Kaip smagu, kad temutė juda, tiek grožybių
Ir aš vieną kitą sukočioju
QUOTE(Šelma @ 2012 08 16, 11:59)
Kaip smagu, kad temutė juda, tiek grožybių
kokios gražios abejos
Belaukiux labai grazios tapkutes, o ypatingai tos zalios
Na va ir as isbandziau lietuviska vilna (buvau uzsokus savaitelei) po musu kainu, tai gana pigiai pasirode (nors dabar suprantu, kodel pas bulgarus apsipirkinejat), tai apsipirkau. nu bet dazo, kaip ... . tiesa rankos ne melynos bet baltas demes apdaze. Paciupinejau galerijose lietuviskas tapkes, kad tureciau supratima apie kietuma, nu daugiau maziau visos gerai istrintos pasitaike, tikriausiai ir nuo vilnos rusies kartais tai priklauso. nu ir vistik jos nepukuotos( kaip man vis iseina ) kaip visada pirma bandynas isejo pora dydziu mazesnis, gerai, kad drauges dukrytes gimtadienis salia (jau issinese, tai neturiu pasirodyti) tai vietoj raudonu zalias gavo, nu ka padarysi, kad teta tokia nevykusi. Antros gavosi reikiamo dydzio, bet ir vel pukuotos kadangi dabar kalba eina apie vilna, kuria jus zinot, gal as visgi kazka ne taip darau? man atrodo, kad as jau tikrai suveliau gana kietai, gal vanduo ar muilas koks nors kitas turi buti? nu blyn nervuoja tas dalykas sitos jau su masinele "apkirptos" nors vistiek pukas matosi, tiesa idedu palyginimui musu sluoksna ir jusu (as ja viduj naudojau) as sakau, kad musu labiau i karsini panasi, nu taip pasukuota... truputi
va ir Selma su bulaukiux imete savo grozius, kad mane panervuoti nei vieno puko nesimato
va ir Selma su bulaukiux imete savo grozius, kad mane panervuoti nei vieno puko nesimato
QUOTE(ziit @ 2012 08 22, 06:42)
Na va ir as isbandziau lietuviska vilna (buvau uzsokus savaitelei) po musu kainu, tai gana pigiai pasirode (nors dabar suprantu, kodel pas bulgarus apsipirkinejat), tai apsipirkau. nu bet dazo, kaip ... . tiesa rankos ne melynos bet baltas demes apdaze. Paciupinejau galerijose lietuviskas tapkes, kad tureciau supratima apie kietuma, nu daugiau maziau visos gerai istrintos pasitaike, tikriausiai ir nuo vilnos rusies kartais tai priklauso. nu ir vistik jos nepukuotos( kaip man vis iseina ) kaip visada pirma bandynas isejo pora dydziu mazesnis, gerai, kad drauges dukrytes gimtadienis salia (jau issinese, tai neturiu pasirodyti) tai vietoj raudonu zalias gavo, nu ka padarysi, kad teta tokia nevykusi. Antros gavosi reikiamo dydzio, bet ir vel pukuotos kadangi dabar kalba eina apie vilna, kuria jus zinot, gal as visgi kazka ne taip darau? man atrodo, kad as jau tikrai suveliau gana kietai, gal vanduo ar muilas koks nors kitas turi buti? nu blyn nervuoja tas dalykas sitos jau su masinele "apkirptos" nors vistiek pukas matosi, tiesa idedu palyginimui musu sluoksna ir jusu (as ja viduj naudojau) as sakau, kad musu labiau i karsini panasi, nu taip pasukuota... truputi
O gal tu savo tapukus trini su kažkuo labai grubiu, nes man yra taip buvę
arba veli su guminėm pirštinėm?
nei vienas, nei kitas trinu va ant tos pacios bambukines, kur nuotraukoj, o pirstiniu niekada nededu, nemegstu as ju, man atrodo jausma is ranku atema o gal ta bambukine per smulki, nes video rodo tai skalbimo lenta. nors pirmasias veliau ant mazu pakloteliu, jie stambesni buvo ir vietiek tas pats, ir vandeni bandziau is krano ir virinta, ...nu zodziu Mike pukuotuko gyvenimas
QUOTE(ziit @ 2012 08 22, 14:03)
nei vienas, nei kitas trinu va ant tos pacios bambukines, kur nuotraukoj, o pirstiniu niekada nededu, nemegstu as ju, man atrodo jausma is ranku atema o gal ta bambukine per smulki, nes video rodo tai skalbimo lenta. nors pirmasias veliau ant mazu pakloteliu, jie stambesni buvo ir vietiek tas pats, ir vandeni bandziau is krano ir virinta, ...nu zodziu Mike pukuotuko gyvenimas
Tai gal tada trink ant burbulinės plėvelės ir tik rankom. Jokiųten grandyklių. Nu ta prasme jau tada kai darai tūrinę bato formą.
nu reikes pabandyti "rankini" metoda, tiesa, kai kocioju su bambukine tai isimu is burbulinio apkloto, gal tai irgi klaida
katik perziurejau vel video, tai ta moteriske kociuoja su burbuline ir uzuolada suvyniotus i bambuka, reiks taip pabandyti zodziu "process pashol"
katik perziurejau vel video, tai ta moteriske kociuoja su burbuline ir uzuolada suvyniotus i bambuka, reiks taip pabandyti zodziu "process pashol"
QUOTE(ziit @ 2012 08 22, 15:03)
o gal ta bambukine per smulki, nes video rodo tai skalbimo lenta. n
Skalbimo lenta dar daugiau suvelia. Man su burbuline vien tik nepatinka velt-labai ilgai procesas eina. O dar turint galvoje, kad man ir taip ilgas procesas, tai naudoju kilimėlį ir lentą.
O jau išvykai atgal, ar dar tebesi čia?
aš veliu su bambukine, o poto tik rankomis
QUOTE(žollia @ 2012 08 22, 12:02)
Skalbimo lenta dar daugiau suvelia. Man su burbuline vien tik nepatinka velt-labai ilgai procesas eina. O dar turint galvoje, kad man ir taip ilgas procesas, tai naudoju kilimėlį ir lentą.
nu taip ir burbuline ir rankos-jos svelnios, tai ir procesas ilgas
As veliu su bambukine, bet kai jau formavimas eina, tai karts nuo karto i bambukine irgi trinu tik jau atskiras vietas.
oi as jau daugiau, kaip savate namuose, siandien vyko nesekmingi bandymai daryti kurpalius, ne tai, kad jie man labai reikalingi, bet greiciausiai is smalsumo.Cia raganeles pvz mane uzkrete tik jai isejo o man.... isejo tipo "don't try that at home" nusipirkau izoliacijos lenta, galvojau, kad bus stipriai kompresuota, o pasirodo eilinis pustplastis ir dar suklijavau cementu, kuris isede ta plastmase ir gavosi dar daugiau "skyletas" apie svitrini popieriu aisku ir kalbos nera, galvoju gerai butu sukietinti su derva, bet pas mane tik juvelyriniai kiekiai o surinkti tuos visus burbuliukus tai tik siurblys padeda , nes vejas po visa kiema nesioja
kitas variantas: is extrudinio, viena karta jau bandziau, bet ikisusi i savo batus plastmasinius maisus, tai suo viska isdraske (gerai, kad pats tame neisimozojo ), cia du variantai, vienas su plastmasemis likusiomis is pirktu basuciu, kitas su folija, truputi formuota ant kojos. kolkas sunkiai dziuna, reikia oro, o jo nera bet kolkas po truputi keteja. problema, kad reikia isnaudoti is kart visa buteli, kitaip jis is kart uzdziuna ir viena prakriskai pilna teko ismesti. Zodziu tikriausiai butu pigiau nusipirkti gatavus kurpalius, nu bet kur experimento dziaugsmas