Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(bulaukiux @ 2012 04 12, 08:36)
koks grožis naujoj temoj. ačiū, Juperi 4u.gif

o čia tai cirkas,nieko nesupratau.ryte rodė,kad temą Juperi sukūrė,bent jau jos avataras vartėsi g.gif
ačiū,žolia 4u.gif

smagios tapkės visų thumbup.gif

turiu bėdą,baigėsi muilas,tai pabandžiau velt su ūkiniu,skirtu vaikų rūbams skalbti....oda nuo rankų net lupasi. tenka antialerginius ir gert ir tept.kad tik nebūtų,kad iš vis velt nebegalėsiu... cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 12 balandžio 2012 - 20:13
QUOTE(ircike @ 2012 04 12, 16:10)
[.. O va aš, šiandien nusipirkau lininį mezginuką ir dabar suku galva, jį reikia privelt, ar visgi jis yra siuvamas prie jau suveltų tapkučių?

Jei tinka susitraukusio nėrinio vaizdas ir nori netikėtas išplaukusias faktūras gaut - dėk iškart, kai suklosi ir velk. Jei nori kad nėrinuko raštas aiškiai matytųsi - tada siūk prie gatavos. Tokiu atveju aš dar kartą su prisiūtu nėriniu visą reikalą muiluoju ir paviršių gludinu - nėrinukas visu paviršiumi kažkiek prisivelia ir į veltinį "įsisiurbia". Man vien tik prisiūtas atrodo na, lyg visų veltinio galimybių neišnaudojęs biggrin.gif o veltas kartu su visa vilna kartais perdaug susitraukia, kartais ir rašto nėrinuko nebelieka, tik tanki bile kokia juostelė, bet čia nuo raščiuko ir nuo norimo rezultato priklauso, kaip daryt.
Papildyta:
Belaukiuks - pirštinės biggrin.gif aš kažkada sakiau kad su jom ne tas,ale pasirodo tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 04 12, 21:43)

Belaukiuks - pirštinės biggrin.gif aš kažkada sakiau kad su jom ne tas,ale pasirodo tas  biggrin.gif

su pirštinėm,kažkiek į jas pateko muilino vandens,bet pagrindinė bėda-riešai ir iki alkūnių oda.
Atsakyti
O man ūkinis kaifas- tik juo veliu thumbup.gif Ir jei tai darau ne kasdien, net kremo nereikia po darbo rolleyes.gif
Atsakyti
Jei bus panasios i kazkurios tapkes, neuzmetykit akmenimis, tikrai ne piktais keslais ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

Tik mano labai plonos iseina, bet nieko, susitrins tai kitas nusivelsiu smile.gif
Atsakyti
raganele ir ircike good.gif tapukai
Atsakyti
juzste, cia pirmosios bigsmile.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už pagyrimus šlepkėms blush2.gif
O Raganėlei ir už partarimus 4u.gif
Gražios ir praktiškos Raganėlės vyriškos thumbup.gif
Juzste, ooooo..., kiek tapuku užderėjo lotuliukas.gif
Ikelsiu ir aš dar vienas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2012 04 13, 13:50)
Jei bus panasios i kazkurios tapkes, neuzmetykit akmenimis, tikrai ne piktais keslais  ax.gif

geltonos smagios atrodo ir ne tokios jau plonos. koks dydis?
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 04 14, 14:50)
geltonos smagios atrodo ir ne tokios jau plonos. koks dydis?

Pedutes ilgis apie 12cm situ tapkyciu. Ilgai gailejo, kad jau isaugo dukryte jas smile.gif
Ircike, kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu su BG natūralios spalvos šlepetukėm ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
WOW kokia daugybė tapciu užderėjusi thumbup.gif .
Šiandien dažau puse ryto šilkus ax.gif, velt negaliu, nes labai smarkiai stuktelėjau i laipta, sugebėjau savo vaika nešdama sodyboj i WC nuo paskutiniu triju laiptu nupult< bet vaika išgelbėjau nuo stuktelėjimo. Tai dabar jau trečia diena tik su ortopediniu diržu gyvenu unsure.gif .Ale ot sekasi lotuliukas.gif .
Atsakyti