Labas sestadienio ryta,
Mergikes, jeigu kuri turit ir nenaudojat, ar nenaudosit BG naturalios rudos vilnos (lino spalvos kaip as sakau) -galite man perleisti. Aciu
QUOTE(raganele @ 2012 08 24, 16:40)
Ziit, nagi gerai atrodo svarbu muiluotą vandenį atlaikytų ir glostymą.
Ir žinoma tebūnie linkas, ačiū! Kažkur savo bloge esu rašiusi, kad būčiau dėkinga už nuorodas į idėjų šaltinį, jei pavyko tų idėjų pasisemt iš mano eksperimentų
Ir žinoma tebūnie linkas, ačiū! Kažkur savo bloge esu rašiusi, kad būčiau dėkinga už nuorodas į idėjų šaltinį, jei pavyko tų idėjų pasisemt iš mano eksperimentų
nu glostyma ir net musima atlaikys-labai kieti bet vandeni ir muila ziurejau, kad net medinius i maisus kisa, nu tai ir as su maisais desiu o tu tuos is extrudinio be maisu naudoji procese?
siap kam idomu-savikaina apie 10$ gaunasi (visgi ismiera didele gavosi), bet cia man suejo visa banke tos medzio pastos, kuri 7$ kainuoja. tos pustplascio plokstes tai uzteks tikriausiai visoms ismieroms padaryti ji kainavo kazkur 15$ (0.5x3m)nu ir dazai, kuriu uztektu kokioms 10 poru - 7$.
aš kišu su maišeliais,kad išsitrauktų lengviau, nes paviršius neslidus tų mano putplastinių.
Labai reikėtų tapkutes velti vaikams į daržus ir mokyklą, bet man vis dar veltos suknelės galvoj visai atsilieku nuo sezonų kaitos
Labai reikėtų tapkutes velti vaikams į daržus ir mokyklą, bet man vis dar veltos suknelės galvoj visai atsilieku nuo sezonų kaitos
QUOTE(raganele @ 2012 08 26, 12:11)
aš kišu su maišeliais,kad išsitrauktų lengviau, nes paviršius neslidus tų mano putplastinių.
gražu pažiūrėt,šaunuolė
QUOTE(raganele @ 2012 08 26, 05:11)
kait tiek daug princesiu/modeliu namuose, tai aisku sukneles rupi, bet laikas laikas, pas mus kaikurios parduotuves ja pries menesi i rudens sezona perejo, ieskojau sunui sortu, tai tikrai ieskoti reikejo.
na stai gavosi " a la raganeles" dizainas srauni upe - ššš nesibark, as nekopijuoju, taip gavosi šiuo laikotarpiu mano pagrindinis tikslas gerai suvelti norima dydi ir forma priduoti, o jei nenulaksto 'dekoras", tai dziaugsmas O va varines sagos-mano - orginalios - one of a kind nors dabar paziurejus i foto, gal bronzines geriau butu tiesa jau "apkirptos", kirpau suni, tai ir tapkes tuo paciu bet man atrodo, kad pukuotis pradejo, kai nuemiau burbuline, bet jau 10 vakaro buvo ir kieme apsvietimas nekoks, reiks kokias mazikes pabandyti tik rankom ir burbuline
Labai gražios sagos ir tapkės geros visai gal kirpimo vieta išduoda,kad kiekminkštoka balta vilna, labiau apvėlus kraštus nė to nebesimatytų su pūkais tai mistika, nežinau to. Tik su gotlandu problemų turėjom visos, bet jau nešiot pradėjus jos pasipūsdavo
o gal ir pukuojasi kad jos minkštokos
gaila per nuotrauką neina pačiupinėt )
gaila per nuotrauką neina pačiupinėt )
cia paskutinis gabalas tos baltos kanadiskos sluosnos (is virsaus kanadiskas karsinys radau po puses metu, buvau giliai uzkisusi ). Man toks jausmas ,kad ko daugiau veli tai ne tik pukuojasi, bet ir puciasi ir dar daugiau negu tas karsinys siap tryniau su mediniu kotu, o kulno dali net isvertus buvau ir tryniau i bambuka=nulis emociju
... vel paciupinejau nu gal minkstokos viduj bet man po 4 val velimo nugara atsisake, tai teks ant drauges koju isbandyti, kaip nesiosis
o kaip jus dar vidu istrinat, isversti man neiseina, skyle per maza, ranka ar kotas mazai ka duoda man patiko pas ta bobute, tas rolikas, gal pasidaryti toki reikes pabandyti is vienos spalvos pasidaryti, kad matyciau skirtuma tarp isores ir vidaus
... vel paciupinejau nu gal minkstokos viduj bet man po 4 val velimo nugara atsisake, tai teks ant drauges koju isbandyti, kaip nesiosis
o kaip jus dar vidu istrinat, isversti man neiseina, skyle per maza, ranka ar kotas mazai ka duoda man patiko pas ta bobute, tas rolikas, gal pasidaryti toki reikes pabandyti is vienos spalvos pasidaryti, kad matyciau skirtuma tarp isores ir vidaus
aš tai rankom viską, pakanka kažkaip... gal tavo vilna chemiškai paveikta. Nes būna tokių, velk kaip nori - š gaunas... Arba veislė tokia.
o labai apmuitintų jei europoje pirktum vilną?
o labai apmuitintų jei europoje pirktum vilną?
Ziit, nei tu pergyvenk dėl tų pūkų, nei ką. Svarbu, kad nepasileistų benešiojant - o aš vat ir ant tokios vilnos buvau užsirovus, kaip vata gabalais pasileido benešiojant, nors susivėlė visai neblogai... Taip, kad pūkai palyginus yra niekis:) Panešiojus galima kelis kart apskust (jei baisiai pūkuojąs), vėliau paprastai nustoja pūkuotis...
QUOTE(srauni_upe @ 2012 08 28, 11:34)
....o labai apmuitintų jei europoje pirktum vilną?
Paziuresim..., ir as jusu "uzkresta" bulgariskos uzsisakiau vyras mane is namu isvys tai net su siuntimu(i pasaulio krasta) gavosi pigiau ne Lietuvoj, o jau nekalbant apie musu kainas bet paziuresim, kiek gausis po muito dabar (kai nugara atlegs) kol geri orai, kankinsiu lietuviska
Besijuokianti, as viska suprantu, ale nervuoja