalsva, ar tai alyvuogine, ar tai sparagine... kazkokia miela.
Visos super! Visiškai tobula. Ale nesutinku, vistiek tapkes sunku, jėgos reikia nemažai ir su geriausia vilna.
na aš šaltesnių orų palauksiu, tada jau ir tapkės "pareis", kol kas nesinori visiškai, nors sutinku, kad kitokių tapkių ir nebereikia. o skeptiškai nusiteikę pakeitė savo nuomonę
raganėle, išbandyk pirštines ten plonybės irgi reikia. puikus dalykas. pernai atnešiojau savas ir šiemet dar nešiosiu. susidevėjo tik riešo dalis - skylutės atsirado, nes per siaurą angą padariau, vis patrauki kišant stipriau ir toje vietoje skylutė atsirado. reikėtų kokias juosteles siūti ar "tampomą" vietą kitaip pasitprinti, nes išplatinus riešo da;į, nemalonu bus. žodžiu riešui kaip tik, bet užsimaunant skylė pasidarė. arba reikia iš kart su skyle suformuoti, kad nebebūtų kam plyšti
raganėle, išbandyk pirštines ten plonybės irgi reikia. puikus dalykas. pernai atnešiojau savas ir šiemet dar nešiosiu. susidevėjo tik riešo dalis - skylutės atsirado, nes per siaurą angą padariau, vis patrauki kišant stipriau ir toje vietoje skylutė atsirado. reikėtų kokias juosteles siūti ar "tampomą" vietą kitaip pasitprinti, nes išplatinus riešo da;į, nemalonu bus. žodžiu riešui kaip tik, bet užsimaunant skylė pasidarė. arba reikia iš kart su skyle suformuoti, kad nebebūtų kam plyšti
linada, tik atvirai...ar tau patinka tos veltos pirstines? as ju esu nemazai nuvelus, bet man jos daugiautik kaip stiliaus dalis ziema, derinant su tokiu pat veltu saliu gal... nu bet , kad jos man vejo perpuciamos...gal tik man?
QUOTE(bulaukiux @ 2012 08 30, 07:36)
jau lygumas koks,lyg nupoliruotos
.... ner sunku tas slepetes velt, tik vilnos geros reik, sablono tinkamo dydzio, tik daug igudziu, tik daug laiko, tik stipribes, tik stalo, tik nugaros, tik... ir tada einasi
QUOTE(Juperi @ 2012 08 30, 15:04)
linada, tik atvirai...ar tau patinka tos veltos pirstines? as ju esu nemazai nuvelus, bet man jos daugiautik kaip stiliaus dalis ziema, derinant su tokiu pat veltu saliu gal... nu bet , kad jos man vejo perpuciamos...gal tik man?
man patiko. bet vejo tikrai perpuciamos, ne kiek vejo, o salcio, todel nesiojau ne salciausiomis dienomis. gal ivelus koki silka jos ne tokios perpuciamos pasidarytu. antras minusas - kokiam autobuse labai neptogu laikytis - slidzios o privalumas - nors ir pepruciamos, sniego senio lipdymui labai tinkamos - neperslampa migom, kaip kad kokios megstos. ir vaikai turejo, niekada rankos saltos nebuvo, bet tai jie gi vietoj nenustygstantys, judantys, krutantys - patys save sildo
man buvo ir labai smalsu paziureti kaip jos devisi. sezona paneisojus nieko jos nesusiburbulavo. drauge irgi mano veltas nesiojo ir dziaugesi.
QUOTE(linada @ 2012 08 30, 16:18)
man patiko. bet vejo tikrai perpuciamos, ne kiek vejo, o salcio, todel nesiojau ne salciausiomis dienomis.
tai nebent apacioj kokias pirstuotas nesiot??? kazin ar iseitis? nors mano dukra turi Reino sindroma (arba kitaip -salcio alergija)- jai va tuoj nuo kokio spalio rankos parausta nuo salcio-tai gali ir 5-ias poras pirstiniu uzsideti- vis tiek rankos raudonos, susale ir sudirze
ar cia tikrai, Juperi, toks sindromas yra? eina sau..
man asmeniskai, kumstines pirstines yra daugiau stiliaus detale - ziauriai grazu siuret i veltas, na, o jau pirstuotos - aukstasis pilotazas - gi neturi buti storos, turi buti lengvos, kaip antra oda, bet ir prigludusios ties riesu, kad vejai nepustu, na, zodziu..
dekui, merginos
man asmeniskai, kumstines pirstines yra daugiau stiliaus detale - ziauriai grazu siuret i veltas, na, o jau pirstuotos - aukstasis pilotazas - gi neturi buti storos, turi buti lengvos, kaip antra oda, bet ir prigludusios ties riesu, kad vejai nepustu, na, zodziu..
dekui, merginos
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 08 30, 17:06)
Man irgi salcio alergija, nusistaciau pati Nekenciu kai salta...
man tas pats, jau dabar depresija del atsalusiu vakaru ir rytu.. o kas toliau bus?