Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

Labas sestadienio ryta,
Mergikes, jeigu kuri turit ir nenaudojat, ar nenaudosit BG naturalios rudos vilnos (lino spalvos kaip as sakau) -galite man perleisti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 24, 16:40)
Ziit, nagi gerai atrodo  smile.gif svarbu muiluotą vandenį atlaikytų ir glostymą. 
Ir žinoma tebūnie linkas, ačiū! Kažkur savo bloge esu rašiusi, kad būčiau dėkinga už nuorodas į idėjų šaltinį, jei pavyko tų idėjų pasisemt iš mano eksperimentų smile.gif

nu glostyma ir net musima atlaikys-labai kieti biggrin.gif bet vandeni ir muila g.gif ziurejau, kad net medinius i maisus kisa, nu tai ir as su maisais desiu rolleyes.gif o tu tuos is extrudinio be maisu naudoji procese?
siap kam idomu-savikaina apie 10$ gaunasi (visgi ismiera didele gavosi), bet cia man suejo visa banke tos medzio pastos, kuri 7$ kainuoja. tos pustplascio plokstes tai uzteks tikriausiai visoms ismieroms padaryti biggrin.gif ji kainavo kazkur 15$ (0.5x3m)nu ir dazai, kuriu uztektu kokioms 10 poru - 7$.
Atsakyti
aš kišu su maišeliais,kad išsitrauktų lengviau, nes paviršius neslidus tų mano putplastinių.
Labai reikėtų tapkutes velti vaikams į daržus ir mokyklą, bet man vis dar veltos suknelės galvoj doh.gif visai atsilieku nuo sezonų kaitos
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 26, 12:11)
aš kišu su maišeliais,kad išsitrauktų lengviau, nes paviršius neslidus tų mano putplastinių.
Labai reikėtų tapkutes velti vaikams į daržus ir mokyklą, bet man vis dar veltos suknelės galvoj  doh.gif visai atsilieku nuo sezonų kaitos

gražu pažiūrėt,šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 26, 05:11)
Labai reikėtų tapkutes velti vaikams į daržus ir mokyklą, bet man vis dar veltos suknelės galvoj  doh.gif visai atsilieku nuo sezonų kaitos

kait tiek daug princesiu/modeliu biggrin.gif namuose, tai aisku sukneles rupi, bet laikas laikas, pas mus kaikurios parduotuves ja pries menesi i rudens sezona perejo, ieskojau sunui sortu, tai tikrai ieskoti reikejo.
Atsakyti
na stai gavosi " a la raganeles" dizainas biggrin.gif srauni upe - ššš nesibark, as nekopijuoju, taip gavosi biggrin.gif šiuo laikotarpiu mano pagrindinis tikslas gerai suvelti norima dydi ir forma priduoti, o jei nenulaksto 'dekoras", tai dziaugsmas lotuliukas.gif O va varines sagos-mano - orginalios - one of a kind tongue.gif lotuliukas.gif nors dabar paziurejus i foto, gal bronzines geriau butu g.gif tiesa jau "apkirptos", kirpau suni, tai ir tapkes tuo paciu lotuliukas.gif bet man atrodo, kad pukuotis pradejo, kai nuemiau burbuline, bet jau 10 vakaro buvo ir kieme apsvietimas nekoks, reiks kokias mazikes pabandyti tik rankom ir burbuline g.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražios sagos ir tapkės geros visai smile.gif gal kirpimo vieta išduoda,kad kiekminkštoka balta vilna, labiau apvėlus kraštus nė to nebesimatytų biggrin.gif su pūkais tai mistika, nežinau to. Tik su gotlandu problemų turėjom visos, bet jau nešiot pradėjus jos pasipūsdavo doh.gif
Atsakyti
o gal ir pukuojasi kad jos minkštokos g.gif
gaila per nuotrauką neina pačiupinėt smile.gif)
Atsakyti
cia paskutinis gabalas tos baltos kanadiskos sluosnos (is virsaus kanadiskas karsinys radau po puses metu, buvau giliai uzkisusi lotuliukas.gif ). Man toks jausmas ,kad ko daugiau veli tai ne tik pukuojasi, bet ir puciasi biggrin.gif ir dar daugiau negu tas karsinys rolleyes.gif siap tryniau su mediniu kotu, o kulno dali net isvertus buvau ir tryniau i bambuka=nulis emociju schmoll.gif biggrin.gif
... vel paciupinejau biggrin.gif nu gal minkstokos viduj g.gif bet man po 4 val velimo nugara atsisake, tai teks ant drauges koju isbandyti, kaip nesiosis biggrin.gif
o kaip jus dar vidu istrinat, isversti man neiseina, skyle per maza, ranka ar kotas mazai ka duoda rolleyes.gif man patiko pas ta bobute, tas rolikas, gal pasidaryti toki g.gif biggrin.gif reikes pabandyti is vienos spalvos pasidaryti, kad matyciau skirtuma tarp isores ir vidaus g.gif
Atsakyti
aš tai rankom viską, pakanka kažkaip... gal tavo vilna chemiškai paveikta. Nes būna tokių, velk kaip nori - š gaunas... Arba veislė tokia. g.gif
o labai apmuitintų jei europoje pirktum vilną?
Atsakyti
Ziit, nei tu pergyvenk dėl tų pūkų, nei ką. Svarbu, kad nepasileistų benešiojant - o aš vat ir ant tokios vilnos buvau užsirovus, kaip vata gabalais pasileido benešiojant, nors susivėlė visai neblogai... Taip, kad pūkai palyginus yra niekis:) Panešiojus galima kelis kart apskust (jei baisiai pūkuojąs), vėliau paprastai nustoja pūkuotis...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 08 28, 11:34)
....o labai apmuitintų jei europoje pirktum vilną?

Paziuresim..., ir as jusu "uzkresta" bulgariskos uzsisakiau lotuliukas.gif vyras mane is namu isvys biggrin.gif tai net su siuntimu(i pasaulio krasta) gavosi pigiau ne Lietuvoj, o jau nekalbant apie musu kainas rolleyes.gif bet paziuresim, kiek gausis po muito g.gif dabar (kai nugara atlegs) kol geri orai, kankinsiu lietuviska biggrin.gif
Besijuokianti, as viska suprantu, ale nervuoja lotuliukas.gif
Atsakyti