Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(ziit @ 2012 08 28, 20:09)
Paziuresim..., ir as jusu "uzkresta" bulgariskos uzsisakiau lotuliukas.gif vyras mane is namu isvys biggrin.gif tai net su siuntimu(i pasaulio krasta) gavosi pigiau ne Lietuvoj, o jau nekalbant apie musu kainas rolleyes.gif bet paziuresim, kiek gausis po muito g.gif dabar (kai nugara atlegs) kol geri orai, kankinsiu lietuviska biggrin.gif
Besijuokianti, as viska suprantu, ale nervuoja lotuliukas.gif

man tai nepatiko bulgariška... na natūralios tia jų fainos. O visa spalvota, kiek stipriai besuvelčiau, tiek po to atsivelia. iš vidaus.. rankų laužymas. Bet kitom ji labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 08 28, 14:23)
man tai nepatiko bulgariška... na natūralios tia jų fainos. O visa spalvota, kiek stipriai besuvelčiau, tiek po to atsivelia. iš vidaus.. rankų laužymas. Bet kitom ji labai patinka.

o kaip suprasti "atsivelia?
nu bandysim dabar viso pasaulio vilna biggrin.gif oi ir dar tik pakalbejau, kad reikia kazka sugalvoti, kaip viduj kocioti, va uzejau i dolerine ir radau lotuliukas.gif
user posted image o ko blogas irankis lotuliukas.gif kas turi sunis, gal ir namuose turi biggrin.gif
siaip radau apie tas formas/lastus, ten gale video parodyta konstrukcija, gana paprasta ir genialu
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
O aš reguliuojamų kurpalių nesuprantu. Gi keičiantis dydžiui, keičiasi ne tik pėdos ilgis, bet ir plotis, bei kelties apimtis. Per vieną dydį pasididint gal ir visai nieko, bet daugau tai kažin g.gif
Gal kam reikia Kurpado kurpalių ir tingit užsakinėt smile.gif ? Užsisakiau, bet padarė beveik analogiškus kokius jau turiu (nuo mano turimų skiriasi tik per kelis mm). Pasirodo reikia vietoj matuot... Naudota kiekviena pora po kartą/du. Kaina tokia pat kaip Kurpade, veiksmas Kaune. Dydžiai 24 cm su 3-4 mm, bei 25 cm su 2-3 mm. Keltis nuimama.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 08 29, 09:58)
O aš reguliuojamų kurpalių nesuprantu. Gi keičiantis dydžiui, keičiasi ne tik pėdos ilgis, bet ir plotis, bei kelties apimtis. Per vieną dydį pasididint gal ir visai nieko, bet daugau tai kažin g.gif
Gal kam reikia Kurpado kurpalių ir tingit užsakinėt smile.gif ? Užsisakiau, bet padarė beveik analogiškus kokius jau turiu (nuo mano turimų skiriasi tik per kelis mm). Pasirodo reikia vietoj matuot... Naudota kiekviena pora po kartą/du. Kaina tokia pat kaip Kurpade, veiksmas Kaune. Dydžiai 24 cm su 3-4 mm, bei 25 cm su 2-3 mm. Keltis nuimama.

rodyk ką turi smile.gif aš anei vieno neturiu smile.gif galiu priverst tėtį atsiimt ir atgabent man smile.gif
Atsakyti
Rodau:)
http://1.bp.blogspot...Picture 155.jpg
Atsakyti
Kurpaliai rezervuoti:)
Atsakyti
Patogus reikalas tie kurpadiniai kurpaliai.
Aš pirmą kartą išmečiau nepavykusias tapkes, matyt laikas baigt tapkininkės karjerą smile.gif Rodau dublį antrą, pirmas buvo su raudona vilna viduj, kadangi turėjau tik užsilikusio raudono karšinio iš Rygos, tai gavosi kažkoks guzuotas nesusivėlęs briedas. Atpratau matyt nuo bilekokios vilnos... Ir šiaip tapkes daryt sunku, plonybės smagiau pasidarė.
user posted image
Atsakyti
Raganel, grazios labai. O karjeros gali ir naturaliai baigtis:)
Atsakyti
ojoj, raganele, isgludintos kaip Papes papludimio akmenukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 30, 08:34)
Aš pirmą kartą išmečiau nepavykusias tapkes, matyt laikas baigt tapkininkės karjerą  smile.gif  Rodau dublį antrą, pirmas buvo su raudona vilna viduj, kadangi turėjau tik užsilikusio raudono karšinio iš Rygos, tai gavosi kažkoks guzuotas nesusivėlęs briedas. Atpratau matyt nuo bilekokios vilnos... Ir šiaip tapkes daryt sunku, plonybės smagiau pasidarė.
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Sutinku su Raganėle, kad tapkes velti sunku, ypač storesnes ir didelio dydžio. jeigu nepatiktų, tikrai nevelčiau biggrin.gif O dabar šeimyna kitokių tapkių ir nenori bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 30, 08:34)
Aš pirmą kartą išmečiau nepavykusias tapkes, matyt laikas baigt tapkininkės karjerą  smile.gif  Rodau dublį antrą, pirmas buvo su raudona vilna viduj, kadangi turėjau tik užsilikusio raudono karšinio iš Rygos, tai gavosi kažkoks guzuotas nesusivėlęs briedas. Atpratau matyt nuo bilekokios vilnos... Ir šiaip tapkes daryt sunku, plonybės smagiau pasidarė.
user posted image

jau lygumas koks,lyg nupoliruotos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Tai, kad ner sunku tas slepetes velt, tik vilnos geros reik, sablono tinkamo dydzio ir tada einasi 4u.gif .
Kad tik tiek bedos biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
fotkes apybjauriai didelio formato.. brrr. persiprasau.
Atsakyti