Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

tie antri ypač geri biggrin.gif
Šiaip tai raganėlė buvo pasidarius kurpalius iš to putplasčio smile.gif Tau gal reikėjo švitru pasidarbuot daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 08 22, 13:29)
tie antri ypač geri biggrin.gif
Šiaip tai raganėlė buvo pasidarius kurpalius iš to putplasčio smile.gif Tau gal reikėjo švitru pasidarbuot daugiau smile.gif

lotuliukas.gif antri -procese, kai sustings tada formuosiu. nea raganele dare is extrudinio, bet vieno gabalo, statybiniu atlieku, as nusipirkau purskiama, maziems kiekiams. Man reikejo is kart i kokia kartonine deze, kur ora praleidzia, nu bet protas paskui vaiksto, vis tikiuosi, kad sustings, nes jau antra diena ir truputi jau kietesni rolleyes.gif o ant putos svtrinis niekaip schmoll.gif viskas byra, skraido, net ir pjaustyti tik su japonisku peiliuku galejau, pjukliukas stringa.
Atsakyti
žė tuoj galėsi handmade kurpalius visam pasauliui teikti biggrin.gif gerai gerai smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 08 22, 16:52)
žė tuoj galėsi handmade kurpalius visam pasauliui teikti biggrin.gif gerai gerai smile.gif))

lotuliukas.gif lotuliukas.gif schmoll.gif po raganeles idealiu, man i krumus sleptis biggrin.gif arba statybininku draugu ieskoti, pabandziau papjaustyti tuos purkstus, tokios skyles/oro burbulai doh.gif zodziu, neigiamas patyrimas-irgi patyrimas rolleyes.gif reiks po www panarsyti, gal kas issoks biggrin.gif
Atsakyti
Smagūs bandymai Ziit biggrin.gif Tos putos kietėja reaguodamos su deguonim manrods, dėl to maišeliuose sunkiai stingsta, prieš padarydama iš kieto putplasčio irgi visokių briedų esu išbandžius. Visi lengviausia tas iš ekstrudinio - dabar va vaikiškų prisidrožiau, vadinasi "back to school" biggrin.gif ir vienas iš rezultatų ant jų darytas, mergaitiškos prie uniformos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 23, 04:18)
Smagūs bandymai Ziit  biggrin.gif  Tos putos kietėja reaguodamos su deguonim manrods, dėl to maišeliuose sunkiai stingsta, prieš padarydama iš kieto putplasčio irgi visokių briedų esu išbandžius. Visi lengviausia tas iš ekstrudinio - dabar va vaikiškų prisidrožiau, vadinasi "back to school"  biggrin.gif ir vienas iš rezultatų ant jų darytas, mergaitiškos prie uniformos:

blyn jos taip idealiai isglostytos ir be puku doh.gif lotuliukas.gif
nu taip, reikia deguonies, , o jo nera biggrin.gif tuos folijoje padejau toliau nuo akiu (ir suns) kad uzmirsciau, gal suketes, o vakar pagalvojau, kad jei gadinti tai iki galo, tai tuos is putos istepiau su "plastmasinio medzio" pasta, tai ji man tas putas apede, kaip ir cemento klijai rolleyes.gif bet kadangi greit sudziuvo tai sis tas liko, tai pandysiu dar sluoksni uzdeti, turi gautis, kaip is medzio biggrin.gif tas profesionalus ekstrudinis idealus, rankinis is bankes ne toks tvirtas, bet aisku geriau nei putinis. radau ebay viena, kuris parduoda nebrangiai medinius, tik tiek , kad persiuntimas dvigubai nei kurpaliai kainuoja doh.gif biggrin.gif bet jei jis tures 3 pagrindinius dydzius as galvoju, kad gal verta, bet paskui bandyciau daryti reguliuojamus. Niekas is jusu nebande "gadinti" mediniu kurpaliu? biggrin.gif va sitaip, kad gautusi, tiesa tikriausiai jus jau matet, bet as tik dabar atkreipiau demesi, kaip ji daro pacius veltinius, dar taip nebuvau macius g.gif
http://www.livemaste...a...010-g?vr=1
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 08 23, 17:15)

įdomi technologija blink.gif
Atsakyti
Merginos jei kam nors reikia turiu atliekamu kurpaliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xsena @ 2012 08 24, 11:57)
Merginos jei kam nors reikia turiu atliekamu kurpaliu 4u.gif

čiur aš imu!!!!
Atsakyti
Ax kurpaliais dalinasi biggrin.gif
nu va as kaip ir pribaigiau savo vargiskas "skulpturas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tie is putos ploksciu, kur su medzio mase aptepiau. Skirtingas aukstis, nes klijai vienuose praktiskai suede viena sluoksni rolleyes.gif
user posted image
o cia daugiau proceso nuotrauku (raganele as ten idejau nuoroda i tavo tutorials, jei nenori, kad ji cia butu pasakyk isimsiu)
http://smoothmetaldesign.blogspot.ca/
Atsakyti
oho, nu pavarai
Atsakyti
Ziit, nagi gerai atrodo smile.gif svarbu muiluotą vandenį atlaikytų ir glostymą.
Ir žinoma tebūnie linkas, ačiū! Kažkur savo bloge esu rašiusi, kad būčiau dėkinga už nuorodas į idėjų šaltinį, jei pavyko tų idėjų pasisemt iš mano eksperimentų smile.gif
Atsakyti